Keystone logo
© IBS International Business School
International Business School - Budapest

International Business School - Budapest

International Business School - Budapest

Introduktion

Kom for at studere en britisk grad på en virkelig international handelshøjskole i hjertet af Europa!

Vi tilbyder 3-årige bachelor-, 1-årige kandidatuddannelser og ph.d.-programmer i Budapest.

IBS -historien

Fra en skole, der blev grundlagt i 1991 som det første private gymnasium for videregående uddannelser i Centraleuropa, er International Business School vokset til en virkelig moderne og dynamisk handelsskole. Vi er stolte over at arbejde i samarbejde med et prestigefyldt britisk universitet, The University of Buckingham, der er bedømt som top for kandidatansættelighed og har ledet British National Student Survey i studentertilfredshed.

Det er et attraktivt sted at lære og undervise på grund af vores samarbejdskultur - en blanding af akademisk stringens, kooperativt teamwork, iværksætteri, mangfoldighed og kontinuerlig innovation. Den akademiske erfaring, vi tilbyder, giver vores studerende fra over 100 lande i verden ikke kun en bachelor- eller postgraduate -grad, men færdigheder og netværksmuligheder, der medfører livslange konkurrencefordele.

Vision og mission

Vores vision er at være en regionalt anerkendt, multiply akkrediteret, multi-country udbyder af videregående uddannelser til en meget international og mobil studerende, der er interesseret i grænseområderne forretning og ledelse.

Vores mission er at tilbyde økonomisk og kulturelt relevant, engelsksproget forretnings- og ledelsesrelateret uddannelse til mennesker, der kan drage fordel af det. Vi er efterspørgselsstyrede og kundefokuserede. Vi forbedrer læring, opbygger tillid og skaber en mulighed for alle, der vælger at investere i at studere på vores skole.

Vi værdsætter:

 • kreativitet og innovation i jagten på topkvalitet,
 • enhver persons potentiale,
 • ekspertise og engagement fra vores medarbejdere,
 • partnerskab og danne stærke og varige samarbejder, hvor vi kan opnå mere ved at arbejde med andet end alene,
 • kvalitet, og vi forbedrer løbende vores kvalitetssikringsprocesser.

Hvorfor en britisk uddannelse?

 • Britiske universiteter er bredt anerkendt for deres forskning og undervisningskvalitet.
 • Kvalitetssikringsagenturet er et uafhængigt organ og har ansvaret for at opretholde de høje standarder for britisk universitetsuddannelse. En britisk grad garanterer dig en uddannelse af god kvalitet.
 • 1.000 års ekstraordinær akademisk innovation - i øjeblikket ligger Storbritannien på tredjepladsen i verden for innovation.
 • Tre af de ti bedste universiteter i verden er i Storbritannien, herunder universitetet rangeret først i verden.
 • Britiske grader er vigtige for arbejdsgiverne, fordi de har stor vægt på at få praktisk erfaring inden for det relevante område, og de udstyrer dig med alle de færdigheder og viden, der er nødvendig for en vellykket international forretningskarriere.
 • Den elevcentrerede tilgang til læring i britisk uddannelse betyder, at du vil udvikle den uafhængighed, selvdisciplin og analytiske færdigheder, som arbejdsgiverne efterspørger.
 • Engelsk er sproget for global forretning, så at studere til en britisk grad giver dig mulighed for at forbedre dine engelskkundskaber.
 • Klassestørrelser er generelt små nok til at sikre, at eleverne har adgang til udstyr og nok tid til at tale med deres undervisere.
 • Vi lægger stor vægt på at øge elevernes færdigheder i beskæftigelsesegnethed . IBS har oprettet sit UpSkill -program, som forbedrer og udvikler de færdigheder, der er mest efterspurgte på jobarenaen og lader vores kandidater have en fordel i forhold til andre i jobansøgninger.
 • Britiske programmer er kortere og sparer dig tid og penge. Vores bacheloruddannelser er 3-årige fuldtidsuddannelser, og vores kandidatuddannelser tager 1 år.
 • 38 procent af de nobelprisvindere, der studerede i udlandet, gjorde det i en britisk grad.

Campus funktioner

Budapest Campus

IBS campus i Budapest, bestående af tre smukt restaurerede arkitektoniske kulturarvsbygninger, ligger i Graphisoft Park i Óbuda, direkte ved Donau, og er et ideelt sted for uddannelse. Parken er vært for over 60 internationale og ungarske virksomheder, inklusive Microsoft, SAP, Canon eller Samsung, og giver vores skole et levende forretningsmiljø. Dette gør det muligt for os at udnytte det underforståede potentiale fuldt ud i vores studerendes og kandidaters interesse. Campus indeholder også et opholdssted for vores studerende.

  Indlæggelser

  Hvordan man ansøger?

  1. Gå til IBS-ansøgningssiden og klik på knappen 'Bliv ansøger'. Du vil se dit login med det samme, og det vil også blive sendt til din e-mail. Gem dit login, da du skal logge ind fra tid til anden.
  2. Vælg dit program og optag (du kan kun ansøge til ét program).
  3. Udfyld formularen og upload de nødvendige dokumenter.
  4. Vær særlig opmærksom på 'Tjeklisteopgaver', du skal udføre dem alle for at blive optaget.
  5. Indsend din ansøgning.
  6. Du skal betale 100 EUR ansøgningsgebyr (kan ikke refunderes). Bemærk venligst, at din ansøgning først er gyldig efter betaling af dit ansøgningsgebyr.

  Visumkrav

  Borgere fra ikke-europæiske lande skal personligt søge om opholdstilladelse for studerende på det nærmeste ungarske konsulat. Efter interviewet tager det normalt flere uger at få et visum. Hvis konsulatet giver visum, får du et type D-visum, der er gyldigt for en enkelt indrejse til Ungarn, og efter indrejse i Ungarn har du 30 dage til at gå til immigrationskontoret i Budapest for at modtage din opholdstilladelse.

  Krav til en studerende opholdstilladelse til Ungarn:

  • officielle og originale skole- og ID-dokumenter,
  • IBS's Visa Support Certificate, der attesterer studerendes status, indkvartering i Residence Hall, sygesikring for første års studier og engelskkundskaber,
  • betydelig økonomisk baggrund på din eller forældres bankkonto (nok til et års ophold i Budapest inklusive rejseudgifterne, ca. sponsorerer dit ophold, skal du bevise, at du er i familie ved at fremvise deres fødselsattester,
  • noget viden om Ungarn, IBS og vores programmer,
  • sygeforsikring (ca. 260 EUR skal betales ved ankomst til IBS),
  • indkvarteringsoplysninger (vi bekræfter din bolig på Campus Residence Hall-adressen: 1031 Budapest, Reichl Kálmán u. 6., men det er dit ansvar at arrangere og betale for din bolig),
  • et sprogcertifikat for engelskkundskaber er et aktiv for konsulatet.

  Visumprocessen kan tage mellem 2-4 uger, bestil venligst din samtale i god tid. På nogle konsulater bliver du nødt til at spørge og vente på en tid til visuminterviewet, så vi foreslår, at du aftaler en tid lige efter, at du har betalt studieafgiften og registreringsgebyret, og vi sender dit visumstøttebevis med ekspresbud inden for få. dage.

  Studenterklæringer

  Placeringer

  • Budapest

   Záhony utca 7, H-1031, Budapest

  Spørgsmål