Keystone logo
International University For Graduate Studies -  IUGS

International University For Graduate Studies - IUGS

International University For Graduate Studies -  IUGS

Introduktion

Designet til fagfolk med forskellige uddannelsesmæssige baggrunde og erfaringer, programmer på IUGS er struktureret til at opfylde behovene hos kvalificerede folk, der søger at fuldføre deres formelle kvalifikationer.

Ved at kombinere engelske og amerikanske kandidat uddannelsesmodeller, praktiserende fagfolk, der har akkumuleret betydelig post-studentereksamen kurser har nu mulighed for at hurtigt tjene deres kandidat- eller ph.d.-grader og certificeringer via online eller blandede veje.

Mange studerende har afsluttet deres nødvendige kurser, men har ikke afsluttet deres afhandling eller speciale. Andre har akkumuleret rigelig graduate kreditter, men har ikke taget de nødvendige kurser for at tjene deres grad. Atter andre har taget de nødvendige kurser, men har fundet disse kurser blev ikke godkendt til overførsel.

IUGS accepterer for overførsel alle relevante post-studentereksamen kurser optjent ved akkrediterede institutioner, herunder godkendt efteruddannelse, licenser og certificering kurser før eller efter optagelse.

Da de fleste kandidater er mid-life fagfolk, er de anerkendt som ligestillede og respekteres for deres karriere, personlige og skolemæssige præstationer. Den traditionelle professor-elev forhold er erstattet med akademiske og faglige fællesskab. En binding blandt kandidaterne, samt mellem kandidaterne og professorerne, udvikles og fortsætter ud over eksamen.

Den UNIVERSITET blev grundlagt i 1979, er akkrediteret, og har opnået akademisk og faglig anerkendelse og godkendelse fra offentlige og private organisationer. Hver professor er en praktiserende professionel der har opnået mindst en doktorgrad. Derfor er akademisk og praktisk viden integreret i IUGS lærerig oplevelse.

Opgørelse af overbevisninger

Der er behov for en universitetsuddannelse, der er overkommelige, er individuelt tempo, besidder akademiske integritet og tillader ph.d. og kandidatuddannelser kandidater til at fortsætte med at opfylde deres forpligtelser. Alle relevante postgraduate kreditter fra akkrediterede institutioner skal accepteres til overførsel. De fleste post-studentereksamen kreditter kræves for licens og certificering skal accepteres til overførsel. Kandidatstuderende bør have ret til at tage post-studentereksamen kurser på forskellige institutioner, der tjener deres faglige og personlige mål. Graduate studerende, der ønsker grader bør være forpligtet til at tage, eller at tidligere taget den traditionelle antal post-studentereksamen kreditter kræves af store universiteter. Graduate studerende skal individuelt anerkendt og respekteret for deres faglige og akademiske præstationer. Studerende med professionel modenhed og relevant livserfaring er de bedste kandidater til at forfølge studier.

Placeringer

  • Portsmouth

    Corner of Rodney & Sandwich Street Portsmouth, Commonwealth of Dominica, W.I., , Portsmouth

    Spørgsmål