Keystone logo
International Studies Institute - The Institute at Palazzo Rucellai (ISI  Florence)

International Studies Institute - The Institute at Palazzo Rucellai (ISI Florence)

International Studies Institute - The Institute at Palazzo Rucellai (ISI  Florence)

Introduktion

International Studies Institute (ISI Florence) blev etableret i 2001 som en uafhængig privat uddannelsesorganisation, der tjener som et amerikansk center for videregående uddannelse i Firenze, Italien.

I 2005 grundlagde ISI Florence konsortiet for offentlige universiteter, hvis medlemmer inkluderer Pennsylvania State University, University of Connecticut, University of Virginia, University of Maryland og University of Melbourne (Australien). Instituttet opretholder også akademisk tilknytning til Roger Williams University, Rutgers University, Connecticut College, Marywood University, Arizona State University sammen med mange andre og samarbejder med Università di Firenze om en række akademiske initiativer, herunder konferencer, publikationer og arkitektur workshops.

Instituttet byder nye institutionelle partnere velkommen, hvis studerende vil yde et positivt bidrag til ISI Firenze-studenterorganet ved at udvise modenhed, entusiasme og forpligtelse til at få mest muligt ud af studierne i udlandet.

På ISI Firenze blomstrer studerende i et sikkert, stimulerende miljø og nyder en unik pædagogisk oplevelse i en virkelig ekstraordinær by. Studerende bruger fuldt ud Firenze som et levende laboratorium i løbet af deres semester, sommer eller akademiske år i udlandet. De går de samme middelalderlige brosten som Dante, ser på de fantastiske mesterværker af Michelangelo og Leonardo da Vinci og øver deres italienske i skyggen af Brunelleschis kuppel. Instituttet tilbyder akademiske programmer forankret i den liberale kunsttradition - en passende hyldest til renæssancens fødested - og kan prale af et fremtrædende fakultet og et team af studenterundervisning i verdensklasse.

Placeringer

Placeringer
 • Florence

  Via della Vigna Nuova,18, 50123, Florence

  Programmer

   Institutionen tilbyder også:

   Spørgsmål