Keystone logo
© IPAG IE
IPAG Business School

IPAG Business School

IPAG Business School

Introduktion

IPAG Business School er en fransk videregående uddannelsesinstitution beliggende i Paris og Nice på den franske riviera. Vores mission er at uddanne ledere om hurtigt skiftende verdensomspændende miljøer og at producere kvalitetsforskning med national og international synlighed. Skolen er afhængig af forskning på topniveau, der beriger de akademiske principper for sine fag, et godt netværk med erhvervslivet, en påskønnelse blandt eleverne for mangfoldigheden af kulturer og viden og øge vores studerendes bevidsthed om store nutidige spørgsmål og etik.

Skolen tilbyder en række programmer fra BTS (2-årig grad) til DBA (8-årig grad), herunder bachelor (3-årig grad), MBA (5-årig grad) og Grande École-programmet (5-årig) Master's Degree og EFMD akkrediteret). Vi har også skræddersyet online-programmer til dem, der foretrækker større fleksibilitet i deres studier. Professionelle kan også følge forskellige korte eller diplomuddannelser, såsom master i Management & CSR fra IPAG Executive Education. Ved at stole på et internationalt netværk af mere end 130 partneruniversiteter i 37 lande har studerende et stort udvalg af internationale destinationer at vælge imellem, når de beslutter sig for at studere et semester i udlandet. Hvert år byder skolen velkommen til mere end 1.000 udenlandske studerende, der tiltrækkes af franske handelsskoler og IPAG-programmer. Med førende forskning optræder IPAG også i de mest berømte ranglister (Shanghai, RePEc).

Vores mission

At uddanne ledere til hurtigt skiftende verdensomspændende miljøer og at producere kvalitetsforskning med national og international synlighed

Til dette formål er IPAG Business School afhængig af:

 • Forskning på topniveau, der beriger de akademiske principper for sine fag
 • Et godt netværk med erhvervslivet
 • En påskønnelse blandt eleverne for mangfoldigheden af kulturer og viden
 • Øge vores elevers bevidsthed om store moderne problemstillinger og etik
 • Vores mål er at uddanne multidygtige, tilpasningsdygtige og ansvarlige ledere.

Campus funktioner

I Paris, ved foden af Eiffeltårnet og i hjertet af Saint-Germain des Prés-området
I hjertet af Paris byder vores campus på Beaugrenelle i det 15. arrondissement på 5.000 kvm, komplet med et mediebibliotek, talrige studierum og et cafeteria. Vores "historiske" parisiske campus er ideelt placeret i hjertet af Saint-Germain-des-Prés, et højt sted for hovedstadens kulturelle og intellektuelle liv.

I Nice, beliggende mellem havet og bjergene
IPAG Business School har også været forankret i hjertet af Nice i mere end 30 år på stedet, hvor den tidligere Chambre des Métiers lå. Vores campus, som er historisk opført, byder velkommen til mere end 1.000 studerende med over 40 nationaliteter. Studiemiljøet er ideelt: to store teatre, en have, et cafeteria og en solrig terrasse.

  Stipendier og finansiering

  Fortjenestestipend

  Hvert år, på hvert campus, bliver de bedste studerende på Grande École-programmet uden for PGE3 belønnet for deres fremragende resultater i form af reducerede studieafgifter.

  Berettigelseskriterier: Akademiske resultater.
  Værdi: Økonomisk pris fra skolen til de 3 bedste elever i hver superfremstød, uanset elevens status (alternerende eller ej). Ved skiftevis: overførsel til eleven. Til PGE5 tildeles de første 3 elever i grunduddannelsens superfremme og de første 3 elever i Double Diploma superfremstødet.

  Excellence Stipendium

  Der gives 50 % rabat på studieafgifter for det første år:

  • Til alle elever, der har bestået studentereksamen med højeste udmærkelse
  • Til studerende på statslegater, der har bestået studentereksamen med ære

  IPAG-stipendium

  Skolen har oprettet specifikke stipendier til Grande École- og bacheloruddannelserne, bevilget af et tildelingsudvalg, med forbehold for indtægtsprøvede og akademiske resultater. Dette stipendium er tilgængeligt for Grand École Program, Bachelor og BTS studerende.

  Ranglister

  IPAG er blevet inkluderet i de 10 bedste franske institutioner i Research.coms "Universities Ranking" i kategorien "Economics and Finance". Dette er en stor belønning til skolens fakultet og alle dens lærer-forskere.

  4. franske handelsskole IPAG er nu rangeret som 9. i Top Frankrig for forskning i økonomi og finans. Som den 4. største franske handelsskole slutter den sig også til verdens Top 300 (282.) domineret af giganterne Harvard University, Massachusetts Institute of Technology (MIT) og University of California Berkeley. For Duc Khuong Nguyen, dekan for fakultet og forskning på skolen, «afspejler denne rangordning det enorme arbejde, som IPAG's lærer-forskere har udført, kvaliteten af deres publikationer i de mest prestigefyldte internationale tidsskrifter og sammenhængen i den indsats, der er gjort i flere år nu. ».

  En gang om året opdaterer Research.com sine ranglister over de bedste forskningsudøvende universiteter og skoler inden for videnskabelige områder lige fra datalogi og teknik til matematik, neurovidenskab, økonomi, finans og medicin. Metoden, som platformen anvender, er baseret på brugen af bibliometriske data og undersøgelsen af arbejdet fra over 160.000 forskere fra et halvt tusinde institutioner. Det er derfor IPAG-forskernes videnskabelige publikationer og deres indflydelse - gennem de citater, de modtager - der har gjort det muligt for skolen at opnå denne pris.

  IPAG er meget stolt af sin placering på denne rangliste og søger nu mod den prestigefyldte Shanghai-rangering, hvor den har optrådt hvert år siden 2016 - resultaterne forventes til sommer.

  Studenterklæringer

  Placeringer

  • Paris

   Rue du Théâtre, 10, 75015, Paris

   • Nice

    Boulevard Carabacel, 4, 06000, Nice

    • South Wales

     South Wales, Wales, New York,USA, 14139, South Wales

     • Bournemouth

      Bournemouth, England ,United Kingdom, , Bournemouth

      • Griffith

       Griffith, Griffith City Council, New South Wales, Australia, 2680, Griffith

       • Paris

        Rue du Théâtre,10, 75015, Paris

        Spørgsmål