Keystone logo
© BIMM University
Imperial College London

Imperial College London

Imperial College London

Introduktion

Imperial College London er konsekvent rangeret blandt de bedste universiteter i verden, og Business School er en nøglespiller inden for erhvervsuddannelse, der tilbyder et komplet udvalg af kurser og grader. Som en del af Imperial College London , en global leder inden for videnskab og teknologi, driver vi global forretning og social transformation gennem fusionen af forretning, teknologi og en iværksættertankegang.

Vi kombinerer innovativ tænkning og indsigt med ny teknologi for at udvikle løsninger på problemer i den virkelige verden, til gavn for virksomheder og forbedre samfundet.

Vi inspirerer strålende sind

Som en del af Imperial College London , en global leder inden for videnskab og teknologi, driver vi global forretning og social transformation gennem fusionen af forretning, teknologi og en iværksættertankegang.

Vi kombinerer innovativ tænkning og indsigt med ny teknologi for at udvikle løsninger på problemer i den virkelige verden, til gavn for virksomheder og forbedre samfundet.

Vores verdensførende forskere er pionerer i praktiske løsninger, og deres fremragende forskning er grundlaget for vores postgraduate og Executive Education-programmer. Vores tankeledelse søges af regeringer, politiske beslutningstagere og globale virksomhedsledere, som ofte samarbejder med os om forskningsprojekter.

Vi tiltrækker strålende sind og leverer miljøet til at fremme innovativ og iværksætter tænkning, hvilket resulterer i banebrydende ideer, der frigør forretningsmuligheder.

Vores livslange professionelle udviklingstjeneste og vores globale alumni-netværk sikrer, at vores kandidater fortsætter med at have en lang og vellykket karriere i forskellige brancher over hele verden.

Vi inspirerer strålende sind til at være verdens fremtidige ledere af erhvervslivet og samfundet.

Vores vision

At gavne erhvervslivet og forbedre samfundet gennem kraften af innovativ tænkning.

Vores mission

Vi inspirerer geniale hjerner til at være verdens fremtidige ledere af erhvervslivet og samfundet. Vi driver global forretning og social transformation gennem fusionen af forretning, teknologi og en iværksættertankegang.

Vores nøgletemaer

Vores nøgletemaer former vores fokus på Imperial College Business School. Gå på opdagelse for at finde ud af mere om, hvad der sker på tværs af forskning, undervisning, begivenheder, programmer og publikationer.

Digital transformation

Fra kunstig intelligens til blockchain, hvordan teknologi radikalt transformerer forretning og samfund

iværksætteri

At forstå, hvordan man trives i dynamiske og usikre iværksættermiljøer

Økonomi og institutionel robusthed

Hjælper med at opbygge mere robuste virksomheder og en stærkere global økonomi

Sundhedsvæsenets nøgletema

Sundhedsledelse og -politik Forskningsstyret sundhedspolitik og -praksis, der kan bekæmpe sygdom og forbedre velvære

Socialt ansvar

Bæredygtighed og klimaændringer Fremme inkluderende og ansvarlige forretningsmodeller for bæredygtig vækst

akkrediteringer

Imperial College Business School er blandt blot én procent af handelsskoler verden over, der er blevet akkrediteret af de tre største og mest indflydelsesrige handelsskole-akkrediteringsforeninger: AACSB, AMBA og EQUIS. Vi er også en af de første handelsskoler, der modtager en Bronze Athena SWAN-pris på afdelingsniveau fra Equality Challenge Unit, som en anerkendelse af vores forpligtelse til at tackle ulighed mellem kønnene i videregående uddannelser.

Campus funktioner

Imperial har flere campusser i London og det sydøstlige. Alle har fremragende rejseforbindelser og er let tilgængelige ved brug af offentlig transport.

Charing Cross

Charing Cross Campus, Hammersmith er en af vores medicinske undervisnings- og forskningscampusser. Baseret omkring Charing Cross Hospital. Faciliteter på stedet for Imperial-studerende og -personale inkluderer et campusbibliotek, café og fitnesscenter.

Chelsea og Westminster

Chelsea og Westminster Campus er et af vores medicinske undervisnings- og forskningscampusser. Et campusbibliotek er på stedet.

