Keystone logo
ISEB - Instituto Superior Europeo de Barcelona

ISEB - Instituto Superior Europeo de Barcelona

ISEB - Instituto Superior Europeo de Barcelona

Introduktion

ISEB - Instituto Superior Europeo de Barcelona er en uddannelsesinstitution med speciale i fjernundervisningsprogrammer. Tværfaglig karakter, underviser i uddannelse på forskellige discipliner inden for områder som erhverv, uddannelse, psykologi, lov og sport, blandt andet at være en reference i spanske online træningscentre. Bevidst om de seneste sociale og markedstendenser indeholder ISEB i de fleste af sine uddannelsesprogrammer indhold af Emotional Intelligence, Coaching, NLP og Corporate Social Responsibility, så fremtidige fagfolk kan udvikle deres fulde potentiale ud fra et socialt ansvarligt perspektiv.

Med en fuldstændig fleksibel metode kan eleverne vælge startdato for deres træningsprogram og designe sammen med deres tilrettelagte vejleder en personlig studieplan, så de kan studere i deres eget tempo og dermed kombinere deres studier med arbejdslivet. Hertil kommer, at takket være vores 24/365 metode har den studerende altid en vejledning til rådighed 7 dage om ugen, 24 timer i døgnet, 365 dage om året.

ISEB er et officielt center forbundet med Isabel I Universitet, et af de vigtigste spanske universiteter inden for fjernundervisning, der forventes inden for det europæiske videregående uddannelsesområde, og som tildeler ECTS-point (European Credit Transfer System) i alle uddannelsesprogrammer , hvilket garanterer dets kvalitet og homogenitet.

Placeret som en af de bedste fjernundervisningsinstitutioner, er ISEB placeret fjerde i træningscentre ifølge Financial Magazine og har for nylig modtaget EFQM-certifikatet for kvaliteten af sine studier.

Alle skolens uddannelsesprogrammer ledsages af ISEB English Program, et valgfrit og gratis engelskkursus, der giver eleverne mulighed for at erhverve de nødvendige sproglige færdigheder til at udvikle sig på den internationale arena.

Efter afslutningen af studierne af vores kandidatuddannelse og kandidatuddannelsesprogram vil den studerende modtage en dobbeltgrad udstedt af ISEB godkendt og certificeret af universitetet Isabel I:

  • Kandidatuddannelse, Postgraduate eller Executive Development Program
  • ISEB engelsk program

For at lette administrative procedurer kan alle ikke-EU-studerende ansøge om Haag Apostille i alle de modtagne grader, hvilket giver deres internationale studier gyldighed.

Placeringer

  • Barcelona

    Avinguda Diagonal,177, 08018, Barcelona

Programmer

    Spørgsmål