Keystone logo
© TESS
ISAT - Institut Supérieur de l'Automobile et des Transports

ISAT - Institut Supérieur de l'Automobile et des Transports

ISAT - Institut Supérieur de l'Automobile et des Transports

Introduktion

ISAT er beliggende i Nevers, en 2 timers kørsel syd for Paris og tæt på det berømte Nevers / Magny-Cours racing kredsløb. ISAT er et fakultet for Université de Bourgogne del af top 800 i Shanghai verdensrangeringen.

Institut for Automotive og Transport Engineering (ISAT) er en unik statslig skole, der er engageret i den omfattende uddannelse af ingeniører med særlig interesse for bilindustrien. Hovedformålet med ISAT er at dække hele rækken af ​​stillinger og færdigheder i forbindelse med bilindustrien og transportindustrien med en stærk ekspertise inden for mekanisk - elektrisk

ISAT-ingeniørprogrammer er akkrediteret af Kommissionen des Titres d'Ingénieur og EUR-ACE mærket (europæisk kvalitetsmærke til ingeniøruddannelser på kandidatuddannelsen

ISAT sikrer, at eleverne opstår som kompetente fagfolk ved at levere praktisk viden og færdigheder, som ikke kun er relevante for bilteknologi, men som er direkte anvendelige for virksomhedens mål.

ISAT er forpligtet til at udvikle forskning inden for sin "DRIVE" forskningsafdeling inden for køretøjsteknik for miljøet (kompositmaterialer, vibrationer

ISAT tilbyder dynamiske omgivelser for den fulde udvikling af ISAT-samfundet gennem rige kultur- og studenteliv. ISAT kan prale af mange sportsfaciliteter på højt niveau og en kendt gastronomi. Takket være størrelsen og placeringen af ​​Nevers er der ingen mangel på overkommelige studentboliger.

75444_75418_SIA-AESM-TV20161.jpg

POLYTECH ORLEANS

Polytech Orléans er en del af det nationale Polytech-netværk af universitets ingeniørskoler. At være medlem af denne eksklusive gruppe betyder, at Polytech'Orléans tilbyder et overordnet program med en bred vifte af majors i avancerede fagområder, kun en time syd for Paris, på en skovklædte campus.

Stærk industriel konkurrenceevne og lokale synergier mellem industri, forskning og uddannelse har ført til oprettelsen af ​​et konkurrencecenter i "El-energi og systemer" og en anden om sensorer. Kosmetiske dalen ligger meget tæt på Orléans med berømte virksomheder på disse områder.

Aktiver

Det tværfaglige program foreslået af Polytech'Orleans giver sine kandidater med de varierede færdigheder og ekspertise, der er nødvendige for at blive morgendagens innovative ledere. Vores læseplaner har EURACE-mærket.

... med højteknologiske faciliteter og state-of-the-art udstyr ...

- To steder (Galilea og Vinci) med mere end 150.000 kvadratmeter nybyggeri

- Computer ressourcer, herunder 22 laboratorier, internet og laserskrivere, med et stort udvalg af software (CAD, numerisk beregning, simulering, ...)

- Amfiteatre, audiovisuelle studioer og sproglaboratorier

- Udstyr til grundlæggende og teknologisk forskning til rådighed for studerende til særlige kurser og projekter:

 • spektrumanalysator

 • subsoniske vindtunneler

 • bil testbænke

 • fiberoptiske systemer

 • laser labs

 • scanning elektron mikroskopisk

 • en plasma reaktor

 • kilometertællere
75414_CaptureISAT.PNG

Placeringer

 • Nevers

  49, rue Mademoiselle Bourgeois BP 31, 58027, Nevers

Spørgsmål