Keystone logo
International University SDI München

International University SDI München

International University SDI München

Introduktion

Er du interesseret i at studere business, kommunikation og medier? Eller vil du udvide din viden som sprogprofessionel med en bachelor- eller kandidatuddannelse? Kunne du tænke dig at få fodfæste professionelt i en international sammenhæng?

Internationale Hochschule SDI München er specialist i interkulturel kommunikation og tilbyder statsanerkendte og akkrediterede bachelor- og masteruddannelser inden for business, kommunikation, medier og sprog. Alle vores kandidatuddannelser er akkrediteret for adgang til højere service .

142300_Gebaeude_SDI_Wall_Art_edited_small.jpg

Studieforholdene på et privat universitet garanterer små læringsgrupper og intensiv vejledning af professorer og undervisere med praktisk erfaring. Internationale Hochschule SDI München er kendetegnet ved en international atmosfære og har verdensomspændende samarbejde og kontakter. På den måde kan du allerede i løbet af dit studie få værdifuld praktisk og international erfaring.

Internationale Hochschule SDI München forfølger udelukkende velgørende formål. Bidrag indsamlet gennem studieafgifter tjener den løbende udvikling af vores udvalg af kurser.

143273_studiengaenge_main_header.jpg

Placeringer

  • Munich

    Internationale Hochschule SDI München University of Applied Sciences Baierbrunner Straße 28, 81379, Munich

Spørgsmål