Keystone logo
© Carrianna Field
ISMET - Formación en salud y terapias naturales

ISMET - Formación en salud y terapias naturales

ISMET - Formación en salud y terapias naturales

Introduktion

"Hvis du kan lide sundhedssektoren, hjælpe folk til at forebygge og behandle sygdomme, forskning eller enhver aktivitet relateret til naturlige behandlinger, du skal uddanne dig i en skole, der tilbyder et solidt fundament for din professionelle fremtid."

Historie

Ismet(Højere Institut for traditionel medicin) blev grundlagt i 1992, hånden af ​​José Luis Badrena, og indviet af dekanen for Det Naturvidenskabelige traditionel kinesisk medicin i Beijing. Ismet født med det formål at give uddannelse i naturlige behandlinger så eleverne kan blive de bedste fagfolk i de områder, vi underviser i naturopati og homøopati, MedicinaTradicional Kina og akupunktur, tekniske manualer, Osteopati, Wellness og Natural Æstetik, Coaching og sundhed , personlig vækst og Energi terapier. Siden da, til dato, Ismet fortsætter med at udvikle og udvide sit tilbud, ud over at inkorporere dagligdags erfaringer gennem årene, både kandidater, skibsførere og efteruddannelse og klinisk praksis til nye studerende.

Mere end tyve års erfaring, der har bestået et stort antal studerende og mere end tusinde elever i aktiv bag os. Parallelt med oprettelsen af ​​skolen også lanceret den terapi center med det dobbelte formål at bidrage til forskning gennemførelsen af ​​de undersøgte metoder og tjene som et væsentligt supplement i uddannelsen af ​​deres elever.

Ismet øjeblikket samarbejder med UCC-UVic (Central University of Catalonia - University of Vic) center og UCAM (Katolske Universitet i San Antonio Murcia).

skole

Hvorfor studere med os

 • Vi har fleksible skemaer og studere metoder (i person, eller online), for at tilpasse til dit arbejde og familieliv.
 • Den kandidat læseplaner blev udviklet og baseret uddannelse vejledninger IES (Institut d'Estudis Sundhed - Ministeriet for Sundhed Generalitat de Catalunya).
 • Vi tilbyder dig et lærerteam på over 100 fagfolk, der kombinerer undervisning med deres kliniske praksis
 • Hvert år har vi udført ca. 250 seminar og tilfælde, hvad enten indledende eller specialisering
 • Vi leverer faglig udvikling gennem klinisk praksis med virkelige patienter og praksis ved sportsbegivenheder. Hvert år omkring 18.000 besøg er lavet
 • Aftaler med nationale og internationale universiteter for at opnå universitetsgrader selv inden for naturlige behandlingsformer
 • Gennem arbejdsmarkedet hvert år mere end 200 job åbninger flytte ... tage et kig på Instagram, vi sender dem der!
 • ISMETalumni, alumneforening Ismet, tilbyder rabatter og særlige priser på forskellige eksklusive tjenester til tidligere studerende Ismet ... en helt gratis service
 • Vi er det eneste center i det område, beliggende i en bygning over 2000m2 på venstre side af Eixample.

Endelig Fællesskabet Ismet tilbyder gratis foredrag og workshops, udflugter, efteruddannelse, information industrien og andre fritidsaktiviteter.

skole

Online-mode

"Denne tilstand gør det muligt at studere uddannelsesprogrammer, uden tidsplaner og uden forskydning '

Hovedtrækkene i online-mode:

 • Det didaktiske materiale præsenteret af kapitler og emner suppleres af materiale evaluering: øvelser, opgaver, eksamener, evaluerende og auto - evalueringsprøver, fora arbejde. Alt dette for at sikre undervisning og læring dynamik, der letter forståelsen og fremmer læring.
 • Personlig vejledning af lærere specialiseret i marken, der fremmer læring og vejlede eleverne. Interaktiv campus samfund fremmer kommunikationen mellem lærere og elever og tillader udviklingen af ​​den studerendes henhold til deres muligheder.
 • Fremmer studerendes deltagelse. Den studerende er i konstant kontakt med sine klassekammerater og hans lærer. Desuden kontinuerlig vurdering (fora, debatter, gruppeøvelser, e) fremmer motivationen for læring. Alle klassekammerater og lærere deltager i uddannelse (deling spørgsmål, ideer og forklaringer), og dermed producerer en "feedback" effekt på begge sider.
 • Det er mere fleksibel, fordi der er ingen tidsplaner eller begrænset tid. Den studerende vælger når at studere og hvor længe. Dette giver dig mulighed for at skræddersy kurset til ethvert specifikt behov.
 • Campus fakultet forbliver aktiv fra september til juli. I løbet af august måned den studerende stadig har adgang til Campus til anmeldelse lektioner eller indhente om spørgsmål, der går sent.
 • Løbende evaluering. Den studerende evalueres under hensyntagen til deres evolutionære proces gennem hele kurset. Eftersom kursusstart indtil sin slutdato, det vil blive evalueret ved hjælp af forskellige processer: øvelser, tests, eksamener, arbejde, deltagelse i fora, etc og summen af ​​alle disse tests vil føre til den endelige karakter selvfølgelig. Student resultater studeres af et fagkyndigt for yderligere validering.
 • Overvågning læring. Online uddannelsessystem Ismet, giver eleverne mulighed for at kontrollere deres fremskridt i hele deres læreproces. I den forstand, at den studerende er helt klar på alle tider af din nuværende akademisk status, og derfor kan tilpasse deres niveau af undersøgelsen til behovene i hvert øjeblik. For at overvinde de materialer er ikke foretaget (verserer og reguleres af administrationen) proctored eksamener.

