Keystone logo
Instituto Superior de Contabilidade e Administração do Porto

Instituto Superior de Contabilidade e Administração do Porto

Instituto Superior de Contabilidade e Administração do Porto

Introduktion

ISCAP

Historie

Den ISCAP med det navn vi kender det i dag - Institut for Regnskab og administration Porto, skyldes lovdekret nr 327/76, af 6. maj, selv om dens historiske rødder er langt mere fjern. Faktisk var det i 1886, at Industrial and Commercial Institute of Porto blev grundlagt (dekret af 30. december 1886), den daværende minister Emidio Navarro, der lægger det teoretiske grundlag for organiseringen af ​​industriel og kommerciel uddannelse i vores land.

I 1891, reformerne af John Franco tekniske uddannelser forblev uændrede industrielle og kommercielle dele af dette institut, ikke gøre dem til selvstændige skoler. De grundlæggende kurser af handel blev fjernet, og den øvre er reduceret til tre år, og opdelt i to grader. Den industrielle og kommercielle Institute of Porto se, i 1896, at blive anerkendt sin Colleges, svarende til de andre skoler: den tidligere Superior of Commerce grad (oprettet ved dekret af 30. december 1886), og det Højere Kursus undervises i Industrial Institutes og Handelsretten. Den industrielle og kommercielle Institute of Porto levede en urolig sti, manglen på definitiv vejledning, indtil 1918, datoen for offentliggørelsen af ​​dekret nr 5029, 1. december, som skilte sin kommercielle del, implementering det i en kommerciel Institute Port og en Højere Institut for Trade Port. Denne dato giver første gang adskillelsen af ​​kommercielle institutter i forhold til Industrial Institutter, en situation, der fortsatte indtil 1924. Denne segmentering er dog midlertidig, så hurtigt flette disse nye områder af viden, og kun i 1933 den vælger en endelig segmentering. Den daværende døbt Commercial Institute of Porto er kendt på tidspunktet for afholdelse det højeste niveau af markedsundersøgelser i den nordlige hovedstad og også for at være en gennemsnitlig teknisk uddannelsesinstitution for den atmosfære af videregående uddannelser i forskellige aspekter af deres akademiske liv.

Reformen drives af lovdekret nr 38031 af 4. november 1950, på ingen måde ændrer karakteristika ved denne uddannelsesinstitution. Tværtimod 1974 politiske klima kommer operere dybtgående ændringer i livet af instituttet, fordi på det tidspunkt, vokse i betydning de markant tekniske kurser.

I denne nye sammenhæng, landets fremskridt forlangte de gode resultater i ledende personale, som på det tidspunkt blev knappe. Således ISCAP, er anerkendt som en af ​​de skoler, der, gennem århundreder, dannede generationer af fagfolk og er indsat i de højere uddannelsesinstitutioner. Denne begivenhed giver kandidater af kommercielle institutter modtager udpegning af kandidater, en grad, "er meget kvalificeret til optagelse på uddannelsen til lærer i 6. gruppe af professionelle teknisk uddannelse". Denne lovgivning er en forløber for, hvad der vil senere integrere kommercielle institutter i de videregående uddannelser netværk - lovdekret nr 327/76 af 6. maj. Således er født den nuværende udpegning af Supreme Regnskab og Administration Institutter, med status som "videregående uddannelse, med status som juridisk person og administrative og pædagogiske autonomi," bemyndiget til at tillægge "de grader af bachelor, kandidat og doktorgrad." I det akademiske år 1975-1976, Institut for Regnskab og administration Porto passerer ministeren, i henhold til lovdekret nr 313/75, Bachelor kurser Regnskab og Administration og Sprog og sekretariatet. Disse kurser blev efterfølgende reguleret ved dekret nr 918/83 af 7. oktober og sofrearam successive justeringer i henhold til udviklingen af ​​økonomiske og regnskabsmæssige videnskaber, og kravene på arbejdsmarkedet.

Instituttet lever imidlertid en turbulent periode efter den dato 1976 som følge af den eksisterende uvished i landet. Institutter, der er bemyndiget til at give de grader af Bachelor, Degree og doktorgrad, bør de integreres i universitetsuddannelser, men senere lovbestemmelser søgte deres miljø i Polytechnic. Denne vage kontekst kun endte med at identificere skoler / højskolerne, der førte fra konvertering eller evolution af tidligere skoler og integration af Institut for Regnskab og administration Porto på Polytechnic Institute of Porto i 1988, ved lovdekret nr o 70/88 af 3. marts. Denne nye retlige rammer af, at institutterne sigte mod højere uddannelse af kvalificerede teknikere inden for Regnskab og Administration og fremme, i en geografisk sammenhæng, udveksling mellem uddannelse og økonomiske og sociale strukturer. De blev også fundet ligheder mellem målene for Polytechnic og Institutes of Regnskab og Administration, som har styrket denne nye ramme.