Hammersmed

Hammersmith Campus, East Acton er en af vores medicinske undervisnings- og forskningscampusser. Baseret omkring Hammersmith Hospital faciliteter på stedet for personale og studerende omfatter et campus bibliotek, flere cateringsteder (se venstre kolonne) og sportsfaciliteter.

North West London Hospitaler

North West London Hospitals Campus omfatter Nortwick Park og St Mark's Hospitaler i Harrow og Central Middlesex Hospital i North Acton.

Royal Brompton

Royal Brompton Campus, Chelsea er en af vores medicinske undervisnings- og forskningscampusser. Baseret omkring Royal Brompton Hospital omfatter faciliteter for personale og studerende et campusbibliotek.

Silwood Park

Et førende internationalt center for forskning og undervisning i økologi, evolution og bevaring.

South Kensington

South Kensington er vores hovedcampus, og det er her, at de fleste bachelor- og postgraduate-aktiviteter finder sted. Det er et kompakt sted i hjertet af 'Albertopolis' og er hjemsted for et stort udvalg af arkitektoniske stilarter fra Edwardian Royal School of Mines-bygningen til den ultramoderne Norman Foster-designede Business School. Der er også masser af grønt område, inklusive et smukt anlagt torv med vores berømte Queen's Tower i den ene ende.

St Mary's

St Mary's Campus, Paddington er en af vores medicinske undervisnings- og forskningscampusser. Baseret omkring St Mary's Hospital omfatter faciliteter for personale og studerende et campusbibliotek og sportsfaciliteter, herunder en swimmingpool.

Hvid By

White City er en af de mest spændende, dynamiske og hurtigt skiftende dele af London.

Området kan prale af en fascinerende historie, herunder internationale udstillinger og olympiske sportsgrene, og området begyndte sin seneste udvikling i 2008, og blev hovedstadens destination for underholdning og shopping med ankomsten af Westfield London.

Det er nu hurtigt ved at etablere sig som et banebrydende kvarter for kunst, kultur, innovation, videnskab og læring - med hjemmehørende organisationer, herunder den fornyede BBC Media Village, Royal College of Art og Imperial College London .

  Studenterklæringer

  Visumkrav

  Hvem skal ansøge om visum for at studere i Storbritannien

  Du skal ansøge via Student Visa-ruten, medmindre du:

  1. Hold et fuldt britisk pas,
  2. Holde afviklet eller forudafviklet status (EU/EØS/Schweiziske statsborgere) eller
  3. Har allerede en anden type visum, der giver dig mulighed for at studere i hele dit kursus
  • EU/EØS/Schweiziske statsborgere uden etableret eller forudbestemt status, der ankommer efter 1. januar 2021, skal ansøge om visum på denne rute.
  • Hvis du skal studere i mindre end 6 måneder eller gå på kollegiet som lejlighedsvis eller besøgsstuderende, så se venligst vores hjemmeside for korttidsstudier.
  • Studerende på et deltids-postgraduate-kursus (undtagen EMBA, Weekend MBA, Global MBA, MSc Strategic Marketing (Online) og MSc Business Analytics (Online)) skal ansøge om et deltidsstudentervisum. Hvis du tager et online program eller EMBA, WMBA eller GMBA, så se venligst vores webside. Bemærk venligst: studerende på et deltidsstudentervisum har ikke tilladelse til at arbejde i Storbritannien.

  Imperial College har ikke en Child Student Visa-licens og er derfor ikke i stand til at sponsorere nogen studerende, der er under 16 år. Din alder vil blive taget som den alder, du er på datoen for din ansøgning om visum.

  Hvornår skal man ansøge

  Ansøger i udlandet

  • Du kan ikke ansøge om visum mere end 6 måneder før din kursusstartdato. Vores optagelsesteam begynder først at forberede CAS, når du har opfyldt alle betingelserne i dit tilbud og har leveret en kopi af dit pas-id-side. De vil ikke begynde at behandle CAS mere end 5 måneder før din kursusstartdato. Vær opmærksom på, at kollegiet udsteder tusindvis af CAS, og dette finder sted over nogen tid. Vores optagelsesteam vil kontakte dig til sin tid om dit CAS, så vær bare tålmodig og vent på at høre fra dem.
  • Du vil få udstedt et CAS (Confirmation of Acceptance for Studies), når du har opfyldt alle betingelserne i dit tilbud (hvoraf den ene kan være ATAS).
   Generelt bør en oversøisk ansøgning tage 3 uger, men varigheden kan variere, så vi anbefaler, at du tjekker visumbehandlingstiden i dit land.

