Keystone logo
© Carrianna Field
INEA Escuela Universitaria De Ingenieria Agricola

INEA Escuela Universitaria De Ingenieria Agricola

INEA Escuela Universitaria De Ingenieria Agricola

Introduktion

INEA fejrede sit første FIFTY ÅR af eksistens i 2015. Siden i 1960'erne satsede Fr. Quintanilla og en gruppe iværksættere fra Valladolid på modernisering i forvaltningen af landbrugsbedrifter ... er der sket mange ting.

Vi er en del af et bredt netværk af universiteter, vi har haft en officiel grad fra University of Valladolid (1983-2018) og siden akademisk år 2018-2019 er vores grad en bachelorgrad i landbrugs- og landbrugsmiljøteknik sammen med vores egen grad i administration og ledelse af Agrifood-virksomheder som et center knyttet til Universidad Pontificia Comillas. vi har deltaget i mere end 50 projekter. Vi har overgået dette tal på halvtreds i mange henseender.

Det, vi først og fremmest har gjort i disse halvtreds år, og som vi vil fortsætte med at gøre, er at kultivere. Vi bruger vores liv på at kultivere. VI KULTURER værdigheden i landskabet og landdistrikterne, og vi kæmper for deres udvikling i alle aspekter. Vi dyrker mellemmenneskelige menneskelige relationer baseret på respekt og fremme af retfærdighed. Vi dyrker respekt for naturen, miljøet og landbruget som det mest værdige erhverv nogensinde, sagde digteren. Vi kultiverer ... med tålmodighed og overbevisning. Vi dyrker den autonome læring af vores studerende, voksne, der søger at lære og har deres egen vej i livet.

Placeringer

  • Valladolid

    Cno. Old Man of Simancas, km. 4.5 47008 Valladolid, , Valladolid

    Spørgsmål