Keystone logo
Instituto Profesional DUOCUC

Instituto Profesional DUOCUC

Instituto Profesional DUOCUC

Introduktion

Siden grundlæggelsen i 1968, som "Arbejdere og bønderuniversitetsafdeling", har Duoc UC nået en lang konsolideringsvej for at blive en af de centrale institutioner inden for videregående teknisk faglig uddannelse i Chile.

Med mere end 50 års historie og den højeste institutionelle akkreditering i syv år kan alle, der er en del af Duoc UC, stolt sige, at tusindvis af teknikere og fagfolk, der i dag bidrager til den økonomiske udvikling i Chile, er blevet uddannet i en af de 9 skoler og mere end 70 nuværende karrierer, til stede i dets 18 hovedkvarterer i Metropolitan Region, Valparaíso, Biobío, La Araucanía og Los Lagos.

Duoc -studerende

Uddannelsesprojektet fra Duoc UC, der tilbyder en kristen og integreret dannelse, giver sine studerende mulighed for at udvikle deres kapacitet, kompetencer og værdier maksimalt og gøre dem til bedre mennesker og fagfolk, der er parate til at blive indsat i det globale samfund.

Den ekspertise, som Duoc UC ønsker at følge, er præget af uddannelse centreret om mennesker, bidraget til landets udvikling, forbindelsen til miljøet og den konstante søgen efter social transformation.

Placeringer

 • Santiago Metropolitan Region

  Avenida España,8, , Santiago Metropolitan Region

  Programmer

   Institutionen tilbyder også:

   Spørgsmål