Keystone logo
Institut Polytechnique de Paris

Institut Polytechnique de Paris

Introduktion

Institut Polytechnique de Paris oversigt

Institut Polytechnique de Paris er et institut for videnskab og teknologi i verdensklasse, der omfatter 5 prestigefyldte franske ingeniørskoler: École Polytechnique, ENSTA Paris, ENSAE Paris, Télécom Paris, Télécom SudParis.

En campus lige uden for Paris

Placeret på Plateau de Saclay, Institut Polytechnique de Paris campus sine fem grundlæggende skoler. Det tilbyder studerende, fakultetsmedlemmer og ansatte førsteklasses faciliteter til at forfølge deres aktiviteter i et livligt og stimulerende miljø. Placeret i hjertet af et af verdens otte bedste innovationsknudepunkter, nyder campus godt af den dynamik, der skabes af de private og offentlige aktører baseret i klyngen. Ideelt beliggende lige uden for Paris, er campus let tilgængeligt med offentlig transport, hvilket giver studerende og fakultetsmedlemmer mulighed for at drage fordel af den økonomiske dynamik og det rige kulturelle liv i den franske hovedstad

Banebrydende disciplinær og tværfaglig forskning

Forskning ved Institut Polytechnique de Paris er bygget på den anerkendte ekspertise fra dets skoler inden for ti store discipliner: Biologi; Kemi og processer; Økonomi; Information, kommunikation og elektronik; datalogi, data og kunstig intelligens; Matematik; Mekanik og energi; Fysik; Humaniora, kunst, litteratur og sprog; Samfundsvidenskab og ledelse. Forskningsprogrammerne etableret af disciplinære afdelinger identificerer nøgleområder og udvikler tværfaglige forskningsprojekter i partnerskab med industrien. Forskningen fokuserer på 12 forskningsområder: Miljø & klima ; Energiomstilling ; Kunstig intelligens og datavidenskab ; Netværk og tingenes internet ; Matematik og digital simulering ; Cybersikkerhed ; Forsvar ; Geopolitik og strategi ; Innovative materialer og kvanteteknologier; Lasere og plasma Videnskab ; Robotik ; Bioteknik. Til dette formål har Institut Polytechnique de Paris oprettet store tværfaglige centre for at tage vor tids største økonomiske og sociale udfordringer op.

Campus funktioner

Vores skoler

École polytechnique

École polytechnique, også kendt som L'X, er den førende franske institution, der kombinerer forskning på topniveau, akademikere og innovation på forkant med videnskab og teknologi. Dens forskellige bachelor- og kandidatuddannelser - Bachelor of Science, Ingénieur Polytechnicien (Master's level program), Master's og PhD - er meget selektive og fremmer en ekspertisekultur med en stærk vægt på videnskab, forankret i humanistiske traditioner. Som et bredt internationaliseret universitet tilbyder École polytechnique en række internationale programmer og tiltrækker et stigende antal udenlandske studerende og forskere fra hele kloden (i øjeblikket 40% af studerende og fakultetsmedlemmer). École polytechnique tilbyder en enestående uddannelse til at forberede dygtige mænd og kvinder til at udmærke sig i nøglepositioner på topniveau og lede komplekse og innovative projekter, der imødekommer udfordringerne i det 21. århundredes samfund, alt imens de bevarer en skarp følelse af deres civile og sociale ansvar. Med sine 23 laboratorier, hvoraf 22 er fælles forskningsenheder med det franske nationale center for videnskabelig forskning (CNRS), udforsker École polytechnique forskningscenter grænserne for tværfaglig viden for at give vigtige bidrag til videnskab, teknologi og samfund. École polytechnique er et stiftende medlem af Institut Polytechnique de Paris . Forskning ved Institut Polytechnique de Paris er bygget på den anerkendte ekspertise fra dets skoler inden for ti store discipliner: Biologi; Kemi og processer; Økonomi; Information, kommunikation og elektronik; datalogi, data og kunstig intelligens; Matematik; Mekanik og energi; Fysik; Humaniora, kunst, litteratur og sprog; Samfundsvidenskab og ledelse. Forskningsprogrammerne etableret af disciplinære afdelinger identificerer nøgleområder og udvikler tværfaglige forskningsprojekter i partnerskab med industrien. Forskningen fokuserer på 12 forskningsområder: Miljø & klima ; Energiomstilling ; Kunstig intelligens og datavidenskab ; Netværk og tingenes internet ; Matematik og digital simulering ; Cybersikkerhed ; Forsvar ; Geopolitik og strategi ; Innovative materialer og kvanteteknologier; Lasere og plasma Videnskab ; Robotik ; Bioteknik. Til dette formål har Institut Polytechnique de Paris oprettet store tværfaglige centre for at tage vor tids største økonomiske og sociale udfordringer op.

