Keystone logo
Imperial College London MSc Global Health Management
Imperial College London

MSc Global Health Management

South Kensington, Det Forenede Kongerige

1 Years

Engelsk

Fuldtid, Deltid

Request application deadline

Sep 2024

GBP 37.000 *

På campus

* depositum: 3.700 kr

Introduktion

Bemyndigelse af fremtidige sundhedsledere og kritiske tænkere til at tackle multidimensionelle globale sundhedsudfordringer

På grund af den komplekse og hurtigt udviklende karakter af sundhedsdeterminanter og tilhørende globale udfordringer, vedtager vores MSc Global Health Management (tidligere MSc International Health Management) i 2024 en tværfaglig tilgang, der går ud over traditionel træning i sundhedsledelse og ledelse. Programmet inviterer dig til at overveje en bred vifte af indbyrdes forbundne faktorer såsom innovation og teknologi, socioøkonomiske og miljømæssige faktorer, politikudformning, bæredygtighed og data og analyser for at udvikle fremtiden for global sundhedspleje. Vores mål er at udstyre fremtidige sundhedsledere med et nyt sæt færdigheder til at forme dagsordenen og påtage sig udfordrende globale roller i sundheds- og sundhedsvæsenets økosystem, uanset om det er i den private industri, regeringen, internationale organisationer eller sundhedsudbydere.

Skræddersy dit program med koncentrationer

Efter et nyligt redesign er programmet blevet bygget til fremtiden og tilbyder en unik blanding af specialiserede sundhedsmoduler og koncentrationer inden for enten innovation og iværksætteri, ledelse eller økonomi og datavidenskab. Mod slutningen af programmet vil du supplere din læring med oplevelsesmoduler og valgfag, få erfaringer fra den virkelige verden og tilpasse din læringsoplevelse. Gør dig klar til at skubbe traditionelle grænser for at bevirke meningsfulde systemiske ændringer inden for sundhedsøkosystemer globalt.

Ideelle studerende

Indlæggelser

Stipendier og finansiering

Læreplan

Ranglister

Programundervisning

Karrieremuligheder

Faciliteter

Studenterklæringer

Om skolen

Spørgsmål