Keystone logo
© TESS
IPSA - Aeronautics and Space

IPSA - Aeronautics and Space

IPSA - Aeronautics and Space

Introduktion

Velkommen til IPSA Graduate School of Engineering med speciale i luftfart og rumfart!

IPSA, hvor rumfartsdrømmen går i opfyldelse

Siden oprettelsen i 1961 har IPSA været drevet af den konstante bekymring for at matche uddannelsen til studerende med virksomhedernes behov. Vores læseplan er således sammensat af hovedfag og specialiseringer, som udgør det grundlæggende i at tilegne sig og uddybe væsentlig og solid viden på området. Vores programmer udvikler sig løbende og opdateres under vejledning og arbejde fra skolens udviklingsafdeling.

diplôme d'ingénieur , svarende til en kandidatgrad i luft- og rumfartsteknik tildelt af IPSA, bekræfter kandidaters evne til at tackle ethvert problem relateret til luftfart og rumfart . IPSA-uddannelse giver også kandidater mulighed for at arbejde i relaterede avancerede områder inden for luftfart og rumfart, især inden for landtransport, som bruger teknikker og teknologier, der ligner dem, der bruges i luftfart.

Uddannelse

Kandidatuddannelsen er baseret på en balance mellem akademiske og praktiske aktiviteter: forelæsninger, tutorials, seminarer, designrådgivning, projekter relateret til industrielle miljøer og praktikophold. Den studerende er hovedaktøren i deres træning ved at vælge en større og anderledes mulighed, der giver ham mulighed for at tilpasse sine kurser og opnå ekspertise inden for et område efter eget valg. Forretningskonferencer og international åbenhed giver yderligere færdigheder i at opbygge elevernes kritiske tænkning og evne til at træffe beslutninger.

Sprog

Mesteren undervises hovedsageligt på engelsk. Nogle kurser undervises på fransk .

Sammen med programmet drager de studerende fordel af intensive franske sprogkurser, da de skal nå B1-niveau i fransk i slutningen af ​​studieårene for at opnå graden.

En Graduate School of Engineering tæt på branchen

I over 60 års eksistens har IPSA etableret relationer og varige partnerskaber med store aktører i rumfartssektoren. Disse partnere møder frivilligt studerende og diskuterer forskellige aspekter (videnskabelige, tekniske, kulturelle og økonomiske) af ingeniørfaget. Denne nærhed til industrien giver IPSA gennem sit udviklingsråd mulighed for at tilpasse uddannelsen til industriens behov. Alumner, der arbejder i store virksomheder i sektoren, vender let tilbage til deres skole for at dele deres erfaringer med de fremtidige ingeniører på IPSA.

Passion er den primære motivation

Hvis der er en skole, hvor passion er alt, er det IPSA! Foreningernes projekter afslører den passionerede side af Ipsaliens på grund af deres kompleksitet. IPSA arrangerer også forskellige begivenheder for at gøre det muligt for sine studerende at udleve deres lidenskab, såsom konferencer af rumfartsaktører i Frankrig, flysimulatorer, tilstedeværelse ved forskellige luftshows og sammenkomster.

Statistik

IPSA i tal

 • 3 programmer åbne for internationale studerende:
  • 5-årigt Aeronautical Engineering Program (bachelor + kandidat)
  • Master i Aeronautical Engineering Program
  • Sommerskoleprogram
 • 2 campusser: Paris, Toulouse,
 • mere end 2.000 studerende
 • 3.000 alumner
 • +100 partneruniversiteter over hele verden
 • 700 partnerskaber med førende virksomheder
 • 70 studenterforeninger
 • 3.000 dimittender i nøglestillinger i virksomheder
 • 90% af de studerende ansat inden for 3 måneder efter endt uddannelse

  Placeringer

  • Paris

   63 boulevard de Brandebourg 94200 IVRY-SUR-SEINE FRANCE, 94200, Paris

  Spørgsmål