Keystone logo
IHS, Institute For Housing and Urban Development Studies of Erasmus University Rotterdam

IHS, Institute For Housing and Urban Development Studies of Erasmus University Rotterdam

IHS, Institute For Housing and Urban Development Studies of Erasmus University Rotterdam

Introduktion

Om IHS

Grundlagt i 1958, IHS er det internationale institut for boliger og byudvikling ved Erasmus University Rotterdam grundlagt. I mere end 60 år har det været vores mission at udvikle menneskelig og institutionel kapacitet, reducere fattigdom og forbedre livskvaliteten i byer. Vi tilbyder kandidat-, ph.d.- og korte kursusprogrammer om forskellige byemner, herunder socio-rumlig dynamik i planlægning, klimamodstandsdygtighed, lokal økonomisk innovation, boliger ud fra et menneskerettigheds- og kønsperspektiv, bæredygtighed og grønne byer (infrastruktur, energi og vand), jord jura og finans og regenerativ forvaltning af naturressourcer.

120113_commonstudentheaderErasmus.jpg

Undervisnings- og læringsmetoder

Vores undervisnings- og læringsmetoder er forankret i den unikke IHS-tilgang til krydsbefrugtning af uddannelse, rådgivning og forskning. IHS -tilgangen er designet til at udstyre eleverne til at danne flerdimensionale løsninger til at reducere fattigdom og forbedre livskvaliteten i byer. Vores akademiske personale er til enhver tid involveret i internationale undervisnings- og uddannelsesmissioner og arbejder kontinuerligt på at udvikle innovative byløsninger. Vi sætter en ære i vores tværfaglige tilgang til uddannelse, hvorigennem vi sikrer, at virkelige byspørgsmål og løsninger behandles tilbage i vores pensum.

120112_Renownedprofessors.jpg

Facilitatorer

IHS arbejder med globale ledere inden for byudvikling, herunder UN-Habitat, Cities Alliance og ICLEI. IHS samarbejder også med førende hollandske universiteter i Holland og rundt om i verden for at levere en omfattende forståelse af byudvikling. Amsterdam, Groningen og TU- Delft er nogle af universiteterne, der holder gæsteforelæsninger om bybranding, byøkonomi, logistik, transport, kulturarvsbevaring er blot et lille udvalg af de ekstra akademiske ressourcer, IHS tilbyder vores studerende hvert år.

Studerende

IHS-klasseværelset består af fagfolk på mellemniveau med rige og varierede erfaringer fra mere end 45 lande. Typiske baggrunde omfatter arkitektur, teknik, planlægning, økonomi, samfundsvidenskab, miljøvidenskab og bolig.

IHS -kandidater har bidraget enormt til at opfylde vores mission om at reducere fattigdom og forbedre livskvaliteten i byer rundt om i verden. De indtager forskellige stillinger i private, statslige og akademiske sektorer. Her er et par eksempler på stillinger, som vores kandidater indtog:

● Projektleder cirkulær økonomi hos Philips

● Urban governance og policy specialist hos UN-Habitat

● Arkitektkonsulent i Asian Development Bank

● Rumlig planlægningsrådgiver hos GIZ

● Seniorinspektør i Ministeriet for Kommunal og Regional Udvikling

● Direktør for Center for Miljøbæredygtig Transport og Klimaændringer

● Fuld professor ved Pontificia Universidad Javeriana

120110_getadiplomafromatop100university.jpg

By & Campus

IHS er placeret på Erasmus University campus, Woudestein , i den ikoniske by Rotterdam. Dristig arkitekturstil, banebrydende byplanlægning og en berømt multikulturel befolkning har sat Rotterdam i spidsen for innovation og dyrkning i byverdenen. IHS er stolte over sin Rotterdam -historie og hjælper med at genopbygge og genopfinde byen efter ødelæggelserne forårsaget af anden verdenskrig. Set mod en imponerende skyline er Rotterdam fyldt med fremragende lokale og internationale transportforbindelser, hvilket gør det til den perfekte base for at udforske alt, hvad Holland og resten af Europa har at byde på. Der er godt tilsluttede transportsystemer og sikre cykelstier, hvilket gør rejser rundt i byen meget underholdende. Det er en by gennemsyret af mangfoldighed med 175 forskellige nationaliteter, der udgør de 600.000 indbyggere i Rotterdam. Plus, at lære engelsk er obligatorisk i det hollandske uddannelsessystem, hvilket betyder, at stort set hele landet er i stand til at tale engelsk! "Få det til at ske" er en vision, der understøtter væksten i denne fantastiske by, illustreret af fusionen mellem havnen, byen Rotterdam og Erasmus University Rotterdam.

120109_Resized_Girlsoncampusfromtheback.jpg

Indlæggelser

Fra 1. oktober hvert år kan du begynde at ansøge om vores kandidatuddannelser. Hvis du vil vide mere om adgangskravene, kan du besøge vores websted her .

Programmer undervist i

engelsk

Placeringer

  • Rotterdam

    Rotterdam, Holland

    Spørgsmål