Keystone logo
INPAHU University Foundation (Fundación  Universitaria INPAHU (UNINPAHU))

INPAHU University Foundation (Fundación Universitaria INPAHU (UNINPAHU))

INPAHU University Foundation (Fundación  Universitaria INPAHU (UNINPAHU))

Introduktion

University Foundation for Human Development - UNINPAHU blev oprettet i 1974 af den fornemme psykolog Hernán Linares Ángel med det formål at uddanne driftige fagfolk, dygtige og bevidste om engagementet i udviklingen af deres personlige livsprojekt og produktiv og kommerciel udvikling af Land.

I løbet af disse 46 års erfaring har UNINPAHU således guidet de pædagogiske processer baseret på en humanistisk opfattelse af uddannelse, der fremhæver og ophøjer de grundlæggende værdier i sociale relationer, hvilket sikrer integreret dannelse af fremragende mennesker.

UNINPAHU har skilt sig ud for den dynamiske kraft i sin akademiske transformation, der har gjort det muligt at udvikle sig fra et uddannelsescenter for menneskelig udvikling, der er orienteret mod uddannelse inden for erhverv og erhverv, til en universitetsinstitution, der opfylder de kriterier og kvalitetskrav, der kræves af colombianske love. at udvikle uddannelser i forskellige former for professionel uddannelse og inden for forskellige felter og vidensdiscipliner. På samme måde har den stigende investering i udstyr, teknologisk transformation og tilstrækkelig vedligeholdelse af den arkitektoniske stil været berygtet.

Innovation, forskning, teknologi og produktivitet er det grundlag, hvorpå de uddannelsesaktioner, der konsoliderer vores identitet, bygger. Inden for rammerne af vores uddannelsesprojekt udgør High -Performance Method - MAR, et differentierende træk et aftryk af institutionen, da den søger en kontinuerlig udvikling af færdigheder hos alle medlemmer af uddannelsessamfundet, styrker læring gennem hele livet og med den , udvide mulighederne for personlig og faglig vækst.

Vi har en bred og diversificeret portefølje af 18 videregående uddannelser med grader på specialiseringsniveauer, universitet, teknologisk og teknisk, som rapporteres af vores kandidater, der indtager fremtrædende positioner inden for hotel- og turismesektoren, i medierne sociale og journalistik, et område, hvor de er bredt anerkendt, og hvor de ligeledes har opnået adskillige priser og priser på nationalt og internationalt plan.

Placeringer

 • Bogotá

  Diagonal 40a,45-58, 111311, Bogotá

  Programmer

   Institutionen tilbyder også:

   Spørgsmål