Keystone logo
ISAE-ENSMA

ISAE-ENSMA

ISAE-ENSMA

Introduktion

ISAE-ENSMA har haft et ry for ekspertise i over 70 år som en institution, der har uddannet over 6500 ingeniører på højt niveau, mens de deltager i internationalt anerkendt forskning og stærke partnerskaber med større virksomheder.

ISAE ENSMA-programmet forbereder ingeniører til karrierer i designkontorer og forskning og udvikling inden for luftfartsområdet og mere generelt inden for transport, maskinteknik og energi.

Læreplanen er vidtgående og designet til at imødekomme industriens behov med hensyn til reaktivitet og kapacitet til tilpasning. Det dækker mekanik i væsker og strukturer, aerodynamik, energi, termoteknik og fremdrift, materialer og industriel computing. Skolen udvikler stærke forhold til industrien og med de førende videregående uddannelses- og forskningsinstitutioner i Frankrig og over hele verden. ISAE-ENSMA er referenceskolen for den franske fælles INP-konkurrenceeksamen inden for luftfart og rumdesign. ISAE-ENSMA er en ingeniørskole, hvor uddannelse og forskning er tæt forbundet. Uddannelsen har en betydelig "forskning og udvikling" -komponent, og forskningen, der tydeligt omfatter "ingeniørvidenskabssektoren", har tætte bånd til industrien. Med sine laboratorier og ingeniører har skolen i lang tid udført kontraktlige aktiviteter for større virksomheder, nogle af dem rekrutterer også mange af vores kandidater. Dette er hovedsageligt virksomheder, der arbejder inden for luftfarts- og rumfartsindustrien og mere generelt transport-, mekanik- og energisektoren. Uddannelsen, der tilbydes hos ISAE-ENSMA giver unge ingeniører mulighed for at tiltræde job i designkontorer og forsknings- og udviklingspositioner, mest inden for luftfarts- og landtransportindustrien.

131168_Photo4.jpg

Nøgletal

700 ingeniørstuderende

100 ph.d.-studerende

200 fastansatte

50 internationale akademiske partnerskaber

20% af de internationale studerende

3 Masterprogrammer (undervises på fransk): Luft- og landtransport, materialer med høj ydeevne og datalogi.

Forskning

P 'Institute - P' består af seks laboratorier inden for forbrænding og detonation, aerodynamik, varmeoverførsel, mekanik og fysik i materialer og maskinteknik. En teknologisk platform kaldet CEAT (forskningscenter inden for aerodynamik og varmeoverførsel) fra University of Poitiers og ENSMA samler tunge forskningsfaciliteter, der også bruges til undervisning i forbindelse med supersoniske testgrene.

Laboratorium for datalogi og automatisk kontrol til systemer

Laboratoriet er baseret på fire akser (eller hold):

- Data og model engineering

- Realtid integreret systemmodellering

- Modellering, identifikation og diagnose af systemer

- Systemanalyse og kontrol

131166_Photo5.jpg

ISAE-ENSMA 's kandidater rekrutteres for det meste af større nationale og internationale grupper (SNECMA, Airbus, Dassault, Renault, THALES, PSA, FRAMATOME osv.) Eller af de entreprenørselskaber, der er tilknyttet dem (ALTRAN, Teuchos, osv.). Med hensyn til beskæftigelsessektorer har vores kandidater en stor tilstedeværelse i luftfarts- og rumfartsindustrien (45%), selvom uddannelsens forholdsvis vidtgående karakter også giver dem muligheder inden for sektorer som mekanik og landtransport (25%) , energi (10%) og industriel it

Placeringer

  • Chasseneuil-du-Poitou

    Avenue Clément Ader,1, 86360, Chasseneuil-du-Poitou

    Spørgsmål