Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
IPSL Institute for Global Learning

IPSL Institute for Global Learning

IPSL Institute for Global Learning

Introduktion

IPSL Institute for Global Learning omdefinerer videregående uddannelser i det 21. århundrede - udnytter internationale partnerskaber, der fjerner grænser mellem akademi og samfund, og bevidst tilpasser elevernes læringsoplevelser til udfordringerne og mulighederne i nutidens verden. Vores unikke uddannelsesmiljø er præget af intellektuel stringens, åbenhed, gensidighed, kreativitet og færdigheder og beslutsomhed for empowerment.

Oprindeligt kendt som "The International Partnership for Service -Learning ™ and Leadership" - IPSL, grundlagt i 1982, er en uddannelsesorganisation, der betjener studerende, gymnasier, universiteter, nonprofitorganisationer og andre serviceorganisationer rundt om i verden ved at fremme programmer, der forbinder frivillig service til fællesskab og akademisk undersøgelse.

I overensstemmelse med vores tradition som uddannelsespionerer lancerede IPSL for nylig vores nyeste initiativ i 2017 ... Community Organizing and Social Activism eller simpelthen "COSA."

77411_BaanTonChokVillage-VOLUNTEERING-TEACHING10.JPG

Hvad motiverer IPSL?

IPSL arbejder på at gøre internationalt engagement mere etisk, tilgængeligt og bæredygtigt ved at lette relationer og læring mellem studerende og sociale forandringsagenter rundt om i verden. I modsætning til praktikpladser 'placerer' IPSL ikke studerende, men giver snarere muligheder for, at studerende kan komme i kontakt med vores sociale forandringsorganisationer (vores partnere) i 4 lande.

I dag tilbyder IPSL fuldt akkrediterede kandidatuddannelser og kreditbevarende, bachelor-service-læringsprogrammer i nationer over hele kloden-programmer, hvor over 4.000 studerende fra mere end 400 universiteter eller gymnasier i USA og 25 andre nationer har deltaget. IPSL investerer over 83% af deres programindtægter direkte tilbage i de samfund, de betjener.

Placeringer

 • Portland

  4110 SE HAWTHORNE BLVD., #200, 97214, Portland

 • Cusco

  Cusco, Peru

  • Medellín

   Medellín, Colombia

   • Hanoi

    Hanoi, Vietnam

    • Thessaloniki

     Thessaloniki, Grækenland

     • Cartagena

      Cartagena, Colombia

      • San Lucas Tolimán

       San Lucas Tolimán, Guatemala

       Spørgsmål