ENSTA Paris

ENSTA Paris blev grundlagt i 1741 under navnet Royal Shipbuilding Engineers School og er den ældste franske ingeniørskole. Dens uddannelsesprogrammer er kendetegnet ved en tværfaglig tilgang med henblik på at udvikle alsidige ingeniører, en stærk international eksponering, en initiering til forskning, innovation og iværksætteri. Kvaliteten af ENSTA Paris uddannelsesprogrammer ligger også på dets faste fakultetsmedlemmer (professorer og forskere) som på indgriben fra mange talere fra den økonomiske og industrielle verden. IP Paris drager fordel af ENSTA Paris, der er godt rangeret i Frankrig og kendt ekspertise inden for områderne transportsystemer, energi, kunstig intelligens, matematisk teknik og kompleks systemteknik.

ENSAE Paris

ENSAE Paris blev grundlagt for mere end 75 år siden og har et unikt uddannelsesprojekt, der kombinerer et højt niveau af beherskelse i anvendt matematik, statistik og økonomisk analyse. Dets uddannelsesprojekt har udviklet sig gennem årtier som svar på økonomiens behov og ændringer i forskningen. IP Paris nyder godt af ENSAE Paris unikke ekspertise inden for økonomi og kvantitativ sociologi, datavidenskab, finans og forsikring. ENSAE Paris er også en del af gruppen af nationale skoler for økonomi og statistik (gener).
Lær mere om uddannelsesprogrammer og forskning hos ENSAE Paris

Télécom Paris

Télécom Paris er Frankrigs førende ingeniørskole for digitale teknologier. Skolen giver dig de færdigheder, du har brug for til at innovere og fremme iværksætteri i en digital verden med et bæredygtigt fokus.

Télécom Paris blev grundlagt i 1878 og tilbyder fremragende undervisning, tværfaglig forskning på topniveau og innovative faciliteter: fab-lab, e-lab, designstudie og inkubatorer.

Vores hovedområder dækker: datavidenskab og kunstig intelligens, cybersikkerhed, matematisk modellering, billed- og signalbehandling, digital innovation, machine learning, Internet of Things (IoT), meget store netværk og systemer, cloud- og kvantecomputere, 5G og 6G mobil. netværk, blockchain, indlejrede systemer og telekommunikation.

Kandidater fra Télécom Paris nyder enestående beskæftigelsesegnethed i alle forretningssektorer, i Frankrig og i udlandet. Skolens stærke forbindelser til virksomheder, dens høje forhold mellem internationale studerende og professorer og dens rige studieliv på vores helt nye campus vil hjælpe dig med at opnå dit fulde potentiale.

Et stiftende medlem af IP Paris, Télécom Paris er også medlem af Institut Mines Télécom (IMT).Télécom SudParis

Télécom SudParis blev grundlagt i 1979 og uddanner ingeniører inden for informations- og kommunikationsteknologier. Dets uddannelsesprogram er baseret på en innovativ tilgang, der favoriserer skræddersyede akademiske programmer, der tilbyder teoretiske kurser, projektbaseret læring samt virksomhedspraktik. Télécom SudParis leder også vigtige forskningsaktiviteter. IP Paris drager fordel af sin dybdegående viden om alle emner relateret til IKT, såsom netværk, informationssystemer, multimedier, modellering og anvendt matematik. Telecom SudParis er baseret på Saclay Plateauet med de andre fire IP Paris-skoler. Det har også sit andet campus i Evry, som er en integreret del af IP Paris campus. Télécom SudParis er også en skole under Institut Mines-Télécom.

  Visumkrav

  Studievisum til længerevarende ophold

  Hvis du er statsborger i et land i Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EU-lande (EU), Island, Norge og Liechtenstein) eller Schweiz, behøver du ikke noget visum for at studere i Frankrig.

  Hvis du ikke er statsborger i et land i Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EU-lande, Island, Norge og Liechtenstein) eller Schweiz, skal du anmode om en fra vores partner Campus France, som er gyldig som en fransk opholdstilladelse (VLS-TS = Visa étudiant Long Séjour valant Titre de Séjour).

  Dette visum giver dig mulighed for at blive i Frankrig i et år. Du skal ikke søge om opholdstilladelse i denne periode. Dit visum skal godkendes af OFII (det franske immigrations- og integrationskontor) inden for de første 3 måneder efter din ankomst til Frankrig.

  Visumansøgning

  Find din Campus France plads på Campus France hjemmeside

  • Case 1: Hvis dit bopælsland er et af de 46 lande, der er underlagt proceduren "Études en France" ("Studier i Frankrig"), skal du registrere dig på platformen "Etudes en France" og uploade de nødvendige dokumenter. Campus Frankrig vil tjekke din visumansøgningsfil, før du indsender den til det franske konsulat.

  • Case 2: Hvis ikke, skal du ansøge om din visumansøgning direkte hos den franske ambassade eller konsulat i dit bopælsland. Find al information om visumansøgninger på france-visas.gouv.fr og dit konsulats kontaktoplysninger på franske ambassader og konsulater

  Alumni Statistik

  Placeringer

  • Palaiseau

   Route de Saclay Palaiseau CEDEX, 91128, Palaiseau

  Spørgsmål