  Ansøgning i Storbritannien

  • Fortsættende studerende: Du kan ansøge, så snart dit CAS er blevet udstedt, og du har udarbejdet eventuelle nødvendige støttedokumenter.
  • Nye studerende: Du kan tidligst ansøge 3 måneder før din kursusstartdato, som angivet på dit CAS.
   For fortsat at forblive lovligt i Storbritannien skal du indsende en visumansøgning, inden dit nuværende visum udløber
   Enhver, der skifter fra Graduate-visum til Studentvisum, skal have deres nye Studentvisum bevilget, før de kan begynde deres kursus. For at sikre en hurtig beslutning skal du muligvis bruge prioritetstjenesten.

  Hvordan man ansøger

  Ansøger i udlandet

  1. Du kan få adgang til ansøgningsformularen til oversøisk Student Route Visa på GOV.UK-webstedet.
  2. Se venligst den kejserlige guide for at udfylde ansøgningsvejledningen om adgangstilladelse til Studenterute for at hjælpe dig med at udfylde ansøgningen.
  3. Du skal ansøge fra det land, hvor du er bosiddende, gennem det nærmeste visumansøgningscenter.

  Ansøgning i Storbritannien

  1. Du kan få adgang til ansøgningsformularen til Student Route Visa på GOV.UK-webstedet.
  2. Se vores Student Route Application Guide for at hjælpe dig med at udfylde ansøgningen.
  3. Hvis du ønsker, at din ansøgningsformular skal kontrolleres, før du indsender den, bedes du sende en e-mail med en PDF-kopi til International Student Support-teamet, før du kommer til erklæringssiden.

  Ansøgningsgebyrer

  Visumansøgningsgebyrerne ændres årligt og vil variere afhængigt af, om du ansøger fra dit hjemland eller inden for Storbritannien.

  Immigration Health Tillæg

  Immigration Health Tillæg opkræves på det tidspunkt, hvor du indsender din visumansøgning online.

  Omkostninger for ansøgninger indgivet før 16. januar 2024: £ 470 pr. år for en hovedansøger og £ 470 pr. år pr. pårørende for hvert år af det udstedte visum. Enhver bevilget periode, der er mindre end 6 måneder, vil være forholdsmæssigt 235 £.

  Omkostninger for ansøgninger indgivet fra 16. januar 2024: £ 776 pr. år for en hovedansøger og £ 776 pr. år pr. pårørende for hvert år af det udstedte visum. Enhver tildelt periode, der er mindre end 6 måneder, vil være forholdsmæssigt 388 £.

  Hvad sker der nu

  Som en del af din ansøgning skal du bevise din identitet. Hvordan du gør dette afhænger af, hvor du kommer fra, og hvilken type pas du har.

  Ansøger i udlandet

  Du vil enten:

  • give dine fingeraftryk og et fotografi (biometriske oplysninger) på et visumansøgningscenter
   brug appen 'UK Immigration: ID Check' til at scanne dit identitetsdokument - du vil også oprette eller logge ind på dine britiske visa og
  • Immigration (UKVI) konto

  Ansøger i Storbritannien

  UKVI bevæger sig hurtigt til en helt online digital proces, når de ansøger om visum. Det betyder, at størstedelen af ansøgere skal blive bedt om at downloade og udfylde biometri via ID Check-appen.

  Stipendier og finansiering

  Der er mange eksterne stipendier og priser, du kan ansøge om. I tabellerne nedenfor finder du:

  1. Stipendier søgemaskiner, som du kan bruge til at hjælpe med at finde en pris til dig
   Eksterne finansieringsorganisationer, der tilbyder, der giver finansieringsmuligheder
  2. Disse stipendier og priser administreres af organisationer uden for Imperial College London . Kontakt dem venligst direkte for information om stipendier og ansøgningsprocedurer.

