Keystone logo
INESDI Business School

INESDI Business School

INESDI Business School

Introduktion

Vi introducerer os selv

 • Vil du genbruge, udvide eller færdiggøre din viden?
 • Vil du gerne promovere i din virksomhed?
 • Vil du starte en ny vej eller omlægge din professionelle karriere?
 • Vil du træne i de færdigheder, som arbejdsmarkedet kræver mest?

Inesdi tilbyder fagfolk og virksomheder den mest komplette og ajourførte uddannelse, så de bliver en del af sektoren med den mest projektion i øjeblikket, vi er den første handelshøjskole specialiseret i digital innovation.

Indesis pædagogiske model tilskynder til innovativt indhold til forretningsadministration og hjælper med at forbedre de studerendes personlige færdigheder og beskæftigelsesegnethed. Vores akademiske model er baseret på erhvervelse af viden, udvikling af færdigheder og fremme af personlige færdigheder.

engagement

Inesdi menneske team har et fælles mål: den faglige og personlige udvikling af deres elever. Fra Inesdi vi vælger en uddannelse af høj kvalitet og innovation i alle vores Postgraduate Uddannelse. Vores udfordring er at uddanne fagfolk og iværksættere til at være konkurrencedygtige i den digitale tidsalder, lette deres fordybelse i kulturen 2.0.

specialuddannelse

Inesdi er førende inden for specialiserede digitale økonomi anvendes på forskellige områder af erhvervsorganisationer træning. Virksomhederne har brug for faglige profiler i henhold til de nye tendenser på markedet, vores uddannelser er specielt designet til at blive anvendt med det samme i de nuværende arbejdsmiljøer.

mission

Vi træner folk i de nye digitale discipliner for at fremme fordybelse af fagfolk i den digitale økonomi. Vores udfordring er dannelsen af konkurrenceprofiler i globale arbejdsmiljøer gennem forbedring af digital viden, færdigheder og evner . Inesdi tilbyder en strategisk og praktisk vision, der er tilpasset de reelle behov i nutidens virksomheder.

På Inesdi Digital Business School favoriserer vi lærernes og de studerendes initiativ og skaber et miljø, hvor forslag og ideer er velkomne.

Inesdi-værdier

Inesdi tilskynder til respekt for kolleger og evnen til at dele projekter med en vision om ansvar og engagement. Fra klasseværelserne værdsættes, respekteres og motiveres vores elever. Inesdi er forpligtet til etisk adfærd og gennemsigtighed.

 • Forpligtelse: Med den personlige og faglige udvikling af de studerende. Vi retter al vores indsats mod oprettelse af et uddannelsestilbud, der på grund af dets innovative indhold og sin pædagogiske metode tilskynder til fuld personlig og faglig udvikling og forbedrer sociale og produktive strukturer
 • Akademisk ekspertise: Vi udvikler meget innovativt og anvendeligt træningsindhold . Inesdi-metoden er baseret på at involvere og motivere studerende til at kende og fortolke konkrete og reelle forretningshandlinger og på baggrund af dem udvikle en tilgang til de teoretiske fundamenter.
 • Respekt: Campussen skal være et miljø, hvor lærere og studerende værdsætter og respekterer hinanden. Målet er i fællesskab at udvikle den viden og vaner, der er nødvendige for at forbedre individuelt og globalt.
 • Innovation: Vi udvikler en åben holdning til innovation og fleksibilitet. Vi fremmer studerendes interesse i løbende forbedringer, både individuelt og for de organisationer, som de leverer deres tjenester til.
 • Gennemsigtighed: Vi er forpligtet til etisk adfærd og gennemsigtighed.

Akademisk metode

Inesdi tilbyder dig den mest komplette og opdaterede træning , vi gennemgår konstant vores træningsprogrammer for at tilpasse dem til de nyeste markedstendenser og de mest innovative teknikker. Vi er den første handelshøjskole med speciale i digital innovation og en reference i specialuddannelse i digital økonomi anvendt på de forskellige områder af forretningsorganisationer.

Inesdi Metodologi

Vores metode " Learning by Doing" arbejder for at tilegne sig viden gennem udvikling af nye digitale færdigheder og fremme af personligt talent. Inesdi-træningsprogrammerne er orienteret om den studerendes involvering og motivation fra forretningspraksis og teoretisk induktion, det vil sige fra praksis til teori, fra kendskab til reelle sager til fradrag af de teoretiske fundamenter, der understøtter dem.

Under udviklingen af deres træning anvender vores studerende den viden, de har erhvervet i et afsluttende projekt, som de udsætter og forsvarer for en domstol. Målet er at uddanne nye fagfolk, så de i slutningen af deres træning kan påtage sig og spille med succes og straks nye roller knyttet til den digitale verden. Vi giver de studerende alle de nødvendige værktøjer til at udnytte og optimere deres ressourcer og talent.

Inesdi udarbejder en personlig karriereplan for hver studerende, der designer den bedste skræddersyede træning for at nå de forventede mål. Vores ekspert og velrenommerede undervisningsteam overvåger løbende den studerendes træning gennem hele kandidatuddannelsen for at nå de foreslåede mål.

Beskæftigelse og praktikophold

Den høje grad af beskæftigelsesegnethed for Inesdi-kandidat- og kandidatgrad, over 80%, er blevet den bedste garanti for kvaliteten af vores træningsprogrammer. Som studerende eller Inesdi- alumner har du adgang til vores jobbank , hvor vi offentliggør ugentlige jobtilbud og praktikophold.

Træning med vores metode betyder at overføre viden og arbejde med den studerende i ægte digitale aktiviteter.

Placeringer

 • Madrid

  C/ Velázquez, 57, entreplanta izqda. 28001, , Madrid

 • Barcelona

  C/ Mallorca, 27. 08029, , Barcelona

  • Madrid

   Madrid, Spanien

   Spørgsmål