Keystone logo
ISAD - Istituto Superiore di Architettura e Design

ISAD - Istituto Superiore di Architettura e Design

ISAD - Istituto Superiore di Architettura e Design

Introduktion

Skole

ISAD har til formål at tilbyde en højkvalitets erhvervsuddannelse inden for arkitektur og design. Efter mere end 30 års erfaring er Instituttet involveret i en konstant evolution og ændringsproces, der gør det muligt at opdatere, om adressaten til didaktikken eller de lærere, der i øjeblikket er unge fagfolk aktivt engageret enten i freelance-erhvervet eller ind i Det kritiske eller redaktionelle felt. En forandring, som under alle omstændigheder ikke har skadet institutets oprindelige ånd, som bygger videre på arbejdsgrupperne, om lærernes tilstedeværelse, om elevernes sociale liv, om lærerens og lærernes udskiftelige udveksling såvel. Samfundets ånd, hvor en god konkurrence udelukker ikke samarbejdet og den gensidige udveksling.

Milan Galleria

historie

Etableret i 1980 Af en gruppe arkitekter er ISAD en 100% italiensk skole med en filosofi, der sigter mod at udveksle arkitektoniske ideer og praksis og til at danne professionelle designere. ISAD er for nylig blevet bekræftet at være "Milanese School of Interior Design".

1982 Det første kursus i Have Design og senere på det første Master kursus i landskabsdesign. Et kursus, der har dannet næsten alle have designere på Milanese området og Norditalien.

1983 Det første biennium-kursus af "navalarkitektur" til design af sejl- og motorbåde, tilbydes i dag som værksted for "interiør-yacht design".

1984 Workshop og kortsigtet seminar om smykkedesign med Ivo Misani, "The Cellini Project". Det første kursus af "fotografering interiør" med Luciana Mulas. ISAD er en katwalk af berømte foredragsholdere af moderne design.

1992 Det første kursus af "antikke kunst estimator" af internationale foredragsholdere inden for antikken.

1993 Den vigtigste begivenhed er "Fortællingen" af Achille Castiglionis professionelle oplevelser, der har designet en eksklusiv udstilling for ISAD på scenen på et Milanese teater i samarbejde med de mest berømte designfirmaer, der har produceret sine mesterværker. Catiglioni har underholdt offentligheden med live forestillinger og fortællinger, der forklarer skabelsen af ​​hvert enkelt af sine produkter, der var hovedelementerne i scenografi design.

1995 Begyndelsen af ​​samarbejdet mellem ISAD og Kina. "Tong Ji University" i Shanghai opfordrer ISAD til at holde nogle konferencer om italiensk design og på ISADs uddannelse. ISAD er inviteret til at deltage i en konkurrence om genopretning af Shanghai "World Plaza" tårninteriør. Som en vinder af konkurrencen designer og realiserer ISAD, repræsenteret af arkitekt Marinella Jacini, i dag institutets direktør, alle de fælles og offentlige områder i tårnet. Arbejdet i Kina fortsætter med deltagelse i konkurrenceprojekter og derefter til design og realisering af "World Financial Center Mansion Building" i Beijing og af "International Shipping Building" i Shanghai.

arkitektur

1998 I partnerskab med Atelier Mendini fremmer ISAD arrangementer for Milan Design Week i Atelier Mendini Kontorer og i industriområdet af selve Prada hovedkvarter i via Orobia med Jacopo Foggini.

1999 Til åbningen af ​​sin nye campus i Orobia i Milano organiserer ISAD i partnerskab med Atelier Mendini, 3 aftener af arrangementer på temaet farve, "Color is music".

2000 I anledning af det tredje år afholdes en serie seminarer og foredrag: Enrico Baleri, Marco Ferreri, Franco Raggi, Aldo Cibic, Fabio Novembre (ISAD-studerende på 80'erne), Federico Bucci, Alessandro Vicari, Matteo Vercelloni, Luca Scacchetti . En uges design workshop med John Brookes, en højt rangeret britisk have designer.

2001 ISAD er tildelt af Provincia di Milano det bedste projekt for masteruddannelsen "Beyond Barriers, Design for Disabled" i samarbejde med HB Group.

2003 Intern konkurrence "Design med kobber" lanceret af det italienske kobberinstitut. Intern konkurrence "Plasticreativity" lanceret af firmaet Makroform. Prototyperne af de vindende projekter præsenteres i en ISAD-udstilling i Milano Design Week.

