Keystone logo
Imagine Education Australia

Imagine Education Australia

Imagine Education Australia

Introduktion

Om Imagine Education Australia

Imagine Education Australia er et erhvervsuddannelsescenter og et privatejet engelsksprogscenter med campusser i Brisbane og på Gold Coast.

Imagine Education Australia har fire campusser: vores hovedkampus ved Benowa Road; vores Southport Central Campus off Scarborough Street; vores Ashmore Campus i Ashmore; og vores Brisbane Campus i hjertet af Brisbane City.

Forestil dig Uddannelse har også fire levende træningsmiljøer, hvor eleverne kan få praktisk erfaring i et rigtigt verdensmiljø. Vores levende træningsmiljøer er til studerende, der studerer inden for vores fakultet for bilindustri, fakultet for børns tjenester og fakultet for gæstfrihed.

Forestil dig uddannelse giver:

 • State of the art faciliteter
 • Førsteklasses kurser til studerende fra Australien og rundt om i verden
 • Studerende (herunder opholdssted og ansættelsesbistand)
 • Erfarne og professionelle medarbejdere
 • Sjove og spændende klasser

Vores mission

Mission of Imagine Education Australia er at give en verdensklasse uddannelse for alle elever i et positivt og omsorgsfuldt læringsmiljø. Dette opnås ved at:

 • Maksimere den internationale bevidsthed ved at integrere eleverne i det australske samfund og derved udvikle en dybere forståelse af den australske kultur.
 • Brug af nye og innovative undervisningsmetoder.
 • At hjælpe eleverne med at udvikle kompetence og tillid til brugen af ​​engelsk til at klare de akademiske krav fra High School og University i Australien.
 • At skabe studie Pathways , tjenester og muligheder for studerende gennem høj kvalitet elev-fokuseret programmer i et sikkert og støttende skolemiljø fra sine engagerede lærere og hjælpepersonale.

Forestil dig Uddannelse er synonymt med kvalitet uddannelse og langsigtet karriere succes.

Hvorfor studere hos os?

 1. Erfaring og faciliteter: Imagine Education Australia er en registreret træningsorganisation, der har leveret kvalitetsuddannelse, der er relevant for industrien siden 2005. Vi har specialbyggede faciliteter og state-of-the-art læringsmiljøer med interaktiv whiteboard-teknologi.
 2. Akkrediterede kurser: Vores kvalifikationer er opbygget i overensstemmelse med National Training Packages og er i overensstemmelse med VET Quality Framework. Imagine Education Australia kurser er valideret af industrien for at sikre den mest up-to-date, relevante uddannelse til nutidens forretningsmiljø.
 3. Industrielt engageret personale: Med fuldt kvalificerede, lidenskabelige undervisere, der har mange års erfaring i at arbejde i deres respektive brancher, og som støtter inklusiv læring, modtager eleverne træning fra de bedste.
 4. Anerkendelse af forudgående læring og overførsel af penge: Dine tidligere studier og erhvervserfaring kan anerkendes som kredit hos Imagine Education Australia .
 5. Foundation Pathways *: Studerende på udkig efter en Pathway træde i universiteternes bacheloruddannelser kan drage fordel af Imagine Education Australia 's Foundation Pathway program. Pathways fra vores erhvervsuddannelser giver dig mulighed for at komme videre på bacheloruddannelserne med kredit, hvilket betyder at du kan fuldføre din grad endnu hurtigere!
 6. Levende træningsmiljøer: Lær ikke bare i et klasseværelse: studere hos et af Imagine's levende træningsmiljøer, hvor du får den praktiske, praktiske træning og erfaring, du skal starte din karriere.
 7. Færdighedsbaseret vurdering: Demonstrer din læring på mange måder, ikke bare eksamener. Derudover vurderes lærlinge på arbejdspladsen i forbindelse med deres egen erhvervsuddannelse.
 8. Fleksible adgangskrav og flere indtag: Du vil aldrig gå glip af din startdato med Imagine's fleksible tilmeldingsmuligheder og flere indtag i løbet af året.
 9. Gebyroptioner: Opdag en omkostningseffektiv måde at opnå dit karriereudfald eller Pathway for at studere yderligere med vores konkurrencedygtige kurspriser og omdømme for fleksible betalingsplaner.
 10. Stipendier: Vi anerkender vores ansøgers passion og akademiske talent, og vi tilbyder et stipendiumsprogram.
 11. Statsfinansierede pladser til rådighed: Statsfinansierede stillinger er til rådighed for indenlandske tilmeldinger, praktikophold og lærlingeuddannelser.
 12. Universitetsartikulation *: Din læring kan tælle mod din universitetsgrad med vores universitetsartikulering til Bond University og andre store australske universiteter. Vi udvider altid dine karrieremuligheder!

* VIGTIG BEMÆRK: Dette indebærer på ingen måde et garanteret sted i et universitet eller gymnasium. Individuelle ansøgninger skal godkendes af den anvendte universitet eller skole.

Placeringer

 • Gold Coast

  3 Benowa Rd, 4215, Gold Coast

 • Brisbane

  Brisbane, Australien

  Spørgsmål