Keystone logo
Imperial College London MSc i klimaændringer, ledelse og økonomi
Imperial College London

MSc i klimaændringer, ledelse og økonomi

South Kensington, Det Forenede Kongerige

1 Years

Engelsk

Fuldtid, Deltid

Request application deadline

Sep 2024

GBP 37.000 *

På campus

* depositum: 3.700 kr

Introduktion

Få indflydelse med MSc Climate Change, Management & Finance

Klimaforandringerne er en af vor tids største udfordringer. Virksomheder skal tage ansvar og indføre mere bæredygtig praksis. For at gøre dette har de brug for folk, der kan vise vejen, og det er her, du kommer ind.

Vores fælles MSc Climate Change, Management & Finance-program med Grantham Institute - Climate Change and the Environment balancerer forretning med klimavidenskab og -politik for at ruste dig til at lede overgangen til en grøn økonomi. Dette samarbejde med Grantham Institute gør denne fælles masteruddannelse unik; tilbyder forbindelser til industrien, politiske beslutningstagere og banebrydende forskning.

Ved at trække på ekspertise fra hele Business School, Grantham Institute og Imperial College London , udforsker dette tværfaglige program de udfordringer og muligheder, klimaforandringerne byder på, og hvordan du kan møde dette direkte. Du vil dimittere fra et verdensførende universitet med dybdegående viden og efterspurgte færdigheder, der kan anvendes på tværs af alle sektorer - 100% af vores klasse i 2021 blev ansat inden for tre måneder efter eksamen.

Ideelle studerende

Indlæggelser

Stipendier og finansiering

Læreplan

Ranglister

Programundervisning

Karrieremuligheder

Faciliteter

Studenterklæringer

Om skolen

Spørgsmål