Keystone logo
Institute of Technology Sligo

Institute of Technology Sligo

Institute of Technology Sligo

Introduktion

RTH

Da det åbnede første gang i september 1970 IT Sligo har været en af Irland'S førende tredje niveau institutioner. De studerende er i centrum for det, vi laver. Det er hjemsted for 6.000 studerende på tværs af instituttets fuld tid, deltid og lærlingeuddannelser. Af dem, der 2000 studerer online.

5ey7j

IT Sligo, Vil du komme til at kende dine undervisere, såvel som dine klassekammerater. Her vil du danne et netværk af venskaber, som vil vare hele livet.

IT Sligo er stedet at hjælpe dig med at komme foran i arbejdslivet med en industri placering. Takket være vores nære kontakter og forskningssamarbejder med førende virksomheder og store arbejdsgivere, kan vi tilbyde dig en bred vifte af muligheder.

IT Sligo er også en voldsomt ambitiøst institution tredje niveau. Arbejde hen imod re-betegnelse som Technological University, har en investering på 60 mio € i campusfaciliteter løbet af det sidste årti skabte en fantastisk 21. læring århundrede miljø.

Der er ingen stående stille. På tværs af instituttets tre skoler Læring i Forretning og Social Sciences; Engineering & Design; og videnskab, IT Sligo er i konstant udvikling og forbedring af sine kurser og faciliteter til at give en samlet pakke, der matcher behovene hos de studerende i dag - og i morgen.

e57j

Seks grund til at vælge IT Sligo

  1. Relevans og variation af vores kurser - Vi arbejder tæt sammen med erhvervslivet for at skræddersy vores kurser, så når du opgraderer, du har en kvalifikation, som arbejdsgivere anerkender og ønsker.
  2. Vores lærerstab - Studerende konsekvent fremhæve kvaliteten af undervisningen og forelæsninger personale som en af IT Sligo største styrker.
  3. Det er Personal - Små klasser betyder studerende har gavn af individuel opmærksomhed og støtte fra vores engagerede medarbejdere.
  4. Cool Campus - Vores enkelt moderne 72-acre 'University-feel' campus er i konstant udvikling for at afspejle behovene i det 21. århundrede studerende. Alt er inden for gåafstand - herunder Sligo bymidte
  5. World Class Ambitioner - Bortset fra at være Irlands anerkendt No 1 destination for Digital (Online) Uddannelse, IT Sligo har produceret internationalt anerkendt banebrydende forskning i videnskab og arkæologi i løbet af de seneste 12 måneder.
  6. En Home From Home - Som et sted at bo, Sligo prale af en af de mest overkommelige, attraktive og levende livsstil muligheder. Her er der rig høj kvalitet kollegieværelser.
gm

Placeringer

  • Sligo

    Ash Lane, F91 YW50, Sligo

Spørgsmål