Keystone logo
IMF Smart Education Ecuador

IMF Smart Education Ecuador

IMF Smart Education Ecuador

Introduktion

IMF Academic Institution er en international reference inden for postgraduate uddannelse med mere end 125.000 studerende og 5.000 virksomheder dannet i 20 år. Kvaliteten og prestige af sine tjenester understøttes af enheder som The Association to Advance Collegiate Schools of Business (AACSB), Association of MBAs (AMBA) og EFQM +500-seglen.

IMF-studerende vil være i stand til at opnå en tredobbelt grad: to universiteter og en professionel. Ecuadoriansk kvalifikation anerkendt af SENESCYT som en fjerde niveau-kvalifikation og alle med værdi i det europæiske område for videregående uddannelse.

IMF giver adgang til træning ved at vælge den modalitet, der bedst passer til dine behov:

  • Online: Med en moderne virtuel campus tilgængelig hvor som helst i verden til enhver tid.
  • Blandet: Kombinerer fordelene ved online-modalitet med ansigt til ansigt-klasser.

Derudover giver det fleksibilitet til at foretage betalinger: Hvis du vælger en enkelt betaling, yderligere 5% rabat eller en brøkdel i månedlige rater uden renter i studieperioden.

At tackle nye professionelle udfordringer, der giver os mulighed for at omdanne miljøet, hvor vi lever og udføre vores arbejde, kræver solid træning. En innovativ og kvalitetsuddannelse, hvis studentercentrerede metode adresserer de personlige og faglige forhold hos dem, der søger at opnå deres bedste version.

together now

Placeringer

  • Quito

    Calle Javier Arauz 111 y Germán Alemán, 170135, Quito

Spørgsmål