Keystone logo
International Hellenic University (IHU) MSc i Energi og Finans
International Hellenic University (IHU)

MSc i Energi og Finans

Thessaloniki, Grækenland

18 Months

Engelsk

Fuldtid, Deltid

30 Jun 2024*

Oct 2024

EUR 3.000 **

På campus

* eller indtil pladserne er fyldt op

** betales i to rater for fuldtidsstillingen eller i fire rater for deltidsformen i begyndelsen af hvert semester.

Introduktion

Kandidatuddannelsen i energi og finans udbydes af School of Science & Technology ved University Center of International Programs of Studies ved International Hellenic University.

Programmet har til formål at give postgraduate-niveau uddannelse inden for energi og finans og er målrettet mod universitetskandidater, herunder fagfolk, der ønsker at tilegne sig specialiseret viden inden for disse områder. I betragtning af den konstant og støt stigende globale efterspørgsel efter ny energiforsyningsinfrastruktur, vil finansieringen af disse projekter være en hidtil uset udfordring for banker, regeringer, regulatorer og kapitalmarkeder. Det er tydeligt, at behovet for sammenhængende tværfaglig uddannelse inden for energi og finans/økonomi er mere end bydende nødvendigt. I denne retning tilbyder International Hellenic University et omhyggeligt struktureret tværfagligt kandidatprogram MSc i energi og finans.

Kandidatuddannelsen i energi og finans leverer til sine deltagere alle disse færdigheder, der er afgørende for ledelsesmæssige, rådgivende og akademiske stillinger i finans- og energisektoren. Kandidaterne fra programmet vil udvikle evnen til at udføre dybdegående forskning, til kritisk at vurdere og syntetisere deres egne ideer om de ofte opståede energirelaterede økonomiske problemer. Samtidig lægges der stor vægt på de praktiske aspekter af alle emner, som programmet dækker, og undersøger virkelige problemer ved hjælp af dataanalyse i energi- og finansindustrien.

Kandidatuddannelsen i energi og finans er designet til universitetsuddannede (som ønsker at opnå yderligere ekspertise inden for de finansielle og økonomiske aspekter af energisektoren) med følgende akademiske baggrunde: Business/Economics, Engineering, Geoteknisk samt Naturvidenskab. Ledende akademikere fra prestigefyldte akademiske institutioner fra Grækenland og i udlandet, sammen med instruktører fra offentlige myndigheder og nøgleaktører fra energi- og finansrelaterede organisationer, underviser i programmet.

Kurserne i programmet undervises udelukkende på engelsk. Det akademiske personale kommer fra universiteter i Grækenland og i udlandet.

Indlæggelser

Stipendier og finansiering

Læreplan

Programundervisning

Karrieremuligheder

Om skolen

Spørgsmål