2004 Begyndelsen af ​​partnerskabet med Rotational Design Association: Konkurrencen blev lanceret mellem eleverne i designskolerne for ekspertise i Milano for design af produkter, der blev realiseret med rotationsdesignteknologi.

2005 Seminar sponsoreret af Comune di Romano Banco til bydesign forslag til kommunens parti og område.

2005 ISAD 25 års jubilæum! I løbet af året arrangeres vigtige begivenheder:

 • "25. ISAD historier" udstilling af de studerende projekt værker;
 • "3 Udnævnelser til ISAD 25-årsdagen" foredrag om design:
 • Arkitekter et design Works med Piero Lissoni og Fabio Novembre, moderator Enrico Morteo
 • Fotografi i arkitektur og design i Italien fra 80'erne til i dag med Gabriele Basilico og Maurizio Galimberti, moderator Alberto Moioli
 • Interiors Made in Italy - Indretningsprojektet i Italien fra 80'erne til i dag med Jacopo Gardella, Piero De Martini og Matteo Vercelloni, moderator Giampiero Bosoni;
 • "1980/2005 Design, firmaer, produkter" udstilling og konfrontation af designprodukter fra 80'erne og årene 2000 med deltagelse af Abet Laminati, Alessi, Cassina, Cappellini, Fontana Arte, Luceplan, Luxottica, Rossi di Albizzate, Spazio 900, venini Udstillingsdesign af Way SpA.
Design farve

2008 Firmaet "Caffè Parigi Ltd" i Dublin tildeler ISAD organiseringen af ​​et indretningsværksted baseret på en intern graduate students konkurrence for konceptet design af en "Retail Concept Bar" i havnebyen i Dublin.
Designerne af det vindende projekt inviteres til Dublin til projektets realisering under tilsyn af et lokalt kontor for arkitektur.

2009 Det berømte firma Colombo Design tildeler ISAD et designværksted for nye produkter af håndtag og tilbehør til badeværelset. Deltagerne, der udvælges gennem reguleringsskitser, realiserer ledende projekter af de nye produkter. Prisuddelingen finder sted på Triennale di Milano, og de vindende projekter er blevet tildelt prototyperne til produktion af de relaterede genstande.

2010 Den første udgave af Master i "Design Materials - Design Textile erfaringer" koordineret af Giorgio Correggiari. Mesteren, under sponsorering af Milano kommune, rådsafdeling "Ricerca, Innovazione e Capitale Umano" med samarbejde fra afdelingerne "Turismo, Marketing Territoriale, Identità", "Cultura", "Attività produttive e Politiche del Lavoro", deltager Af projektet MIND (Milano Network for Design), der involverer Milanese designskoler af topkvalitet. Masteruddannelsen sigter mod at uddybe kendskabet til designmaterialer i alle mulige anvendelser inden for mode og design generelt. Føreren omfatter også deltagelse af vigtige firmaer af mode og design, kendte designere, stylister, journalister, kritikere og sociologer.

I april måned og i Milano Design uge inviteres ISAD til at deltage i Salone Satellite inden for Salone Internazionale del Mobile, hvor udstillingen præsenterer prototyper af de seneste projektprojekter.

2011 ISAD slutter sig til projektet Milano Summer School, sponsoreret af Comune di Milano med sine korte kurser af Shop Design, Hotel Design, Udstillingsdesign, Fotografi og Arkitektur, Fjernsynsdesign, Interiør Yacht Design, med tilføjelse af to nye kurser, der var af stor interesse : Design for børn og kæledyr Fantasy Design.

Føreren i Yacht Design og Engineering Process begynder, koordineret af arkitekten Marco Amadio. Organisation af "ISAD_Lab 14_7" arrangement og udstilling til ære for Giorgio Correggiari.

2012 "Designmaterialer - Design Tekstiloplevelser" Master bliver "Ny Tech-Style Design", 1. niveau Akkrediteret Master i samarbejde med POLI.Design.

Indretningsdesign Master og Have Design Master bliver både 1st Level Masters akkrediteret af EABHES (European Accreditation Board of Higher Education Schools)

2013 Indenrigsdesign grundkursus bliver en 3-årig kursus og bliver akkrediteret som en bachelorgrad af EABHES (European Accreditation Board of Higher Education Schools). ISAD udvider sit pædagogiske tilbud med to vigtige faglige workshops om bæredygtig arkitektur:

 • "Bygning med træ"
 • "Raw Earth Building"
Design logoer

Placeringer

 • Milan

  ISAD Design School Via Balduccio da Pisa 16 - Milano - Italia, , Milan

Spørgsmål