Keystone logo
Institute For Technology And Resources Management in the Tropics and Subtropics MSc i Management vedvarende energi
Institute For Technology And Resources Management in the Tropics and Subtropics

MSc i Management vedvarende energi

Cologne, Tyskland

4 Semesters

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

På campus

Stipendier

Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier

Introduktion

MSc i Renewable Energy Management

International

Kandidatuddannelsen "Renewable Energy Management" (REM) giver en praksis orienteret og færdigheder-baserede lærerig oplevelse, hvor eleverne udvikler deres evne til kritisk tænkning, og kreativ problemløsning. Det omhandler bachelorgrad indehavere hovedsagelig i Engineering, Naturvidenskab og Samfundsvidenskab med erfaring inden for energi, der har til formål at uddybe deres viden i Renewable Energy Resources Management og ønsker at erhverve management og ledelse samt regionale og interkulturelle kompetencer. Disse eksperter bør have en solid viden base i en af ​​de mange områder af ledelsen vedvarende energi. De burde være i stand til at vurdere vedvarende energikilder og udvikle relevante løsninger overvejer de komplekse sammenhænge for vedvarende energi med økonomiske, sociale og økologiske aspekter.

Det overordnede formål med kandidatuddannelsen er at tiltrække en bred målgruppe i internationale og tværfaglige termer, der kan arbejde i virksomheder og institutioner, der er aktive inden for management energiressourcer vedvarende og især i en international sammenhæng med fokus på regioner i Afrika, Asien og Latinamerika, hvor de fremtidige udfordringer er særligt høje.

Hvad tilbyder vi?

 • kurser og tekniske besøg i marken om de seneste koncepter og teknologier for forvaltning af vedvarende energi
 • få første hånd rådgivning fra højt niveau fagfolk og iværksættere i sektoren for vedvarende energi
 • uddannelse på projektledelse og lederskab kvalifikationer
 • information om praksis og projekter af internationalt samarbejde
 • undersøgelse udvekslingsmuligheder med ITT partneruniversiteter
 • stipendier

Hvad forventer vi?

For at deltage bør du

 • være stærkt motiveret til at lære og arbejde i et internationalt miljø
 • har en faglig eller akademisk baggrund relateret til sektoren for vedvarende energi
 • være flydende i engelsk (TOEFL 550 point eller IELTS Band 6)
 • være villig til at tage op lederstillinger i fremtiden

Hvad er dine Perspektiver?

 • gode karrieremuligheder i internationalt samarbejde og udviklingsbistand
 • arbejder for nationale og internationale virksomheder i den ekspanderende erhvervslivet
 • lederstillinger i den offentlige og private sektor
 • blive en del af et netværk af ekspertise på REM

ACADEMICS

Objektiv

Det overordnede formål med kandidatuddannelsen er at tiltrække en bred målgruppe i internationale og tværfaglige termer, der kan arbejde i virksomheder og institutioner, der er aktive inden for management energiressourcer vedvarende og især i en international sammenhæng med fokus på regioner i Afrika, Asien og Latinamerika, hvor de fremtidige udfordringer er særligt høje.

Målgruppe

Den ideelle studerende besidder minimum en bachelorgrad og har nogle erhvervserfaring på en institution eller virksomhed relateret til sektoren. Han eller hun skal være flydende i engelsk og har gode kommunikative evner. Deltagerne kan komme fra mange forskellige baggrunde: teknik, naturvidenskab, økonomi, samfundsvidenskab.

Undervisning indhold og mål

Undersøgelserne dækker en periode på fire semestre. Den fjerde semester er dedikeret til specialet. Det didaktiske koncept består af to komponenter: en teknisk og en social. Den tekniske komponent giver deltagerne med relevante og tidssvarende nødvendige viden til at træffe beslutninger i retning af en bæredygtig forvaltning af naturressourcer. Det sociale element er lige vigtige og sigter mod at udstyre deltagerne med de kommunikative, interkulturelle og ledelsesmæssige færdigheder er nødvendige for at tage lederstillinger inden for naturressourcer og til at arbejde effektivt inden for rammerne af det internationale samarbejde.
I klassen, bør moderne undervisningsmetoder anvendes som problembaseret læring, interaktiv undervisning, konceptet kortlægning og computer baseret læring.

Indhold

Undersøgelserne dækker en periode på fire semestre. Den første og andet semester finder sted i Köln, kan den tredje semester skal bruges til studie ombytning eller kan studeres i Köln. Den fjerde semester er dedikeret til specialet.

Programmet består af grundmoduler, som "forvaltning af naturressourcer Systems", "Natural Resources Economics og Governance", "Internationalt samarbejde og udvikling" og "Projekt og Business Management" med det formål at give et overblik over forvaltningen naturlige ressourcer, økonomi , projektledelse og den regionale og institutionelle kontekst. Desuden deltagerne vælge 10 specialiserede valgfag relateret til emner af ledelsen vedvarende energi med vægt den særlige situation.

Den fjerde semester vil fokusere på udarbejdelsen af ​​specialet. Praktikophold og forskningsophold om muligt sammen med en lokal institution eller virksomhed garanterer den praktiske orientering af master forskning. Underviserne være særlig opmærksom, at den erhvervede i de første tre semestre viden anvendes i de enkelte projekter.

Field besøg
Feltbesøg spiller en vigtig rolle som eksponeringen til reelle projekter og relevante institutioner, er af største betydning for at opfylde målene i kandidatuddannelsen.

Projekter
I "Projekt" moduler studerende vil få mulighed for at anvende den nye viden modtaget i de grundlæggende eller specialiserede moduler til en tværfaglig case study.

Deltagerne skal komme fra forskellige tekniske eller ledelsesmæssige baggrunde. Holdet projekter bør være relateret til konkrete projekter besøgt under ekskursioner eller projekter foreslået gennem andre partnere i netværket.

Ansøgning

Studerende, der har til hensigt at ansøge om REM Tyskland kandidatuddannelsen nødt til at sende deres ansøgning

indtil 30.09 hvert år til ITT, TH Köln (University of Applied Sciences) - for DAAD stipendium applikationer for det følgende år For mere information om stipendier, skal du klikke her.

fra 01.02 indtil 31.03 hvert år til UNI ASSIST (udenlandske ansøgninger om samme år).

fra 01.05 indtil 10.06 hvert år til th Köln (University of Applied Sciences) (tyske ansøgninger om samme år). Følg instruktionen i den respektive online-ansøgning platform. Det følgende ansøgningsdokumenter er krævet:

 • curriculum vitae (i tabelform, engelsk)
 • dokument, der viser højere uddannelse indgangen kvalifikation
 • eksamen certifikat
 • akademiske rekord af universitetsstudier
 • bevis for engelskkundskaber (TOEFL 550 point, IELTS band 6)
 • en begrundelse forklarer, hvorfor du gerne vil studere i programmet (1 side)
 • en forskning idé relateret til kandidatuddannelsen (2 sider)

Udenlandske ansøgere nødt til at sende deres ansøgning dokumenter til UNI ASSIST. For at være i stand til at ansøge i tide til visum i deres hjemland, skal eleverne sende deres ansøgning så tidligt som muligt til UNI ASSIST.

Om skolen

Spørgsmål

Lignende kurser

 • Master i energisystemledelse
  • San Francisco, USA
 • Civilingeniør i olie og gas med energiledelse
  • London, Det Forenede Kongerige
 • MSc i Energistyring
  • London, Det Forenede Kongerige
  • Paris, Frankrig