Keystone logo
Instituto Superior De Estudios Psicológicos ISEP

Instituto Superior De Estudios Psicológicos ISEP

Instituto Superior De Estudios Psicológicos ISEP

Introduktion

Instituto Superior de Estudios Psicológicos, ISEP, er en privat europæisk institution for videregående uddannelse og klinisk intervention inden for områderne klinisk psykologi, neurovidenskab, psykopædagogik og logopædi, grundlagt i 1984 , som har uddannet mere end 35.000 fagfolk og behandlet mere end 20.000 patienter. i deres klinikker. ISEP er etableret som en selvstændig institution med en klar international dimension og en praktisk og social ånd.

Det er det vigtigste træningscenter for psykologer, pædagoger og talepædagoger i Spanien og med det største antal studerende, baseret i Barcelona og kontorer i Madrid og Valencia.

Instituttet opdeler sine aktiviteter i uddannelse, intervention og formidling:

ISEP TRAINING, master- og postgraduate uddannelser.

ISEP Formación tilbyder fagfolk inden for det psykologiske, pædagogiske og sundhedsmæssige område højkvalitets og opdaterede træningsprogrammer, der giver dem mulighed for at erhverve en specialisering inden for et specifikt område og opnå enestående faglig kompetence i udøvelsen af deres respektive discipliner.

ISEP Clinical Unit , multidisciplinære klinikker for klinisk intervention.

ISEP Clinical Unit med en multidisciplinær orientering specialiseret i rådgivning, evaluering og behandling af problemer relateret til psykologi, læring og sundhed.

Mød Isep

Isep metoder

"ISEP hjalp mig meget med at møde mit professionelle liv"
Charlotte Dominguez

Placeringer

  • Barcelona

    C/ Berlín 9, bajos, 08014, Barcelona

  • Madrid

    C/ Raimundo Lulio 3, 4º planta, 28010, Madrid

  • Valencia

    Av. Tres Forques, 2, 46018, Valencia

Spørgsmål