Lovdekret nr 443/85 af 24. oktober, fastslår den organiske struktur højskolerne for Regnskab og administration også, at dens lærerstab aflevering reguleres ved lovdekret nr 185/81, af 1. juli som skabte karriere Polytechnic. De blev imidlertid også skabt Bachelor kurser og Specialized Højere Studier, grader den for Education Act udtrykkeligt betegnes som ejer Polytechnic. I 1983 kommer Told bachelorgrad (bekendtgørelse nr. 918/83 fra oktober 07), denne lidelse også ændret (bekendtgørelse nr. 238/86 af 22. maj). Fra 1993-1994 akademiske år, vedtagelse af udpegning af Handel Højere Studier, lykkes dette til Told Degree. Den Marketing Bachelor Course åbnes i det akademiske år 1996/97 at tillade "udfylde et hul, da dens objektiv undersøgelse til formål at fjerne en forværret mangler de tekniske behov højere i servicesektoren som følge af virksomhedernes konkurrenceevne, primært som følge af integrationen af ​​Portugal i den Europæiske Union ". Ordinance nr 751/86, af 17. december, skabte også kurser af Specialized Højere Studier (EØSU) - Revision, finanskontrol, Ledelses- og Administration og Teknisk Customs, som også tillagt graden Bachelor fra der udgør et sammenhængende hele med en tidligere Bachelorkursus. Dette oversat til i praksis at yde en "licens svarende til bachelor- for alle akademiske og erhvervsmæssige formål." I 1991 skabte Udvalget om Regnskab og Administration efterfulgt af Specialized Oversættelse, sidstnævnte i 1995.

Ved udgangen af ​​det akademiske år 1997-1998, den ISCAP placeret på arbejdsmarkedet aktiveret studerende med udvalget "s Revision, Økonomistyring, Regnskab og Business Administration, Management Advisor, International Handel (International Management grene og Customs Administration) og Specialized oversættelse. På grund af den gennemført redesign, at ISCAP passerer at undervise, siden 1998 BA Regnskab og Administration (grene Regnskab og Administration, Bogholderi og revision), International Business, sprog og sekretariatet (filial Sekretariat Management og Oversættelse specialiserede) og Marketing. I det akademiske år 2001/2002 også ville blive givet filialen of Public Administration.

Nu nye faciliteter, officielt åbnet i 1996, modtager ISCAP udgangen af ​​dette årti Master of Regnskab og Administration, arrangeret af universitetet i Minho, og i samarbejde med Polytechnic Institute of Porto. Selvom åbnede i 1996, flytningen til den nye bygning finder sted et år tidligere i november.

I det akademiske år 2003/2004 vil Oversættelsescentret Branch Specialized kaldes Oversættelse og Tolkning Specialized, ændring vedtaget ved bekendtgørelse nr 602/2003 af 21. juli. I 2004/2005 er skabt i løbet af Corporate Communication Degree også i to faser i 1. tilskrevet cyklus ligeledes bacheloruddannelsen (6 semestre) og 2., graden af ​​Bachelor (2 semestre) godkendt af bekendtgørelse nr 161/2006 af 20. februar. Det er således adskilt fra den foregående ved, at en samlet varighed på kun fire. Men denne plan kun sejre i dette akademiske år og var i øjeblikket egnet til aftalen af ​​Bologna, der førte til oprettelsen af ​​graden på bare tre år. Afventes der stadig godkendelse til drift af deres Mester, det samme navn, hvis programsatte varighed er 4 semestre. I det akademiske år 2005/2006 også forløbet af sprog og sekretariat var tilstrækkelig til aftalen Bologna ved at vedtage navnet "Management assistenter" og gå, så at have en varighed på kun 6 semestre. Det blev endvidere foreslået driften af ​​tre Masters: Assisted Translation Computer (videnskabelige område af fremmedsprog og litteratur); Specialized Oversættelse og Tolkning (videnskabelige område af fremmedsprog og litteratur) og managementkonsulenter (videnskabeligt område af forvaltningen videnskaber).

I det akademiske år kom 2007/2008 i drift Regnskab og Administration kurser, International Handel og Markedsføring hensigtsmæssigt at aftalen Bologna. Disse grader nu har seks semestre. deres kandidatgrader blev også foreslået, men venter stadig på godkendelse af den internationale handel og markedsføring.

Placeringer

  • Porto

    R. Jaime Lopes Amorim 4465-004 S. Mamede de Infesta , , Porto

    Spørgsmål