Keystone logo
Indiana University of Pennsylvania

Indiana University of Pennsylvania

Indiana University of Pennsylvania

Introduktion

Siden grundlæggelsen i 1875 har Indiana University of Pennsylvania udviklet sig og udviklet sig for at matche de skiftende behov hos dem, det tjener.

IUP kombinerer de akademiske muligheder for et stort universitet med det meget personaliserede og intime læringscentrede miljø på et lille universitet.

Næsten 12.000 studerende og kandidatstuderende er indskrevet i vores akkrediterede og nationalt anerkendte programmer, nyder traditionelle og utraditionelle klasseværelsesoplevelser, deltager i forsknings- og serviceaktiviteter med deres fakultetsmentorer, bliver livslange studerende, forbereder sig på en givende karriere og produktive liv og udvikler lederegenskaber for effektivt statsborgerskab

English Language Requirements

Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

Optagelseskrav til programmet

Demonstrer dit engagement og parathed til at få succes på handelsskolen ved at tage GMAT-eksamenen - den mest udbredte eksamen til optagelser, der måler dine kritiske tænkning og ræsonnement.

Download GMAT-miniquizzen for at få en smagsprøve på de spørgsmål, du finder i eksamen.

Placeringer

  • Indiana

    South Drive,1011, 15705, Indiana

    Programmer

    Spørgsmål