Keystone logo
IMT Nord Europe

IMT Nord Europe

IMT Nord Europe

Introduktion

IMT Nord Europe er den største ingeniørskole nord for Paris , der træner fremtidens generelle ingeniører og digitale eksperter. Hvert år uddeler IMT Nord Europe , et Institut Mines Télécom i partnerskab med University of Lille , grader til over 600 talentfulde ingeniører , der er uddannet til at forudse økonomiske og sociale ændringer.

En stor pædagogisk aktør ved korsvejene i Europa

IMT Nord Europe er en af de største Ingeniørskoler i Frankrig. Beliggende i den nordlige del af Paris, tæt på Bruxelles og London, uddanner vi generelle og specialiserede ingeniører, som vil blive fremtidige internationale ledere og eksperter.

IMT Nord Europe udvikler undervisning og forskning på højt niveau inden for naturvidenskab og teknologi inden for følgende områder:

 • Digitale videnskaber
 • Energi og Miljø
 • Øko-materialer, industri og civilingeniør

168477__MG_0111.jpg

Innovation og forskning er i vores DNA

Vi er en "Institut Mines Télécom" (IMT) skole, den førende gruppe af ingeniør- og lederskoler i Frankrig . Med et netværk af næsten 14.000 alumner og mere end 2000 A-klassificerede forskningspublikationer, der bidrager til videnskabelig og teknologisk avanceret, er IMTs akademiske ekspertise bredt anerkendt.

Som en global nøgleaktør med et internationalt perspektiv tiltrækker IMT-skoler studerende fra hele grænsen ( 33% af de studerende, der er indskrevet på kandidatuddannelserne og ph.d.-niveau, kommer fra udlandet ), mens de også sender sine studerende til de bedste internationale universiteter.

Hos IMT Nord Europe tilbyder vi over 35 dobbeltuddannelsesmuligheder for vores studerende, og vi har mere end 120 partnerskaber med institutioner rundt om i verden og udvekslinger med et stort antal laboratorier og forskere.

Fremragende uddannelse og skræddersyede programmer

Oprettet den 1. januar 2017, ved fusionen af 2 anerkendte ingeniørskoler, Mines Douai og Télécom Lille, IMT Lille Douai og nu IMT Nord Europe har et forskningscenter på næsten 20.000 m² og to steder dedikeret til uddannelse og forskning i Douai og Lille. Campus giver alle studerende midlerne til at frigøre deres talenter, herunder FabLab, International and Cultural Center og en forretningsaccelerator.

168478_ProjetESSENTIEL_IMTLilleDouai-2.jpg

Hvert år uddeler IMT Nord Europe i samarbejde med universitetet i Lille og Institut Mines Télécom grader til over 500 talentfulde ingeniører , der er uddannet til at forudse økonomiske og sociale ændringer.

IMT Nord Europe tilbyder tre kandidatuddannelser i naturvidenskab, ingeniørvidenskab og teknologi. Disse nationale kandidatgrader undervises fuldt ud på engelsk:

Et Master of Science-program er en kandidatgrad af høj kvalitet for at øge beskæftigelsesegnetheden i et internationalt miljø . IMT Nord Europe Masters grader nyder godt af skolens forskningsekspertise og dens tætte forbindelser med erhvervslivet . Disse samarbejder er et tegn på kvalitet i form af tekniske færdigheder såvel som ledelses- og kommunikationsevner i overensstemmelse med virksomhedernes behov. IMT Nord Europe uddanner de ledere, som verden har brug for til at tage morgendagens udfordringer op.

Helt undervist på engelsk vil vores kandidatstuderende studere i et internationalt miljø i Frankrig, med klassekammerater og professorer fra hele verden.

Det bedste sted at fordybe dig i den franske kultur

Det nordlige Frankrig er kendt for sin afslappede og venlige holdning. Lille, hovedstaden , kom op som den største by, der boede i Frankrig . At være en af de yngste byer med mere end 100.000 studerende, får du en fantastisk livsstil med adgang til kultur, gode steder at spise, shoppe og gå ud, du vil også have mulighed for at nyde smukke grønne områder og mange caféer. Derudover kan du hoppe på Eurostar eller TGV og være i et europæisk knudepunkt om et par timer.

168475_EHEFPH20214003001.jpg

Tæt til fods fra vores campusser holder vi studenterboliger, hvor du vil blive tilbudt moderne faciliteter .

Lille er også et stort serviceudviklingscenter og hjemsted for flere ekspertisecentre og innovation . Lille Metropolis, der blev tildelt FrenchTech- mærket , er en grobund for iværksættere: 200 virksomheder med over 200 ansatte, 150 mellemstore virksomheder med stort vækstpotentiale og over 9.000 virksomhedsstart eller -overtagelser hvert år.

Regionen har enestående arkitektonisk arv og placerer kultur i centrum for dens udvikling. Byen Lille er et benchmark på dette område og kan prale af 15 museer, herunder Palais des Beaux-Arts, Piscine de Roubaix, Louvre-Lens osv.

Fest er i lokalbefolkningens gener, som det fremgår af de mange underholdende og forenende begivenheder, der blev afholdt: den berømte Braderie de Lille, Main Square Festival, Dunkirk Carnival og Lille 3000 festlighederne.

Vi vil være glade for at byde dig velkommen og hjælpe dig i din uddannelsesmæssige vej mod en professionel opfyldelse.

182393_1653156260109-Copie.jpg

For mere information :

#Contactus [email protected]

#CheckourWebsite href="www.imt-nord-europe.fr/en

Placeringer

 • Douai

  Rue Charles Bourseul,941, 59500, Douai

 • Douai

  764 Boulevard Lahure, 59508, , Douai

  • Villeneuve-d'Ascq

   Rue Guglielmo Marconi, 59650, , Villeneuve-d'Ascq

   Spørgsmål