Keystone logo
Institute For Technology And Resources Management in the Tropics and Subtropics

Institute For Technology And Resources Management in the Tropics and Subtropics

Institute For Technology And Resources Management in the Tropics and Subtropics

Introduktion

ITT_Campus

Nye demografiske, økonomiske og klimamæssige pres på tilgængeligheden af ​​sikre og bæredygtige forsyninger af mad, vand og energi kræver nye strategier til at håndtere vores dyrebare naturressourcer. For at imødegå denne globale udfordring, er efterspørgslen efter eksperter, der kan analysere komplekse menneske-miljø-system og udvikle passende løsninger vokser. Tropiske og subtropiske områder udgør et særligt tilfælde, da de ofte har yderligere udfordringer og udviser meget ustabilt miljø.

Institut for Teknologi og Resources Management i troperne og subtroperne (ITT) på TH Köln (University of Applied Sciences) har til formål at gøre det muligt for folk af forskellige tekniske og kulturelle baggrunde til bedre at løse de komplekse problemer i forbindelse med miljøproblemer med en tværfaglig og interkulturel tilgang på kandidatniveau og ph.d.-niveau. At studere på ITT betyder ikke kun at opnå en kandidatgrad, men går ud over ens faglige og personlige grænser. Gennem mangfoldige kurser og moderne metoder til undervisning og læring, indser vi begrebet livslang læring og sætte den studerende i centrum for vores uddannelse indsats.

Vi mener, at vores alumner er en vigtig del af det globale netværk af forskere og fagfolk. Vi samarbejder med centrale regionale, nationale og internationale organisationer inden for områderne ledelse ressourcer, udviklingssamarbejde og højere uddannelse ud over at give undervisning, forskning og udvikling kapacitet på verdensplan.

ITT Network

Network_map

Fremtiden gennem samarbejde

ITT opbygget en bred og aktiv partner netværk bestående af universiteter, forskningsinstitutioner, offentlige og den private sektor siden stiftelsen i 1978. Netværket omfatter omkring 30 partneruniversiteter og talrige institutioner for udvikling og samarbejde i hele verden, hvilket giver en ideel mulighed for at udveksle viden og arbejde på fælles forskningsprojekter. Hertil kommer, at mange små og mellemstore virksomheder (SMV) er involveret i ITT projekter give os en stærk kant i form af anvendt forskning. Den voksende Alumni netværk består i dag af over 700 (siden 1984) fagfolk, der har afsluttet deres karriere i ITT og nu er succesfulde fagfolk, der arbejder på forvaltning af naturressourcer spørgsmål.

Den ITT internationale netværk har oplevet en stor udvikling med grundlæggelsen af ​​CNRD (Centers for Naturressourcer og Udvikling). CNRD er støttet af DAAD og ministeriet for Økonomisk Samarbejde og Udvikling (BMZ). CNRD er en viden hub og netværk vedrørende spørgsmål om vurdering og styring af naturlige ressourcer base som forudsætning for bæredygtig udvikling. Det centrale punkt i netværket er i Köln, hvor aktiviteterne med alle partnere over hele verden er koordineret. CNRD forbinder universiteter verden over fremmer akademisk udveksling og samarbejde på området for forvaltning af naturressourcer, navnlig i forbindelse med vand, jord, økosystemer og vedvarende energikilder. Det skaber tværfaglige tilgange til ledelse naturlige ressourcer relateret til Post 2015 Dagsorden og de påtænkte Sustainability Goals (SDG).

Medlemskab til netværket CNRD er åben for enhver HEI, som tilbyder at bidrage væsentligt til at nå målene for CNRD. For mere information, besøg venligst: http://www.cnrd.info

cnrd

Medlemskaber

Den ITT er en del af følgende alliancer:

 • Vand Science Alliance eV
 • German Water Partnership (GWP)
 • Aqualon, Wupperveband
 • Deutsche Vereinigung für Wasserwirtschaft, Abwasser und Abfall eV (DWA)
 • Umweltcluster Bayern
 • Foreningen af ​​Postgraduate programmer med særlig relevans for Udviklingslandene (AGEP)
 • RESURBE
 • Højere Uddannelse for Bæredygtig Udvikling (HESD)

Placeringer

 • Cologne

  ITT – Institute for Technology and Resources Management in the Tropics and Subtropics Betzdorfer Straße 2, 50679, Cologne

  Spørgsmål