Keystone logo
IM – Digital Business School

IM – Digital Business School

IM – Digital Business School

Introduktion

IM er den første handelsskole, der er specialiseret i højtydende digital markedsføring.

I overensstemmelse med den digitale uddannelsesplan for Den Europæiske Union 2021/2027 uddanner vi højtydende digitale marketingfolk gennem en unik metode, der kombinerer træning i tekniske færdigheder med træning i præstationsevner , som, når de opererer sammen, formår at hæve forretningshastigheden resultater og projekter, de leder.

Disse High Digital Performance-profiler er meget efterspurgte i private og offentlige virksomheder. Denne efterspørgsel håndterer vi gennem afdelingen Digital Career, som står for at forbinde vores studerende med de ledige stillinger, de beder os om at besætte.


Fokus i vores programmer

Vi nærmer os uddannelsen af fagfolk til den nye generation af digitale virksomheder ud fra en tværgående vision: marketing , kommunikation og digital forretning med specialiserede mestre, der skiller sig ud med et dybt og opdateret pensum, hvor alle fagene er praktiske og undervises af aktive eksperter.

Alle vores kandidatuddannelser har en dobbeltgrad med 100% praktiske fag, som tilføjes til en virtuel campus uden konkurrence i andre europæiske skoler og en metode, der sporer din præstation og giver dig periodisk feedback, vi sørger for, at du udvikler dig i den rigtige retning, skaber en unik oplevelse, der udmønter sig i højtuddannede og konkurrencedygtige fagfolk, der skiller sig ud i udvælgelsesprocesserne.

JOBBYTTE SPECIALISERET I DIGITALE PROFILER

Vores skole blev opfattet næsten som et praktikbureau, vores endelige mål er det samme som dit: at du får adgang til digital beskæftigelse af høj kvalitet, at du går videre i dit erhverv, eller at du påtager dig med alle garantier for succes i det digitale område.

Så vi arbejder med en Lsas bo magtfulde enkelt job for deres ekspertise i digitale profiler, der er i konstant efterspørgsel og placering af specialiserede profiler som Jessica i store virksomheder i Spanien.

Jessica fortæller dig første hånd

DEN ENESTE SPECIALISERET MED HØJ DIGITAL YDELSE

At studere digital marketing er ikke det samme som at studere High Performance Digital Marketing

Takket være High Performance-metoden inkorporerer du flere tekniske færdigheder såvel som performance-færdigheder, der får dig til at skille sig ud for viden og resultater i det krævende og konkurrencedygtige digitale miljø.DOBBELT OG TREDJE GRAD

Hvad flytter os?

Tilbyde den bedste uddannelse i Digital Marketing og gøre den tilgængelig for alle . Digital markedsføring bør ikke tilhøre nogle få virksomheder.

Vi uddanner, inspirerer og samarbejder med et fællesskab af studerende, alumner, professorer og fagfolk i sektoren, der fremmer et levende og aktivt netværk. Et relationelt system til at understøtte hinanden i det indviklede digitale miljø.

Placeringer

 • Barcelona

  Fisica, 13-17 L.2, 08038, Barcelona

 • Madrid

  Plaza de Carlos Trias Bertrán, 4, 28020, Madrid

 • Barcelona

  Carrer de la Física,13-17, 08038, Barcelona

  Spørgsmål