Keystone logo
Indiana University O'Neill School of Public and Environmental Affairs Master of Science in Healthcare Management (MSHM)
Indiana University O'Neill School of Public and Environmental Affairs

Master of Science in Healthcare Management (MSHM)

Bloomington, USA

1 Years

Engelsk

Fuldtid

Jun 2024

USD 28.822 *

På campus

* studerende med bopæl i landet | $52.370: studerende uden bopæl i landet. Der kan forekomme yderligere gebyrer

Introduktion

Vores strenge etårige program vil hjælpe dig med at udvikle en grundlæggende forståelse af det amerikanske sundhedssystem, udvikle solide forretningsmæssige og ledelsesmæssige færdigheder og få praktisk erfaring inden for området.

Gennem et unikt partnerskab mellem O'Neill School of Public and Environmental Affairs og Kelley School of Business udvikler vi innovative ledere inden for sundhedssektoren med færdigheder og principper til at tjene det almene bedste, bidrage til skabelsen af et retfærdigt og sundt samfund og aktivt forme et bæredygtigt sundhedsvæsen.

Vi forbereder de studerende til ledelsesroller i organisationer på tværs af sundhedssektoren, herunder hospitaler, konsulentfirmaer inden for sundhedssektoren, medicinalvirksomheder, medicinalvirksomheder, forsikringsselskaber og langtidsplejeinstitutioner. Der kræves ingen forudgående erfaring, branchekendskab eller GRE-score.

Er MSHM-uddannelsen noget for dig?

Vores program er designet til alle, der er interesseret i at opbygge en konkurrencemæssig fordel til lederstillinger på begynder- og mellemniveau i sundhedssektoren, herunder:

  • Nuværende studerende på bachelorniveau
  • Studerende, der planlægger at tage et sabbatår, inden de søger ind på en sundhedsfaglig skole (læge- eller tandlægeskole osv.), og som ønsker at opbygge de nødvendige færdigheder til at drive deres egen praksis
  • Fagfolk i begyndelsen af deres karriere med interesse for ledelse af sundhedsvæsenet, uanset tidligere erfaring
  • Midt i karrieren, der er klar til at påtage sig stillinger med stigende ansvar, herunder dem, der leder teams for første gang

Indlæggelser

Læreplan

Programresultat

Karrieremuligheder

Faciliteter

Studenterklæringer

Om skolen

Spørgsmål