Keystone logo
© BIMM University
iQualify UK

iQualify UK

iQualify UK

Introduktion

iQualify UK er en UK-registreret organisation, der blev grundlagt for at give det bedste inden for uddannelse gennem kurser og kvalifikationer for dem, der tidligere var udelukket på grund af finansiering eller behovet for at arbejde snarere end at studere. Vi tilbyder derfor kvalitetsprodukter til en overkommelig pris.

Moderne britisk uddannelse

iQualify UK konkurrencestyrke ligger i en række egenskaber, der ofte mangler i nutidige institutioner:

 • Bedste fakultet
 • Personlig interaktion
 • Holistisk oplevelse
 • Professionel kultur
 • Internationalt forbundet

Samler det bedste fakultet

iQualify UK 's fakultet er et team af eksperter hentet fra en række institutioner. Vi lægger det bedste sammen og udvider fakultetsnetværket, når vi udvikler os.

Personlig interaktion

Tilgængeligheden for studerende af personlig interaktion med fakultetsmedlemmer via Skype, e-mail eller telefon og muligheden for at se liveforelæsninger.

Tilbyder en holistisk oplevelse

Vi tilbyder en holistisk oplevelse både inden for miljø og undervisningsfilosofi for at gøre læringsoplevelsen langt ud over lærebogeniveauet. Onlinemiljøet understøtter en undervisningsfilosofi, der tilskynder til læring gennem diskurs mellem studerende og fakultet og blandt de studerende selv. For eksempel er onlinekurserne designet på en sådan måde, at de fremmer studerendes diskussion af relevante casestudier og nutidige eksempler.

En professionel kultur

iQualify UK ledes af faglige og forretningsfolk, der holder af deres studerende og deres uddannelse.

Stærke internationale forbindelser

Med en retning mod international forretning.

Disse elementer kombineret med vores britiske arv gør det muligt for os at fokusere styrkerne ved et professionelt netværk på at tilbyde personlig service til vores studerende.

Vores missionerklæring

iQualify UK 's mission er at levere overkommelig uddannelse af høj kvalitet i internationale standardkvalifikationer og færdigheder, der giver både fremragende indhold og læringserfaring, til studerende over hele verden.

139115_pexels-photo-3762806.jpeg

Hvordan vi arbejder

iQualify UK er en helt uafhængig uddannelsesorganisation, dedikeret til vores studerende. Vi leverer vores kurser hovedsageligt gennem følgende af de to metoder:

 • Klasselokalitetsundervisningsmetode
 • Online læringsmetode

Klasselokalitetsundervisningsmetode

Klasselokaleundervisning kombinerer undervisning i klasseværelset med onlineinformation for at give dig det bedste fra begge dele! Vi tilbyder dig derfor et valg af studiemetoder afhængigt af dine personlige præferencer. En af de største fordele er dog, at det giver dig mulighed for at studere, mens du arbejder.

Klasselæreren undervises normalt i en blok på tre til fem dage på campus over en weekend. Hver undervist blok dækker en af enhederne. Du har derefter en periode på et par uger til at gennemføre forskningen og udføre din opgave inden næste undervisningsblok. Denne koncentrerede aktivitet vil give dig den forståelse og viden, du har brug for. Onlineelementet leveres gennem vores undervisningszone. Det indeholder kursusindholdet, inklusive læsemateriale og selvvurderingsøvelser, til at støtte dig i dine studier. Således hvis der er noget, du ikke forstår eller har brug for flere detaljer om, så kan du normalt finde det i undervisningszonen.

Online læringsmetode

Online læring er det moderne alternativ til traditionel uddannelse, der giver dig chancen for at studere hjemmefra i din egen tid - eller fra arbejde eller hvor du vælger. Det er din mulighed for at lære nye færdigheder og nå dine mål, vi giver dig midlerne og fleksibiliteten til at forbedre din karriere.

Vi er en af de mest erfarne online læringsudbydere i branchen. Vi tilbyder kvalifikationer, der er godkendt af førende faglige og akademiske organer, så du får sikkerhed for en anerkendt kvalifikation. Ved at vælge iQualify UK vælger du en fleksibel og overkommelig måde at lære nye eller udvikle dine eksisterende færdigheder og eller få yderligere kvalifikationer.

Når du har tilmeldt dig, modtager du dit login og adgangskode til Undervisningszonen, hvor du finder alt dit kursusmateriale og supportoplysninger. Vi sender dig også kontaktoplysningerne til din online vejleder.

Hvilket iQualify UK kursus er det rigtige spor for dig?

