Keystone logo
IMT Mines Albi

IMT Mines Albi

IMT Mines Albi

Introduktion

IMT Mines Albi blev grundlagt i 1993 og er en offentlig videregående uddannelsesinstitution med speciale i teknik, der er underlagt ministeriet for økonomi og industri.

En graduate school of engineering

Som en fransk "Grande École d'Ingénieurs of engineering tilbyder IMT Mines Albi et enestående udvalg af programmer, der passer til dine behov, talenter og mål. Vores bachelorstuderende er optaget på L3- eller M1-niveau, og vores ingeniøreksamen udleveres i slutningen af M2-året. Vores kandidat i naturvidenskab, teknik, International Master (M3) og Ph.D.-programmer giver et højt niveau af videnskabelig og ledelsesmæssig træning for at udvikle socialt ansvarlige ledere klar til udfordringerne i en dynamisk og urolig verden.

Et center for ekspertise til forskning

IMT Mines Albi vært for 3 forskningscentre: RAPSODEEs forskningscenter dedikeret til energi, miljø og videnskab og teknologi af partikelformige stoffer. Clément Ader Institute fokuserer på forskning inden for mekanisk og materiel videnskabsteknologi med særlig vægt på luftfart og rumanvendelser. Research Center til industriel produktion, der beskæftiger sig med organisation og styring af forsyningskæder, udvikling af matematiske værktøjer og software til systemteknik Som anerkendelse af den videnskabelige ekspertise og kvalitet inden for industriforskningspartnerskaber blev RAPSODEE og ICA fælles forskningsenheder mellem CNRS og Mines Albi og laboratorierne af IMT Mines Albi blev tildelt den prestigefyldte "Carnot" ranking, en etiket leveret til eliteforskningsgrupper i Frankrig, der gennemfører industriorienteret forskning

En forretningspartner til økonomisk og regional udvikling

IMT Mines Albi udvikler løbende tætte bånd til internationale og nationale industrier og deltager i udviklingen af ​​den regionale økonomi, fx ved at være vært for opstart mv. Uddannelsesprocessen er designet til at sikre, at kandidatingeniører er i stand til at "slå jorden i gang" i operationelle job i forskellige sektorer i branchen. Mange ingeniører og ledere fra industrien underviser regelmæssigt i skolen og er tæt involveret i ledelsen.

Strategi

IMT Mines Albi er en moderne og veludstyret akademisk institution

  • Træning af mange kvalificerede ingeniører i henhold til den franske "Grandes Ecoles" -tradition
  • leverer Master of Science diplom
  • medleverer ph.d.-eksamensbevis
  • udfører banebrydende grundlæggende og anvendt forskning
  • fremme den industrielle gennemførelse af sine aktiviteter.

IMT Mines Albi tilhører: - til "Institut Mines-Télécom", den franske leder inden for uddannelse og forskning inden for ingeniørvidenskab, informationsteknologi og ledelse, - til "Toulouse University", grundlagt i 1290 bestående af ca. 120000 studerende fordelt på hele universitetet felter. Albi er en charmerende og rolig by beliggende i den sydvestlige del af Frankrig, og dets historiske centrum erklæres som et UNESCO verdensarvssted. Beliggende i hjertet af det moderne og dynamiske netværk af "Mineer", "Télécom" og "Toulouse" -universiteterne i hele Frankrig og i Midi-Pyrénées-regionen, udvikler "Mines Albi" sig i et miljø af verdensberømte forskningsklynger i forskellige områder som luftfart, kræft og sundhed, energi, vand og miljø. Accelererende internationalisering af campus er blevet et af hovedmålene for fremtidig udvikling. En væsentlig international erfaring er obligatorisk for hver af vores studerende under deres studier, og IMT Mines Albi tilstræber årligt omkring 30% af udenlandske studerende på bachelor- og kandidatuddannelser. Disse studerende optages som et udvekslings-, bachelor- eller dobbelteksamen studerende som led i de samarbejdsaftaler, der er underskrevet med universiteter fra hele verden. I dag kommer ca. 50% af vores ph.d.- og postdoktorale studerende fra udlandet. Vi udvikler det internationale engagement og anerkendelse af vores forskning ved fortsat at organisere og samordne årlige internationale konferencer, øge vores deltagelse i internationale og EU-projekter og øge internationale publikationer. Udviklingen af ​​fælles internationale forskerhold og laboratorier samt intensivering af besøgsprofessorer vil styrke vores position på internationalt plan. På grund af de nye investeringer i de teknologiske og pilotplatforme GALA, MIMAUSA og VALTHERA og kvaliteten af ​​campuslivet og i Albi generelt er IMT Mines Albi en attraktiv mulighed for studier og forskning.

Placeringer

  • Albi

    Allée des sciences, 81000, Albi

Spørgsmål