Keystone logo
International School of Advanced Learning

International School of Advanced Learning

International School of Advanced Learning

Introduktion

VORES HOLD

Vores team består af tre internationale pædagoger og foredragsholdere, forenet af et delt drev til at levere højkvalitets ESL-programmer til både unge voksne og forretningsfolk i Boston-området.

Vores alma maters omfatter Brandeis University, Boston University, Belorussian State University, Skidmore College og La Sorbonne IV. Mellem de tre af os taler vi et kombineret 10 sprog, der omfatter slaviske, germanske og romanske sprog.

At være immigranter selv tror vi, at vi er entydigt parate til at forstå og hjælpe ESL-studerende, da de kommer over hindringerne for at lære engelsk som voksne. På baggrund af vores varierede og omfattende uddannelsestræning og forstærker den med vores første indvandreres ESL-oplevelse har vi været i stand til at skabe en skole, der både underviser engelsk og hjælper vores studerende med at opbygge et liv for sig selv i Amerika eller finde succes som en tosproget professionel i udlandet.

VORES FILOSOFI

Vi forstår, hvor svært det er at søge efter et godt betalende og stimulerende job, især når din engelsksprogede viden ikke er så avanceret som du gerne vil have det. Vi ved også, hvor frustrerende det kan være at have praktiske og omsættelige færdigheder, men mangler et tilstrækkeligt middel til at udtrykke dem.

Vores filosofi er vejledning.

Ved at yde en pålidelig ramme gennem karriereorienteret sprogundervisning hjælper vi dig med at navigere vejen til drømmens job. Uanset om du allerede har en forståelse for sproget og har brug for hjælp til at anvende dig selv i retning af dine mål, eller hvis du ikke ved hvilken retning du vil have dit liv at tage - men ved at du har brug for engelsk til at komme der - vi vil arbejde med dig til at guide dit liv fremad.

Vi tror på de vejledende kvaliteter af vejledning gennem uddannelse og forsikring. Ved at hjælpe dig med at forstå processen med at finde din ideelle job eller karrierevej, vil du kunne bruge dine egne evner, baggrund og entusiasme til at realisere succes.

VORES FORSKELLIGHED

Viden er magt. Vores mål er at give en unik og vigtigst overkommelig tilgang til sprogundervisning.

Hver elev, der går gennem vores døre, har særlige behov. Vores karakteristiske "byggesten" tilgang giver eleverne mulighed for at tilpasse deres uddannelse for at passe deres personlige læringsrejse og nå deres personlige mål.

Der er ingen "one-size-fits-all" tilgang til voksenuddannelse, og derfor har vi arbejdet hårdt for at skabe et væld af programmer, så alle, der går i vores døre, får mulighed for at lære på den måde, der giver mening for dem. En arbejdsmedarbejder med en travl tidsplan vil drage fordel mere af et kortvarigt intensivt kursus, mens en ung voksen, der med en fleksibel tidsplan kan drage fordel af et langsigtet nedsænkningsprogram.

Samtidig ønsker vi, at vores skole også skal være et tilflugtssted - et center for bistand og uddannelse for både vores udenlandske naboer, der lever fuldtids i Boston og til vores midlertidige studerende, der besøger byen. Vores omfattende tilbud om elevtjenester er oprettet som en livsnerven i Boston og en hjælpende hånd til hele vores elevkrop.

VORES MISSION

Vores mission er at levere kvalitets engelsk sprogundervisning samt de grundlæggende sprogfærdigheder og kulturelle viden, der kan hjælpe vores elever med at nå deres faglige, faglige og personlige mål.

Giv eleverne mulighed for at forbedre deres sprogfærdigheder og fremme en forståelse af amerikansk engelsk og kultur i et uddannelsesmæssigt miljø.

Oprethold et team af instruktører og administratorer dedikeret til at hjælpe eleverne til at assimilere og integrere komfortabelt i amerikansk kultur og dagligliv.

Tilbyde formel akademisk instruktion samt praktisk træning til hverdagen.

At tilbyde personlig opmærksomhed til studerende gennem vores unikke Building Blocks tilgang.

At give programmer, der er uddannelsesmæssigt sunde, up-to-date, af høj kvalitet og påviseligt effektiv.

Placeringer

  • Boston

    20 Linden Street - 2nd Floor, Allston, MA 02134, Boston

Programmer

    Institutionen tilbyder også:

    Spørgsmål