Keystone logo
Institute for Law and Finance

Institute for Law and Finance

Institute for Law and Finance

Introduktion

Instituttet for lov og finansiering (ILF) er et center for akademisk ekspertise inden for undervisning og forskning. Det blev etableret som et non-profit fundament i 2002 af Goethe University Frankfurt am Main med støtte fra mange fremtrædende institutioner. De førende handelsbanker og internationale advokatfirmaer, Frankfurt-handelskammeret, Frankfurt og Hessen, samt Den Europæiske Centralbank og Deutsche Bundesbank har været aktivt involveret i ILF lige fra planlægningsfasen indtil i dag.

ILF gennemfører akademisk undervisning og forskning og spiller en støttende rolle som et politisk center siden etableringen som et privat-offentligt partnerskab. Det giver tværfaglig uddannelse til advokater, ledende medarbejdere og ledere i Tyskland og på verdensplan og fungerer som et politisk center i lovgivningsprocessen ved at tilbyde fora til diskussioner og udvekslinger mellem akademikere og praktikere.

Undervisning

ILF tilbyder en Master of Laws i Finance (LL.M. Finans) grad på tværs af lovgivningen og tværfaglig basis til højt kvalificerede kandidater fra lov eller erhvervsliv / økonomi fra Tyskland og i udlandet. Denne kandidatuddannelse er rettet mod studerende, der er interesseret i at kombinere teoretisk viden og praktisk træning inden for specialområder inden for lov og international finansiering. Kurser i dette højt specialiserede program gennemføres udelukkende på engelsk.

Vores fakultet består af både fremtrædende akademikere og praktikere. Højt anerkendte juridiske og økonomiske professorer fra Goethe University Frankfurt, som alle har en imponerende international erfaring, såvel som gæsteprofessorer fra udlandet og partnere fra store internationale advokatfirmaer, eksperter fra centralbanker og handelsbanker samt tilsynsorganer og revisionsfirmaer er her for at overføre deres viden og ekspertise til vores studerende.

Fakultet-studentforholdet på 70 til 50 er fremragende, og vores små klasser sikrer tæt direkte kontakt mellem fakultet og studerende. Derudover har alle vores elever mulighed for at anvende den viden, der er erhvervet under programmet, og også lave faglige kontakter ved at gøre 6 til 8 ugers praktikophold med vores sponsorer. Endvidere har ILF samarbejdsaftaler for studerendeudvekslinger med Columbia Law School, FGV DIREITO RIO i Brasilien og Amsterdam Business School.

Hvert år tilbyder ILF også 2-ugers sommer- og forårskoler. Eksperter fra advokatfirmaer og banker fra den lange liste over ILFs sponsorer giver et intensivt indblik i de praktiske spørgsmål i bank- og kapitalmarkedslovgivningen og selskabsret til omkring 40 forudvalgte juridiske praktikanter.

Forsknings- og Policycenter

Udover sin pædagogiske rolle er ILF også et kompetencecenter for forskning og politisk beslutningstagning inden for lov og international finansiering.

ILF hjælper med i processen, hvor vigtige lovændringer foretages inden for lovgivningen om virksomheder, banker og kapitalmarkeder ved at sikre, at sådanne ændringer bliver overvejet og diskuteret via akademiske forskere og fora. Til dette formål har ILF en række arbejdsdokumenter og arrangerer regelmæssigt gæsteforedrag, konferencer og diskussionsplatforme om aktuelle emner. Højttalere omfatter universitetsprofessorer fra Tyskland og i udlandet samt repræsentanter fra tilsynsorganer, virksomheder, organisationer og juridiske firmaer.

Offentligheden inviteres hjerteligt til alle ILF-gæsteforelæsninger, der afholdes regelmæssigt i Finansministeriet.

Placeringer

 • Frankfurt

  House of Finance The Goethe-Universität Campus Westend Grüneburgplatz 1 , 60323, Frankfurt

  Programmer

   Institutionen tilbyder også:

   Spørgsmål