Keystone logo
Immaculata University

Immaculata University

Immaculata University

Introduktion

Næsten vores 100-års jubilæum stræber vi efter at opretholde en kultur, der er rodfæstet i velvillighedstraditioner. Vi holder klasser små, mens vi tilbyder en bred vifte af emner, majors og sysler. Vi tilbyder kristne kerneværdier i et moderne miljø. En studerende i enhver tro vil forlade Immaculata University forberedt på den varierede og komplekse verden som helhed.

Vi er her ikke kun for at blive bedre, men for at skabe bedre. Vores succes måles i forhold til den værdi, vi skaber. Det opstår, når vi går ud over os selv for at tjene folket, samfundene og verden omkring os. Vi er stolte af at tage vores viden fremad og bruge den til at opbygge ny visdom og nye resultater. Hos Immaculata ved vi, at viden ikke har nogen ende - og at der ikke er nogen ende på dens evne til at ændre tingene til det bedre.

Immaculata University , et katolsk akademisk samfund, grundlagt og sponsoreret af søstrene, tjenere fra Mary's Immaculate Heart, er forpligtet til stipendium, dannelse af hele personen til ledelse og service og bemyndigelse af alle til at søge sandheden, fremme retfærdighed og deltage i en dialog mellem tro og kultur.

Forankret i IHM-tradition og karisme siden 1920.

English Language Requirements

Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

Placeringer

  • Dunmore

    Morgan Road,104, 18509, Dunmore

    Spørgsmål