Keystone logo
Polytechnic Institute of Tomar

Polytechnic Institute of Tomar

Polytechnic Institute of Tomar

Introduktion

historie

Den Polytekniske Institut for Tomar blev oprettet i 1973, men på grund af den portugisiske revolution i 1974, gjorde processen med installation ikke slår igennem.

I 1979 blev etableret som School of Technology Tomar (ESTT), ikke integreret, hvis installation provision kun ville blive udnævnt i oktober 1982, der består af formanden, professor Pacheco de Amorim, og vokaler, Dr. Julio Dias Das Neves og Dr. Maria do Rosário Baaeta Neves. De første kurser startede i 1986.

Den politik for videregående uddannelse i Portugal defineres som kunne kun være en Polytechnic fra distriktet og dermed i 1985 blev ESTT integreret i Polytechnic i Santarém. Senere, i 1994 blev navnet ændret til School of Technology and Management Tomar (ESTGT).

I 1986 trådte i kraft den første bacheloruddannelser af IPT: Business & Management (chef professor José Ribeiro Mendes), Byggeri (chef professor António Paiva) og Pulp and Paper Technology (chef professor Rui Santa Ovaia), med i alt omkring 90 elever . I 1987 trådte i kraft den bacheloruddannelse af Graphic Arts (chef Dr. António Guilhermino Pires) og, i 1988, i løbet af Specialized Studies i Kunst, Arkæologi og Restaurering (leder professor Luis Osterbeek).

I 1996 den daværende minister for uddannelse og videnskab, Eduardo Marçal Grilo, gjorde offentliggøre oprettelsen af ​​det polytekniske Institut for Tomar (IPT), med School of Management (ESGT) og School of Technology (ESTT), både i Tomar, nu i sin nye campus, med virkning fra 1. januar 1997. Blev opkaldt Præsidentens professor dr Pacheco de Amorim, og visning på hans hjælpere professor José Faria Paixão, professor José Ribeiro Mendes, kumulering med Direktoratet for School of Management, og professor Rui Santa Ovaia kumulering med Direktoratet for School of Technology.

Vedtægterne for IPT og skolerne er nu blevet godkendt og professor Conceição Fortunato tog retning af ESGT og professor Luis Merca overtog retning af ESTT.

I 1999 blev skabt i IPT, School of Technology i Abrantes (ESTA), instrueret af professor Eugenio Pina de Almeida. I 2005 blev udnævnt til chef for ESTA, professor Miguel Pinto dos Santos.

Ved valget i 2005 blev valgt til præsident Professor António Pires da Silva.

Ved valget i 2010 blev valgt den nuværende præsident Eugenio Pina de Almeida. Direktører blev udpeget til ESTT professor João Coroado for ESGT Professor Conceição Fortunato og for ESTA, professor Luis Ferreira.

Mission

1 - Instituttet er en polyteknisk højere læreanstalt i det europæiske område for videregående uddannelse, forudsat af færdigheder inden for områderne videnskab, teknologi, kunst og humaniora, fra starten, konkurrere komplementært for de videregående uddannelser af deres elever, der producerer brugbare viden, færdigheder, kompetencer og færdigheder, forberede dem til arbejdsmarkedet og for udøvelsen af ​​aktivt medborgerskab i et demokratisk samfund.

2 - Polytechnic Institute of Tomar stadig tager som sin mission: at udvide adgangen til viden til gavn for den enkelte og samfundet gennem forskning, uddannelse og samarbejde i et projekt for en global uddannelse af den enkelte; aktiv deltagelse i opbygningen af ​​et europæisk område for forskning og uddannelse, og en model for regional udvikling baseret i skabelsen, innovation og forbedring af videnskabelig og teknologisk viden.

3 - Som led i opfyldelsen af ​​sin mission IPT:

 • Må værdsætter arbejdet i sine forskere, fakulteter og personale, stimulerer intellektuel og faglig uddannelse af de studerende, og sikrer betingelserne for alle behørigt kvalificerede borgere, der skal have adgang til videregående uddannelse og livslang læring;
 • Fremme en effektiv mobilitet for studerende og kandidater, både nationalt og internationalt plan, navnlig i det europæiske område for videregående uddannelse og i den portugisiske talende samfund;
 • Deltage i netværksaktiviteter til samfundet, især for formidling og overførsel af viden, samt økonomisk udnyttelse af videnskabelig viden;
 • Bidrage til den offentlige forståelse af humaniora, kunst, videnskab og teknologi, fremme og organisere aktioner for at støtte udbredelsen af ​​humanistisk, kunstnerisk, videnskabelig og teknologisk kultur, og stille de nødvendige ressourcer til disse formål.

