Keystone logo
International Management Forum Academy

International Management Forum Academy

International Management Forum Academy

Introduktion

Velkommen til hjemmesiden for IMF Academy!

IMF Academy er en del af International Management Forum (IMF), en uafhængig forlags- og uddannelsesorganisation med fokus på forretningsinformation til højere uddannede ledere og beslutningstagere i store og mellemstore organisationer.

Vi er specialister i at levere forretningsinformation ved hjælp af fjernundervisningskurser (kurser, der fuldt ud er rettet mod selvstudium, vil blive understøttet af online-læring), masterklasser og hot topical (certificerende) klasseværelsetræning.

I løbet af de sidste 25 år har vi fået et solidt ry ved at give os det rette og værdifulde information om emner, både kritisk og aktuel interesse. Vores kunder stammer fra over 40 lande verden over!

Indholdet af vores kurser er udviklet i tæt samarbejde med anerkendte fageksperter, der arbejder i store internationale rådgivningsorganisationer eller mindre specialiserede rådgivningsbureauer. Vores instruktører kommer fra organisationer som: AIIM, Antwerp Management School, Atos Consulting, Capgemini, Centric, CGI Group, Conquaestor, Deloitte, Duthler Associates, Executive Mobility Group, G31000, IBM Business Consulting Services, Insite Security, Inter Access, KPMG, Microsoft, PwC, SABSA Institute, Sogeti, TIAS School for Business og Society, Transfer Pricing Associates (TPA), forskellige universiteter og mange mange andre.

IMF Academy er i stand til at organisere enhver (regelmæssig og tilpasset) træning som en træning i virksomheden eller som personlig coaching på dit kontor eller et andet ønsket sted. Vi kender det (internationale) træningsmarked og har altid den optimale løsning til din specifikke træningsbehov.

Placeringer

 • Eindhoven

  Fellenoord 224, 5611 ZC, Eindhoven

  • Amsterdam

   Amsterdam, Holland

   • Leiden

    Leiden, Holland

    • Utrecht

     Utrecht, Holland

     • Brussels

      Brussels, Belgien

      Programmer

      Spørgsmål