Keystone logo
International University of the Caribbean

International University of the Caribbean

International University of the Caribbean

Introduktion

Det Internationale Universitet i Caribien (IUC) er en institution, der trækker på en lang tradition for erfaring inden for uddannelse og repræsenterer et af de mest indsigtige svar på Caribiens realiteter og udfordringer.

Det Internationale Universitet for Caribien blev grundlagt af United Church i Jamaica og Caymanøerne i november 2005. Det består af to uddannelsesmæssige enheder: College for Ledelse og Teologisk Udvikling (CLTD) [tidligere Institut for Teologisk og Lederskabsudvikling] og Mel Nathan College. Disse enheder bringer universitetet en rig historie om pædagogisk innovation, høje akademiske og forskningsstandarder og en forpligtelse til samfundsengagement. Sammenslutningen af ​​de to enheder vil tjene til at konkretisere deres allerede eksisterende styrker, samtidig med at der skabes en platform for udvidelse og øget indflydelse i Caribien og videre.

Universitetet har forpligtet sig til at levere overkommelig, akkrediteret og tertiær uddannelse til personer, der har lyst til at give dem selv mulighed for at opfylde kravene til et konkurrencedygtigt globalt beskæftigelsesmiljø.

Det Internationale Universitet i Caribien er kendetegnet ved en forpligtelse til at:

 • Ledelsesdannelse
 • Tilgængelighed
 • Studerende og studentorienteret orientering
 • Kulturspecifikke programmer
 • Kvalitetsforskning og offentliggørelse
 • Højt kvalificeret personale

Fredspolitiske dagsorden

Universitetets ånd og karakter er indviklet i forbindelse med etableringen af ​​en fredsstudie dagsorden. På den måde vil universitetet forpligte sig til at bekræfte den stemme og værdier, der hæder det højeste godt af de mennesker, der falder inden for dens indflydelsessfære. Universitetet fungerer med byrden af ​​viden om 'shalom'en, at dette, freden - en teologisk stærk og altomfattende terminologi. Fred er hævet som det grundlæggende sundhedsprincip og indbegrebet af et sundt og målbevidst liv. Fred læres, opleves og læres som energikraften, der er livgivende. Frededokumenterne dagsordenen indkalder mennesker fra alle samfundslag til at kæmpe med og som livsstil udøve de ting, der arbejder for fred. I den nærmeste fremtid vil alle programmer, der tilbydes på IUC, indarbejde et fredsrelateret kursus som en del af institutionens engagement i at skabe fredsskabelse i sine studerende.

Vision

Visionen om Det Internationale Universitet i Caribien er at påvirke bemyndigelsen af ​​kvalitetspersoner, som vil dyrke og fremme familiens, samfundets og nationens trivsel. "

Mission statement

"Medskabere af en mere fremragende måde at livslang læring, uddannelsesmæssig empowerment, velstand, fred og helhed."

Placeringer

 • Kingston

  47 Old Hope Road Kingston 5, , Kingston

  Spørgsmål