Keystone logo
ISDC Global Business School

ISDC Global Business School

ISDC Global Business School

Introduktion

Om IGBS

ISDC Global Business School er en udløber af International Skill Development Corporation, et firma begyndt at formidle færdighedsudvikling til i morgen.

Vores sortiment af uddannelsesportefølje omfatter programmer og tjenester, der imødekommer efterspørgslen fra alle aldersgrupper og brancher. Vi samarbejder med skoler, gymnasier, universiteter og regeringer over hele kloden for at fremme vores pakke med faglige og akademiske kvalifikationer, der fremmer bæredygtig vækst for at indprente fremtidige færdigheder.

IGBS er en stolt tværnational uddannelsespartner ved University of the West of Scotland for at tildele bachelor- og kandidatuddannelser med standarder af høj kvalitet.

Vores finansgrader er akkrediteret af internationale faglige organer, herunder CIMA, ACCA, IPA og CMI, hvilket giver eleverne en konkurrencefordel i forhold til andre efter endt uddannelse. De er designet til, at eleverne opnår en perfekt blanding af teoretisk viden og praktisk erfaring. Det øger ikke kun deres karriere, men udstyrer dem også med de færdigheder, der kræves for at håndtere usædvanlige situationer på arbejdspladsen.

Bygger en vellykket fremtid

Hos IGBS tror vi på at bygge fremtiden ved at træne eleverne til at besidde de fineste færdigheder, der kræves af flere industrier. Det er kun muligt på grund af den fælles indsats fra vores engagerende og højtuddannede fakultet, dedikerede supportmedarbejdere, brug af avanceret teknologi og beslutsomhed over for vores studerende.

Vi tilbyder en blanding af programmer, der gennemføres på fuld tid, weekend og fjernundervisning. Studerende kan vælge en, der passer bedst til deres skema og arbejder hen imod deres succes ved hjælp af vores professorer og studiematerialer leveret af dem. Vi har aktiveret særlige transporttjenester for fuldtidsstuderende, der forlader Sharjah, Ajman og Dubai til campus.

Forbereder eleverne til den virkelige verden

Vores klasser i Sharjah er udstyret med den nyeste teknologi til at hjælpe eleverne med at lære på den bedst mulige måde. Campus er komplet med et stort bibliotek, fritidscenter og udendørs sportsområde, hvor studerende kan bruge deres fritid sammen med venner.

Placeringer

 • Sharjah

  Ground Floor, ITEC Campus, Near Expo Centre, Sharjah, , Sharjah

  Programmer

   Institutionen tilbyder også:

   Spørgsmål