Keystone logo
© BIMM University
Imperial College London

Imperial College London

Imperial College London

Introduktion

Imperial College London er konsekvent rangeret blandt de bedste universiteter i verden, og Business School er en nøglespiller inden for erhvervsuddannelse, der tilbyder et komplet udvalg af kurser og grader. Som en del af Imperial College London , en global leder inden for videnskab og teknologi, driver vi global forretning og social transformation gennem fusionen af forretning, teknologi og en iværksættertankegang.

Vi kombinerer innovativ tænkning og indsigt med ny teknologi for at udvikle løsninger på problemer i den virkelige verden, til gavn for virksomheder og forbedre samfundet.

Vi inspirerer strålende sind

Som en del af Imperial College London , en global leder inden for videnskab og teknologi, driver vi global forretning og social transformation gennem fusionen af forretning, teknologi og en iværksættertankegang.

Vi kombinerer innovativ tænkning og indsigt med ny teknologi for at udvikle løsninger på problemer i den virkelige verden, til gavn for virksomheder og forbedre samfundet.

Vores verdensførende forskere er pionerer i praktiske løsninger, og deres fremragende forskning er grundlaget for vores postgraduate og Executive Education-programmer. Vores tankeledelse søges af regeringer, politiske beslutningstagere og globale virksomhedsledere, som ofte samarbejder med os om forskningsprojekter.

Vi tiltrækker strålende sind og leverer miljøet til at fremme innovativ og iværksætter tænkning, hvilket resulterer i banebrydende ideer, der frigør forretningsmuligheder.

Vores livslange professionelle udviklingstjeneste og vores globale alumni-netværk sikrer, at vores kandidater fortsætter med at have en lang og vellykket karriere i forskellige brancher over hele verden.

Vi inspirerer strålende sind til at være verdens fremtidige ledere af erhvervslivet og samfundet.

Vores vision

At gavne erhvervslivet og forbedre samfundet gennem kraften af innovativ tænkning.

Vores mission

Vi inspirerer geniale hjerner til at være verdens fremtidige ledere af erhvervslivet og samfundet. Vi driver global forretning og social transformation gennem fusionen af forretning, teknologi og en iværksættertankegang.

Vores nøgletemaer

Vores nøgletemaer former vores fokus på Imperial College Business School. Gå på opdagelse for at finde ud af mere om, hvad der sker på tværs af forskning, undervisning, begivenheder, programmer og publikationer.

Digital transformation

Fra kunstig intelligens til blockchain, hvordan teknologi radikalt transformerer forretning og samfund

iværksætteri

At forstå, hvordan man trives i dynamiske og usikre iværksættermiljøer

Økonomi og institutionel robusthed

Hjælper med at opbygge mere robuste virksomheder og en stærkere global økonomi

Sundhedsvæsenets nøgletema

Sundhedsledelse og -politik Forskningsstyret sundhedspolitik og -praksis, der kan bekæmpe sygdom og forbedre velvære

Socialt ansvar

Bæredygtighed og klimaændringer Fremme inkluderende og ansvarlige forretningsmodeller for bæredygtig vækst

akkrediteringer

Imperial College Business School er blandt blot én procent af handelsskoler verden over, der er blevet akkrediteret af de tre største og mest indflydelsesrige handelsskole-akkrediteringsforeninger: AACSB, AMBA og EQUIS. Vi er også en af de første handelsskoler, der modtager en Bronze Athena SWAN-pris på afdelingsniveau fra Equality Challenge Unit, som en anerkendelse af vores forpligtelse til at tackle ulighed mellem kønnene i videregående uddannelser.

Placeringer

 • South Kensington

  South Kensington Campus London, United Kingdom, SW7 2AZ, South Kensington

  Programmer

   Institutionen tilbyder også:

   Spørgsmål