Keystone logo
Indonesian Computer University

Indonesian Computer University

Indonesian Computer University

Introduktion

Indonesiens computeruniversitet (UNIKOM) blev officielt oprettet tirsdag den 8. august 2000 baseret på dekret fra ministeren for national uddannelse nummer 126 / D / 0/2000.

Vision: At være et førende universitet inden for informations- og kommunikationsteknologi, global indsigtsfuld, livlig iværksætter og at være et førende center inden for videnskab og teknologi, der understøtter den nationale udvikling og orienteret mod Fællesskabets interesser, nation og Stat.

Mission: At tilbyde en moderne videregående uddannelse baseret på kulturen i organisationen af UNIKOM, PIQIE (Professionalisme, Integritet, Kvalitet, Informationsteknologi, Excellence) med et befordrende uddannelsessystem og studieprogrammer, der er baseret på software, hardware, iværksætteri og multimedie Animation ved at optimere eksisterende ressourcer baseret på principperne om effektivitet, effektivitet og produktivitet.

Mål: At skabe fremragende kandidater inden for informations- og kommunikationsteknologi, kompetente og pålidelige inden for deres fagområde, har ånden af iværksætteri, høflig og dydig, har forpligtet sig til at fremme nationen og staten og trofast og helliget den Almægtige Gud .

Placeringer

  • Bandung

    No.112-116, Lebakgede, Kecamatan Coblong, Kota Bandung, Jawa Barat 40132, Indonesia, , Bandung

    Spørgsmål