Keystone logo
IFA Paris

IFA Paris

IFA Paris

Introduktion

IFA Paris - Den internationale modeskole for design og forretning

Med 1200 studerende, der er tilmeldt sine 'Bachelor- og Master / MBA-programmer på dens' Paris-, Shanghai- og Istanbul-campusser, IFA Paris den franske mode og luksusarv, samt fornemmelsen af innovation og evnen til at arbejde som et team i et internationalt miljø.

Vores 3000 alumner, der repræsenterer mere end 50 forskellige nationaliteter, er med succes integreret i mode- og luksusverdenen.

Vores motto: blomstre din kreativitet, del vores passion for fremragende karakter.

For mere information om vores campusser, programmer og mere, kan du besøge www.ifaparis.com

PARIS SCHOOL

IFA Paris blev oprettet i 1982 for at kombinere fransk modearv med den moderne globaliserede verden. Som det eneste institut i Paris, der tilbyder alle sine bachelor- og postgraduate-kurser undervist på engelsk og fransk, henvender IFA Paris til et meget internationalt studerende fra alle verdenshjørner. International Fashion Academy, bedre kendt som IFA Paris , tilbyder studerende bachelorkurser i design og marketing og postgraduate kurser i design, forretning, kommunikation og luksus i et miljø med tværfagligt samarbejde. På campus i Paris, Shanghai og Istanbul er IFA Paris på forkant med mode- og luksusundervisning og tilbyder kurser, der afspejler bredden af muligheder, der er tilgængelige i denne livlige branche.

For nylig flyttet til 18-24 Quai de la Marne, har IFA Paris udsigt over den berømte kanal og er hjertet i det udviklende 19. arrondissement. Den nye placering er tredoblet størrelsen på de tidligere akademiske faciliteter og tilføjet omfattende nye faciliteter til gavn for studerende, herunder større klasselokaler, et studielokale og et ressource- og studiecenter. Bygningen vil også rumme flere nye modeværkstedspladser til at rumme praktiske projekter

SHANGHAI SCHOOL

IFA Paris er blevet den førende mode skole i Kina og er unik i at demonstrere sin dedikation til succes ved at bringe de bedste, mest franske professionelle mode instruktører. I partnerskab med Shanghai University of Engineering Sciences etablerede IFA Paris sin skole i Shanghai i 2002, det første kinesiske og franske joint venture i modeuddannelse godkendt af den kinesiske regering. IFAs Shanghai-skole tilbyder en unik mulighed for internationale studerende, der ønsker at få indsigt i verdens hurtigst voksende mode- og luksusmarked, samtidig med at de modtager den samme kvalitetssikringsordning, der læres på engelsk som i Paris. Shanghai er en åben og ekstroversiv storby og dens opstigning i rækken som en mode hovedstad er uden tvivl et seriøst emne. Siden den seneste periode i det 19. århundrede har Shanghai været modecenter i Kina. Shanghai stil rejste verden i 1920'erne og 30'erne og re-emerged i nutiden med mode designere ved hjælp af en blanding af traditionelle og moderne ideer til at skabe nye modetrends. Det er bemærkelsesværdigt, at det er landets moderne forbrugere, der omdanner Kina til verdens største marked for luksus- og high-end modeprodukter. Shanghai er uden tvivl Kinas mekka for international mode og luksusindustrien. De fleste udenlandske mode og smykker mærker, fra luksus til massemarkeder, regner med mere end en butik i byens mange modebutikområder og store indkøbscentre. Mens luksusbiler, 5-stjernede hoteller og high-end spisesteder er regelmæssige seværdigheder i byens centrum, er der også nu en voksende interesse for yachter og private jetfly blandt Kinas rigeste.

ISTANBUL SCHOOL

Efter at have været etableret i Frankrig og Kina, er IFA Paris modeskole nu også til stede i en af de mest livlige byer, der ligger ved skillevejene mellem Europa og Asien: Istanbul.

IFA Paris er meget stolte over at samarbejde med et af de mest velrenommerede universiteter i Istanbul: Bahçeşehir University .

Campus på Bahçeşehir Universitet et stort skridt i opfyldelsen af universitetets mission om at bygge en fremtid ud af landets fortid, etablere et knudepunkt i Istanbuls forretningscenter, hvor kultur, uddannelse og læring mødes for at imødekomme de skiftende behov i Tyrkiet og verden . IFA Paris mener, at det er et privilegium, samt en fordel for sine elever at få det bedste ud af, hvad lokationen kan tilbyde.

At være en af de mest spændende og dynamiske byer i verden og et diversificeret sted fuld af museer, gallerier, parker og moderne colleges, er Istanbul i stand til at skabe en scene for dem, der længes efter at udforske og udvikle deres egne interesser, og starte en karriere inden for mode og luksus forretningsmiljøer.

Bahçeşehir University Center for Efteruddannelse (BAUSEM)

Den institutionelle vision for Bahçeşehir University Continuing Education Center (BAUSEM) er, at uddannelse er en livslang proces for en persons selvopfyldende mekanisme. BAUSEMs ledende princip er at formidle livslang læringskultur i samfundet og øge bevidstheden hos enkeltpersoner om, at læring ikke er begrænset inden for grænserne for formel uddannelse. IFA Paris og Bahçeşehir University tilbyder karrieremuligheder inden for mode og luksus for de professionelle og for dem, der er interesseret i dette område med deres korte træningsprogrammer i fællesskab oprettet gennem BAUSEM.

Hvorfor IFA Paris og Bahçeşehir University/BAUSEM -samarbejde?

Sloganet "I hjertet af Istanbul" er velegnet til et universitet som Bahcesehir University (BAU) ... Med sit hovedcampus på kanten af Bosporus i Besiktas begynder hver dag tidligt med hurtig mobilitet og fortsætter hele dagen. Desuden er det muligt at støde på en begivenhed på næsten alle dele af universitetet.

Det første, der vil ramme dit øje, når du kommer ind på vores universitet, er det store antal udenlandske studerende. Fra USA til Kina, fra Frankrig til Sydkorea fra et bredt geografisk område, der strækker sig over tusind udenlandske studerende, studerer på BAU.

"BAU GLOBAL" giver BAU -studerende en chance for at modtage uddannelse fra meget forskellige punkter. BAU Global er i stand til at opnå dette gennem Berlin, Toronto, Washington DC, Batumi, Cypern, Hanoi, Kyiv, Puebla, Brockwille.

Transport til BAU er ret let. BAU tilbyder gratis transport til studerende og forskere med deres egne både mellem to campusser i hjertet af Istanbul, Besiktas North, Beşiktaş South, Göztepe ve Galata. Bådene afgår fra et område, som de giver navnet BAUPORT. Det er et område, der er fuldt ud allokeret til brug for de studerende med grønt og en udsøgt udsigt over Bosporus. Bådene afgår på bestemte tidspunkter af dagen fra deres egen mole, og dette giver mulighed for en behagelig rejse mellem campuserne i Besiktas og Galata. Således holder eleverne sig væk fra den travle Istanbul -trafik og nyder havet og dets friske luft, mens de overgår fra campus til campus.

Yderligere oplysninger findes på https://www.ifaparis.com

Placeringer

 • Paris

  18-24 Quai de la Marne

 • Shanghai

  350 Xianxia Road

  • Istanbul

   Kadir Has Caddesi Cibali

   Spørgsmål