Keystone logo
Intercultura Costa Rica

Intercultura Costa Rica

Intercultura Costa Rica

Introduktion

Hvorfor vælge Intercultura?

Intercultura Costa Rica Spansk Skoler med to smukke specialdesignede campusser - by og strand - blev grundlagt i 1993 med det formål at levere høj kvalitet og en række spanske nedsænkningsprogrammer for alle aldre, nationaliteter og spanske niveauer. Vores programmer går over alle standarder. Med vores to højkontraststeder tilbyder vi eleverne mulighed for at lære OG leve det spanske sprog og den costaricanske kultur gennem vores:

 • Conversation-fokuserede spanske klasser er dynamiske og interaktive
 • gratis daglige aktiviteter: Latin dans, yoga, madlavning, film, zumba, kunst ..
 • Homestay familier, der er inden for gåafstand af skolen.
 • fremragende akademikere (vi er den eneste sprogskole i Costa Rica anerkendt af FN's Global Compact) og er blevet valgt af Duke, UNC, University of Connecticut og andre til studier i udlandet.
 • venlig atmosfære, personlig tilgang og opmærksomhed på detaljer
 • engagement i bæredygtig udvikling af samfundet (vi samarbejder et nonprofitprogram for lokale børn blandt andre projekter).

Kig på vores Heredia City Campus - fra en studerendes perspektiv:

Små klasser

Vores dynamiske og intensive gruppeklasser indeholder højst 6 studerende . Ved at bruge den kommunikative tilgang til undervisning engagerer vi helt vores studerende og sætter dem på vej til sprogsucces.

TILBAGE TIL FÆLLESSKABET

Udover at hjælpe eleverne med at lære spansk, er Intercultura også forpligtet til at bidrage med en ansvarlig og bæredygtig udvikling i de samfund, der er vært for os. Tilsvarende bidrog 3% af elevers studieafgift til at finansiere initiativer for samfundsudvikling, miljøprojekter, kulturopkøb og yde supplerende uddannelsesmuligheder til lokalsamfund og medarbejdere.

Med vores veletablerede frivillige projekter i hele landet og erfarne frivillige koordinatorer på stedet tilbyder Intercultura fantastiske og unikke frivillige muligheder for alle studerende, der har gennemført et spansk kursus med os. Du kan frivillige din tid på områderne uddannelse, socialt arbejde, dyrebeskyttelse og miljøbeskyttelse.

UNITED NATIONS ERKENDELSE:

Intercultura er også den første akademiske institution i Costa Rica for at få officiel anerkendelse som en partner i FNs Global Compact, der overholder principperne om bæredygtig udvikling og virksomhedernes ansvar i menneskerettigheder, arbejdsmarkedslovgivning og miljøpraksis.

Placeringer

 • Heredia

  Calle 10 Avenida 4, 40101, Heredia

  • Sámara

   del Hostel El Dorado 150 metros al sur, frente a la playa, Provincia de Guanacaste, 50205, Sámara

   Programmer

    Institutionen tilbyder også:

    Spørgsmål