Fakta og personligheder

En henvisning til Polytechnic Institute of Tomar er professor José Bayolo Pacheco de Amorim, som er den formanden for den institution, siden sin begyndelse i 1982 til 2005. IPT tilskrives navn til Main Auditorium.

Professor António Pires da Silva var den anden præsidents mellem 2005 og 2010., Dagens Medlem af bestyrelsen og formand for støttekontoret for formandskabet.

Professor Julio Dias Das Neves tilhørte 1982-1996, til forvaltningen af ​​IPT, der har fået tildelt sit navn til Auditorium O106. Tilhørte Almindelige Råd indtil 2014.

Den første professor, Luis Oliveira Dias, tiltrådte den 27. februar 1984.

Ofelia Ferreira var den første chef for Administrative servicer

Nogle fakta og tal:

• I 1982 var det første kontor i en bedrift værelse på Templar Trade Center i Alameda 1 marts i Tomar.

• I 1984 begynde restaurering af den første bygning i IPT på Avenida Cândido Madureira, idet, som ville blive erhvervet i det følgende år.

• I 1986 trådte i kraft den første bacheloruddannelser af IPT: Business & Management (chef professor José Ribeiro Mendes), Byggeri (chef professor António Paiva) og Pulp and Paper Technology (chef professor Rui Santa Ovaia), med i alt omkring 90 studerende.

• I 1987 trådte i kraft den bacheloruddannelse af Graphic Arts (chef Dr. António Guilhermino Pires) og, i 1988, i løbet af specialundersøgelser i Kunst, Arkæologi og Restaurering (leder professor Luis Osterbeek).

• I 1988 udkom den første Student Guide.

• I 1989 de første kandidater forlod Kandidater til arbejdsmarkedet. Joaquim Pombo, fra Business & Management, José Casimiro Pereira, Vitor Gaspar og Natercia Santos, fra Pulp and Paper Technology, og Orlando Lopes da Fonseca, fra Byggeri er de første kandidater, professorer eller Høje Teknikere i dag arbejder på IPT.

• I 1989 lancerede den første sten Campus IPT i Tomar og de første klasser begyndte på dette Campus i 1991.

• I 2014 IPT har at byde på 21 Bachelor, Masters 21 og 17 Teknologisk specialisering kurser. Der er omkring 3000 studerende.

• I 2014 har IPT allerede tilmeldt omkring 13.000 studerende og kandidater har allerede været over 10.000.

AWARDS

Den Polytechnic Institute Tomar har modtaget adskillige priser og udmærkelser, enten som institution, enten inden for deres skoler eller deres kurser.

 • Instituttet blev tildelt af Europa-Kommissionen med ECTS (European Credit Transfer System) Label, dvs. anerkendelse af en fremragende brug af det europæiske meritoverførselssystem. Vi er en af ​​de institutioner i europæisk uddannelse med et bedste europæiske mobilitet med den respektive kredit anerkendelse færdigheder erhvervelse. Et kredit svarer til 25-30 timers arbejde i en given jurisdiktion oprettelse pædagogisk viden, forståelse og evne, at den studerende skal lære med succes. Optjent i uddannelse i IPT er anerkendt for ekspertise i Europa, og vi har aftaler med videregående uddannelsesinstitutioner i Belgien, Bulgarien, Slovenien, Tjekkiet, Spanien, Slovakiet, Frankrig, Ungarn, Italien, Litauen, Polen, Rumænien, Sverige og Tyrkiet.
 • Instituttet blev tildelt af Europa-Kommissionen med DS (Diploma Supplement) Label, dvs. anerkendelsen af ​​udstedelsen af ​​en fremragende Diploma Supplement, der producerer den ekstra læseplanerne uddannelse student oplysninger. Den Diploma Supplement International forbedrer gennemsigtigheden og letter akademisk og faglig anerkendelse af kvalifikationer. Gør det muligt at beskrive de natur, kontekst, niveau, indhold og status, at den studerende gennemførte til eksamensbevis kvalifikationer, bærer.

I 2008 fik vi Gold Award af Erasmus Intensive kursus for Quality Management af kulturarven.

Erasmus Mundus, i 2004, var vi den første gruppe er udvalgt af Europa-Kommissionen.

I 1994 har IPT modtaget Erasmus-prisen, ved professor Luis Osterbeek aktivitet.

Flere priser i design og video Dokumentar er blevet overdraget til IPT studerende.

Placeringer

 • Tomar

  Estrada da Serra | Quinta do Contador, , Tomar

  Programmer

   Institutionen tilbyder også:

   Spørgsmål