Keystone logo
INSA Toulouse cand.merc. vandteknik og vandforvaltning
INSA Toulouse

cand.merc. vandteknik og vandforvaltning

Toulouse, Frankrig

2 Years

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Sep 2024

EUR 9.000 / per year *

På campus

* reduktion ned til 5473 € om året for akademiske partnere og udvalgte studerende

Introduktion

Dette program leveres af INSA Toulouse og Toulouse INP

Master of Water Engineering and Water Management vil give de studerende fælles teoretisk og praktisk orienteret viden inden for vandteknik og vandforvaltning.

Studerende i programmet skal erhverve evnen til at designe vandtekniske projekter og realisere disse projekter effektivt i overensstemmelse med principperne om bæredygtighed (integration af energieffektivitet og masse/energi valorisering).

Formål med programmet

Master of Water Engineering and Water Management fokuserer på kemiteknik og hydrologi anvendt til enhedsoperationer inden for vandbehandling og vandvidenskab (vandsystem og dets bevarelse). Formålet med forelæsningerne er biologiske og kemiske reaktorer til forureningsfjernelse, enhedsoperationer for separation til højkvalitets vandproduktion (membranseparation, adsorption), hydrologi og økologi til forvaltning af akvatiske systemer.

Derudover vil de studerende følge kurser om internationale regler, miljøledelse og projektledelse for at være i stand til at stå over for vandrelaterede samfundsmæssige, statslige og industrielle indsatser. I løbet af de to år af dannelsen vil den studerende have stærke interaktioner med industrielle partnere og forskningslaboratorier.

Forskningsinstitutioner og industrielle partnere

Industrielle anvendelser af programmet er relateret til afsaltning, drikkevandsproduktion, spildevandsbehandling, vandgenbrug, industriel vandbehandling og øko-opfattelse af processer.

INSA er medlem af den nationale klynge af Excellence WATER og af den regionale klynge af vand, sensor og membran . Laboratorierne involveret i denne master er rangeret A+, et plus for fremtidige studerende, hvis uddannelse vil være tæt knyttet til forskningen.

Fokus

  • Master of Science er nationale grader akkrediteret af det franske ministerium for videregående uddannelse
  • Videre studier: Ph.d.-uddannelse (3 år)
  • Alle cand.merc.-indehavere har lov til at tage et skridt fremad i det akademiske spor for at få ph.d.-graden
  • Forudsætning: Bachelorgrad

Indlæggelser

Stipendier og finansiering

Læreplan

Programundervisning

Karrieremuligheder

Om skolen

Spørgsmål