Keystone logo
© Elisava
International University of Catalonia

International University of Catalonia

International University of Catalonia

Introduktion

Universitetsånd

Kaldet til at lære og ændre verden

Et universitet involverer viden, forskning og videnoverførsel. Men vi stræber efter mere.
Vi er mennesker, der dedikerer vores tid og kræfter til at lære for at ændre verden. Du kan se denne ambition i UIC Barcelona aktiviteter. Det er i vores DNA.

Har universitetet erfaring du altid drømt om

Placering af hver elev i hjertet af alt betyder, at du er hovedpersonen i UIC Barcelona.

Dette er vores engagement for dig, afspejlet af individuel opmærksomhed, små klassegrupper, et venligt undervisningsorgan, støttende tjenester og alt hvad du behøver for at forbedre dine færdigheder.

Bygge broer til professionel virkelighed

Vi er forbundet med samfundet og virksomheder. Klasser praktiseres og undervises af aktive fagfolk. De suppleres af et praktikprogram. Af alle disse grunde har UIC Barcelona en af de bedste beskæftigelsesgrader i det catalanske universitetssystem.

I Barcelona og i forbindelse med verden

Multikulturelle Barcelona giver en overordnet baggrund for talent og viden.
Vi har også internationale aftaler og udvekslingsprogrammer med universiteter i udlandet. Nogle af vores uddannelser undervises delvis på engelsk; Du kan endda tage hele dit uddannelsesprogram på dette sprog.

Akkreditering

Universitat Internacional de Catalunya begyndte officielt sin akademiske aktiviteter i oktober 1997. Organisk lov 11/1983 om universitetsreformen (LRU) sammen med 26/1984 parlamentet for catalansk lov fastsatte den relevante retlige ramme for oprettelse af et universitet med kapacitet til at tildele officielle diplomer. Fundación Familiar Catalana (Catalan Family Foundation) påtog sig det fulde ansvar for at gennemføre dette akademiske projekt.

Top grunde til, at en studerende bør overveje at studere på UIC Barcelona

 1. International erfaring i en af de mest spændende byer i verden: Barcelona
 2. Højt kvalificerede professorer og fagfolk, der elsker at lære med et internationalt tankegang
 3. Officielle grader og praktisk træning
 4. Internationale praktikophold
 5. En høj beskæftigelsesegnethed
 6. Den optimale måde at forbedre sprogfærdigheder på
 7. Personlig coaching og rådgivning til alle programmer og til alle studerende
 8. Netværk og kontakter
 9. Udvikling af lederskab og iværksætterfærdigheder
 10. Fortsæt uddannelse: Master, Postgraduate og Ph.D. programmer

Services

Indkvartering: Hvis du har brug for indkvartering i løbet af din tid på universitetet, vil du være i stand til at søge studielokaler, lejligheder og værelser, der er specielt designet til dine behov.

Sport: Studerende på UIC Barcelona betyder at udvikle sig som en person. Vi opfordrer eleverne til at være involveret i sport og fysiske aktiviteter. Universitetet fremmer og organiserer sportsaktiviteter, konkurrencer og giver rabat og andre fordele for eleverne, så de kan få adgang til andre faciliteter og organisationer i Barcelona.

Coaching og rådgivning: Rådgivning og coaching ydelser designet til, at de studerende opnår deres personlige og faglige udfordringer.

Studieliv

Studenttjenester: hjælper dig med at nå det, der er mest vigtigt: dine personlige mål.

Det organiserer en lang række kulturelle, sportsrelaterede, sociale og akademiske aktiviteter. Tjenesten giver information og vejledning om akademiske, administrative og ekstracurricular spørgsmål på universitetet.

UICs Student Services har ansvaret for at informere og rådgive universitetsstuderende om, hvordan man styrer deres papirarbejde og også andre ekstracurricular spørgsmål.

Alumni: UIC Barcelona relayer sin akademiske filosofi til samfundet gennem sit samfund af 12.000 kandidater. Denne filosofi er fremragende på arbejdet, individet placeres i centrum af alt, lyst til at tjene og den konstante søgen efter sandheden.

Placeringer

 • Barcelona

  Barcelona campus Inmaculada, 22, 08017, Barcelona

 • Turin

  Turin, Italien

 • Sant Cugat del Vallès

  Josep Trueta Street s/n. (Hospital Universitari General de Catalunya), 08195, Sant Cugat del Vallès

  Spørgsmål