Keystone logo
© CU Marketing Department
Ilia State University

Ilia State University

Ilia State University

Introduktion

Hvorfor Ilia State University ?

Ilia State University byder hvert år omkring 5.000 freshmen velkommen på alle videregående uddannelser. ISU bestræber sig på at imødekomme hver elevs behov og hjælpe dem med at nå deres potentiale. Ilia State University uddanner sine studerende med en allround oplevelse for at give dem den nødvendige viden, færdigheder og selvtillid for at nå fremtidige karrieremål. ISU leverer et avanceret og dedikeret akademisk fællesskab, hvor eleverne kan lære af eksperter og opnå den kvalifikation, de søger.

Vi tilbyder:

Student-centreret undervisning - Vibrerende relationer mellem professorer og studerende bidrager til livligt akademisk samarbejde og debatter. Studerende opmuntres og støttes af fakultetet for at finde deres individuelle forskningsinteresser i deres studier.

Øvelsesbaseret pensum - ISU samarbejder med statslige organer og internationale organisationer samt offentlige og private enheder, der skaber muligheder for studerende til at integrere teoretisk viden i verden eller arbejde.

Udveksling og dobbeltuddannelse programmuligheder - Siden 2012 tilbyder ISU udvekslingsprogrammer til sine studerende og medarbejdere i adskillige internationale videregående uddannelsesinstitutioner. ISU tilbyder sine studerende den enestående mulighed for at opnå et dobbeltgrad diplom med forskellige østrigske og amerikanske universiteter.

Konkurrencerede studieafgifter - ISU tilbyder førsteklasses uddannelse med konkurrencedygtige studiegebyrer og fleksible betalingsformer i landet og regionen.

Uforglemmeligt studenteliv venligt, indbydende samfund, hvor eleverne kan engagere sig i en række akademiske, sociale og kulturelle aktiviteter.

Bliv medlem af Ilia State University og start din fantastiske livserfaring med os!

Statistik

Ilia State University I EN NØDDESKAL

 • Grundlagt: 2006
 • Placering: Tbilisi, Georgien
 • Ansatte: 301 professorer og mere end 1000 lærere, forskere og andre ansatte.
 • 4 skoler: School of Arts and Sciences, School of Natural Sciences and Engineering, School of Business, School of Law
 • Studerende: 15 763
 • Studieprogrammer: Op til 80 akkrediterede programmer på bachelor-, kandidat- og ph.d.-niveau.
 • Forsknings- og undervisningsfaciliteter i mange regioner i Georgien
 • Handelshøjskolen: # Nr. 1 studiedestination for georgiske førsteårsstuderende siden 2015

  Placeringer

  • Tbilisi

   Kakutsa Cholokashvili Ave 3/5, 0162, Tbilisi

  Spørgsmål