Vi tilbyder en bred vifte af professionelt akkrediterede kurser. Fordi alles mål og ambitioner er forskellige, vil vi sikre os, at det kursus, du ønsker at studere, er det rigtige valg for dig. Du har muligvis allerede en meget klar idé om, hvad du vil eller har brug for at studere. Hvis du er usikker på, hvilket emne du skal tage, eller hvilket niveau du skal begynde på, kan følgende punkter overveje at hjælpe dig med at træffe den rigtige beslutning:

 1. Tænk først på, hvad du gerne vil lære, og grundene til det. Det kan være en god idé at få en kvalifikation til at tage din uddannelse til det næste niveau, for at få en bedre position på arbejdspladsen eller lære noget nyt for at opfylde en lidenskab. Uanset hvad dine grunde og interesser er, tilbyder vi en række kurser, der hjælper dig med at komme dit, hvor du vil være.
 2. Du skal også overveje, hvor lang tid du kan eller er villig til at afsætte til dine studier. Vi ved, at du kunne have et meget travlt liv, eller at du måske ikke har studeret i lang tid og vil starte langsomt. Alle vores kurser tilbyder fleksible læringsmuligheder, der passer til dig, så du kan studere så hurtigt som du vil eller tage hele studieperioden for at gennemføre dit kursus.
 3. Endelig er det vigtigt, at du overvejer, hvad din oplevelse er, når du tænker på, hvilket niveau du sigter mod at starte. For nogle mennesker er dette den sværeste beslutning af alle, men vi kan hjælpe. Du bør ikke udsættes for at sigte højt, men du vil ikke påtage dig noget, du ikke vil være i stand til at opnå. Din beslutning afhænger af en balance mellem din oplevelse, din tidligere uddannelse og den tid, du er villig og i stand til at bruge på at studere.

Vi tilbyder en bred vifte af emner og niveauer, og mange kurser behøver ingen tidligere kvalifikationer, så hvis du opfylder de grundlæggende krav og tror, du kan gøre det, er du klar til at gå. Hvis du stadig har spørgsmål, kan du læse vores FAQ-side eller kontakte os.

139114_pexels-photo-3781529.jpeg

Online vejledere

Når du har tilmeldt dig en af vores kvalifikationer, får du en dedikeret vejleder, der er en nøje udvalgt fagekspert inden for dit studie. Hver af vores vejledere har erfaring med undervisning i online kurser og kender såvel udfordringerne som fordelene ved online læring.

Din vejleder giver dig akademisk støtte og svarer på eventuelle spørgsmål, du måtte have vedrørende din kvalifikation, herunder dens indhold og vurderinger. De sikrer, at du er fuldt forberedt på at bestå dine opgaver og eksamener (hvis relevant) ved at levere og markere effektive revisionshjælpemidler såsom testopgaver og mock-eksamener. Dine papirer er alle markeret på en konstruktiv måde, så du ved nøjagtigt, hvor dine styrker og svagheder ligger.

Din vejleder er forpligtet til at støtte dig i dine studier, og der er flere måder, du kan kontakte dem på:

 • Via e-mail: Stil spørgsmål i din egen tid døgnet rundt; din vejleder vil svare med svar og råd inden for 24 timer (arbejdsdage).
 • Via online chatfaciliteten: Stil dit spørgsmål, mens det er nyt i dit sind og kommunikerer med din vejleder i realtid, når de er online.
 • Over telefon eller Skype: Kontakt din vejleder telefonisk i løbet af deres arbejdstid, så kan de straks hjælpe dig.

Vores studerende fortæller os, at det er meget vigtigt at have nogen der til at hjælpe dem gennem materialet og yde support, når de har brug for det, med online-undersøgelse. Den rigtige støtte kan gøre hele forskellen.

Bemærk, at du kun har en vejleder, hvis du studerer til en kvalifikation; kurser inkluderer ikke adgang til en vejleder (og er prissat lavere i overensstemmelse hermed). Hvis du ikke er sikker på forskellen, vil en kvalifikation have et 'niveau' og være fra en tildelende organisation.

Undervisningszone

Alle vores kurser og kvalifikationer leveres gennem iQualify UK Teaching Zone. De studerende får et login og en adgangskode, når de har afsluttet tilmeldingen til deres valgte kursus eller kvalifikation.

Prøver og opgaver

For at nå din ambition og opnå det ønskede resultat skal de studerende gennemgå en form for vurdering. Disse er normalt eksamener og opgaver for deres valgte kurser og kvalifikationer.

Placeringer

 • London

  11 Selsdon Way, London, E14 9GL, UK, E14 9GL, London

Spørgsmål