Keystone logo
Instituto Politécnico de Santarém

Instituto Politécnico de Santarém

Instituto Politécnico de Santarém

Introduktion

Præsentation og vedtægter

Den IPSantarém er en offentlig polytekniske videregående uddannelsesinstitution i samfundets tjeneste, forpligtet til at kvalificere ældre borgere, til produktion og formidling af viden, skabelse, transmission og udbredelse af kendskabet til en professionel natur, kultur, videnskab, teknologi, kunst, målrettet forskning og eksperimentel udvikling, understreger det centrale i den studerende og det omgivende samfund i en international ramme.

IPSantarém

Det blev oprettet den 26. december 1979 af lovdekret nr 513 T / 79. I starten forstod jeg Agrarian School of Santarém og School of Education i Santarém. I slutningen af ​​1985 blev skabt School of Management and Technology Santarém. I 1986 blev det integreret i Institut for Tomar Technology School, i 1997, gav anledning til Polytechnic Institute of Tomar. I 1997 skabte den Rio de Idrætskole Major og i 2001 blev integreret i Health School of Santarém. IPS er anerkendt som et center for udvikling og en reference inden for uddannelse, kultur og forskning udviklet i regionen, skabt i 70'erne, omfatter i øjeblikket fem skoler, fire i byen Santarém og byen Rio Maior. Integreret på Instituttet er også sociale tjenester, som giver overnatning for studerende, stipendier, kantiner, lægehjælp, samt en række sportsfaciliteter at øve forskellige sportsgrene, nogle udvides til escalabitana samfund.

Den IPSantarém fremmer institutionelt samarbejde og en effektiv mobilitet alle sine agenter, både nationalt og internationalt, især i det europæiske område for videregående uddannelser og samfundet af portugisisk-talende lande.

Deltager i forbindelsesofficerer aktiviteter for samfundet, herunder formidling og overførsel af viden samt økonomiske værdi af den videnskabelige viden, og sikre betingelserne for alle behørigt kvalificerede borgere at få adgang til højere uddannelse og læring gennem hele livet.

Placeringer

  • Santarém

    Complexo Andaluz Apartado 279 2001-904, , Santarém

Spørgsmål