Keystone logo
Instituto Superior De Estudios Psicológicos ISEP Master i Neuruducation og Capacity Optimization
Instituto Superior De Estudios Psicológicos ISEP

Master i Neuruducation og Capacity Optimization

Valencia, Spanien

1 Years

Spanish

Fuldtid

Request application deadline

Oct 2024

Request tuition fees

Fjernundervisning

Introduktion

76814_icons8-centro-de-estudiantes-filled-50.png

Hovedkvarter: Barcelona - Madrid - At Home Method - Valencia

76821_icons8-tiempo-64.png

Timer: Madrid: SD | Barcelona: SD | Valencia: Hør næste opkald | Hjemme: S

76822_icons8-diploma-64.png

Kvalifikation: Master i Neuruducation og Kapacitetsoptimering udstedt af ISEP

Neuruducation har transformeret træningsparadigmet ved at inkorporere og fremme den tværfaglige integration af uddannelsesvidenskaberne med dem, der studerer hjernens funktion. Således er der sket hidtil usete fremskridt i læringsprocessen, da de bidrager til forbedring af menneskers neurokognitive og følelsesmæssige evner.

Tilstedeværelsen af kognitive underskud i forskellige neurologiske patologier i barndommen såsom hovedskader, tumorer osv. Har ført til spredning af forskellige formationer inden for det neuropsykologiske felt i nyere tid for at forsøge at lindre disse patologier gennem rehabilitering af funktioner, samt den store variation i indlæringsvanskeligheder, som vi finder i dagens skole. Ligeledes er der i øjeblikket en signifikant stigning i kliniske konsultationer fra forældre, der ved nogle lejligheder og med fravær deraf tager deres børn med kliniske og kognitive symptomer på andre, hvilket deaktiverer dem for optimal uddannelsesmæssig udvikling.

ISEP's Master i Neuroeducation and Optimization of Skills er en pioner inden for sit felt, da det giver viden og vigtige behandlingsretningslinjer for fagfolk, der er interesseret i rehabilitering og / eller kognitiv stimulering, til at tilbyde en service, der bidrager til at lindre den relative forsømmelse, de lider. patienter med erhvervet hjerneskade, opmærksomhedsunderskud og hyperaktivitetsforstyrrelse, dysleksi, nærmer sig kognitiv stimulering fra et nyt uddannelsesparadigme: stimulering af hjernen fra potentialitet og ikke fra underskud.

Den samme mester, 2 modaliteter. Vælg din!

ISEP Master i neuroundervisning og kapacitetsoptimering giver dig mulighed for at træne i 2 modaliteter: vælg den, der interesserer dig mest!

  • Ansigt til ansigt modalitet. Du vil deltage ansigt til ansigt sessioner i vores hovedkvarter i Barcelona, Madrid eller Valencia og træne dig selv live med eksperter på topniveau.
  • ISEP At Home © -metoden. ISEP eksklusiv. Du vil deltage i live sessioner med de bedste lærere, aktive eksperter, men uden at forlade dit hjem. Du kan deltage i sessioner med ansigt til ansigt-modalitet og udføre praksis personligt.

anerkendelser

  • Anerkendt som af professionel interesse af Madrid Association of Neuropsychology.
  • Program anerkendt af Aragonese Association of Neuropsychology specialiseret kvalitetsuddannelse.

Direktør - Master i Neuruducation og Capacity Optimization

Olga García Klinisk neuropsykolog Direktør for Omfattende Care Center for personer med hjerneskade Polibea SUR. Præsident for Madrid-sammenslutningen af ​​neuropsykologi (AMNP). Koordinator i Madrid for Masters i Neurorehabilitering, Neurovidenskab og Neuruducation og Optimering af Evner af ISEP. Skaber af Neurovidenskabens Slot, Rådgivning i Neurovidenskab.

Læreplan

Programresultat

Ideelle studerende

Karrieremuligheder

Om skolen

Spørgsmål