  Stipendium søgemaskiner

  • British Council
  • Legatstillinger
  • Scholarship Hub
  • The Wellcome Trust
  • FindAPhD
  • Find AMasters
  • Studieportaler
  • UKCISA (UK Council for International Studies Affairs)
  • GRANTfinder 4 Uddannelse
  • Postgraduate Studentships

  Eksterne finansieringsorganisationer

  • Agenturet for Videnskab, Teknologi og Forskning (A*STAR) stipendier – bachelor/forskning
  • Association of Commonwealth Universities (ACU) – Postgraduate/Research
  • Canadian Centennial Scholarship Fund - Postgraduate
  • Canada Memorial Foundation - Postgraduate
  • Canadiske Bureau for International Uddannelse
  • Charles Wallace Trusts - Postgraduate
  • Google-stipendier - Undergraduate/Postgraduate/Research
  • Hongkong Bank Foundation - Bachelor
  • indiske afdeling for videregående uddannelse
  • Priserne fra Institut for Engineering and Technology (IET) – Bachelor/Forskning
  • Lanekassen – Bachelor/Postgraduate/Research
  • The Leathersellers' Company - Undergraduate/Postgraduate
  • Leverhulme Trade Charities Trust - Bachelor/Postgraduate
  • Leverhulme Trust Study Abroad Studentships - Postgraduate/Research
  • London Goodenough Association of Canada - Postgraduate
  • Newton PhD Program - Forskning
  • Public Service Commission (PSC) stipendier – bachelor/postgraduate
  • Royal Television Society: Technology Bursary - Bachelor
  • Schwab og Westheimer Trust: Uddannelsesstøtte til flygtninge – bachelor/postgraduate
  • Santander Universities Black Inclusion Program 2021 - Bachelor
  • Sir Richard Stapley Educational Trust - Undergraduate/Postgraduate/Research
  • Walcot Foundation Grants – Bachelor
  • Yanai Tadashi-stipendium - bachelor

  Tips til ansøgning

  Undersøg på forhånd: Se på muligheder mindst et år før dit studie starter. Dette giver dig det bredeste udvalg af muligheder. Du vil også have mere tid til at bruge på at forbedre og skræddersy dine applikationer.
  Find dine dommere: Identificer egnede dommere, der med autoritet kan stå inde for dine kvaliteter. At have dem klar hjælper dig med at ansøge tidligt.
  Ansøg om masser af muligheder: Ansøg om så mange muligheder som muligt, hvis du er berettiget til dem. Dette giver dig den bedste chance for at sikre dig finansiering.
  Ansøg tidligt: Ansøgninger lukker ofte året før dit kursus starter. Nogle priser uddeles endda efter først-til-mølle-princippet.
  Hav en backup-plan: Stipendier er yderst konkurrencedygtige, så der er altid en chance for, at dine ansøgninger ikke bliver en succes. Sørg for at lede efter andre finansieringskilder på forhånd.

  Ranglister

  Imperial College London er konsekvent rangeret blandt de bedste universiteter i verden, og Business School er en nøglespiller inden for erhvervsuddannelse, der tilbyder et komplet udvalg af kurser og grader.

  På dette område kan du finde ud af de vigtigste statistikker relateret til Handelshøjskolens aktiviteter og finde ud af, hvor den placerer sig på de mest prestigefyldte globale ranglister.

  Imperial College London er konsekvent rangeret blandt de 10 bedste universiteter i verden.

  Program placeringer

  Styrken i vores undervisning afspejles af vores høje placering på ranglisten. I de sidste 10 år har Imperial College London konsekvent placeret sig i top fem i Europa:

  • 3. i Europa og 6. i verden i QS World University Rankings 2024
  • 3. i Europa og 8. i verden i Times Higher Education World University Rankings 2024
  • Udnævnt til både Årets Universitet og Årets Universitet for Student Experience af The Times og The Sunday Times
  • God universitetsguide 2022
  • Rangeret som top i Storbritannien for karrieremuligheder af Guardian University Guide 2022

  Akkrediteringer

  EFMD Equis-akkrediteretAMBA-akkrediteretAACSB-akkrediteret

  Placeringer

  • South Kensington

   Exhibition Rd, South Kensington, London, SW7 2AZ, South Kensington

  • South Kensington

   Exhibition Rd, South Kensington, London, SW7 2AZ, South Kensington

  Spørgsmål