tekniske krav:

 • Enhed browser, som kan afspille Flash-indhold
 • Minimum skærmopløsning 1024 × 768
 • Internetforbindelse og 20MBs anbefalede hastighed
 • Mozilla Firefox browser anbefales. Android-tablet, hvis Dolphin browser. Skulle Ipad, Puffin webbrowser
 • Plugin Flash Player 6, i det mindste. Anbefalet have det pænt opdateret
 • Det er tilrådeligt at have grundlæggende pc-færdigheder på brugerniveau.

Rettet til

Den virtuelle campus Ismet født for alle de mennesker, der af arbejde, personlige eller endda geografiske placering grunde, de er forhindret i at deltage regelmæssigt til klasser.

Denne uddannelse henvender sig til både mennesker uden tidligere erfaring, der ønsker at træne for første gang i disse områder, som fagfolk, der ønsker at supplere deres uddannelse eller genanvendt i denne viden, hvad enten terapeuter med speciale i disse områder eller andre supplerende (chiromasseurs, akupunktører, etc.) samt sundhedspersonale ønsker at supplere deres uddannelse på dette område (læger, psykologer, fysioterapeuter, afgifter, osv).

MÅL

Det grundlæggende formål med vores online undersøgelser er at yde omfattende uddannelse inden for naturlige behandlingsformer, så de studerende kan tilegne sig den nødvendige viden til at praktisere dette erhverv. Således vil den studerende lære at udføre de funktioner af en praktisk naturlige behandlinger og vil træne med den nødvendige ekspertise til behandlinger med naturlige metoder.

Lærere og Materiale

Med det formål at tilvejebringe et solidt uddannelse og kvalitet, har vi en portefølje af specialiserede lærere i forskellige områder. Således opfylder sit bidrag af viden, lærerne har stor faglig erfaring, der uundgåeligt beriger kvaliteten af ​​online kurser videre. Derudover har lærerne er uddannet til at tilbyde en dynamisk og aktuel undervisning, passende til denne type uddannelse, og koordineres af et system af uddannelsesplanlægning.

Den studerende har en konsulent / et for hvert kursus, som vil ledsage dens udvikling gennem hele kurset. På den anden side er der den figur af koordinator på nettet, hvis vigtigste funktion er at koordinere samspillet mellem elev-lærer, evaluere pædagogiske processer og sikre og fremme en kultur af campus.El undervisningsmateriale nødvendige for at gennemføre kurserne, det præsenteres via online campus. Det faglige program er blevet skabt af eksperter på området.

dedikation

Campus learning system Ismet online giver stor fleksibilitet med hensyn til klasse tidsplaner. Så det giver dig mulighed for at oprette forbindelse til campus, når du vil, og de timer, du ønsker, så længe du går der dækker de mål, faglæreren.

I begyndelsen af ​​kurset vil underviseren planlægge indholdet heraf, således at den studerende vil vide fra starten, hvornår og hvilke emner vil studere hver uge. Forholdet mellem kreditter og timer af engagement er en kredit = 10 timers brug. Den samlede optælling af kreditter (timer af udnyttelse) refererer til den tid, der bruges udføre aktiviteter og vurderinger og ikke til tidspunktet for forbindelsen.

certificeret

Efter endt kursus / s monografi / r registreret, og når bestået vurdering test og være klar over betaling, vil et certifikat diplom blive leveret studerede område. Dette certifikat student data, at antallet af timer (point) kurser taget, dato og antallet af registreringsattest diploma.El detaljerede online-kurser er en forseglet dokument og registreret af skolen. Den sendes via e-mail, som campus i beskyttet PDF-format, så den kan manipuleres, i henhold til den gældende lovgivning i Spanien om gyldigheden af ​​digitale dokumenter.

Karrieremuligheder

Kabinet eller privat konsultation og praktisk Naturist Criterion, Kriterium praktiske eller praktiske Homøopatisk Terapi traditionelt kinesisk. Samarbejde: sundhedscentre og terapier, skønhedssaloner, kurbade, kurbade og bymæssige kurbade, helsekost butikker, fitnesscentre eller centre deportivos.Se er uden tvivl et erhverv med en høj social efterspørgsel og dermed med en stor fremtid .

International

Ønsker at studere fra uden for Spanien? Du kan få adgang online-undervisning fra hvilket som helst land i verden, og når det passer dig, klasserne har en startdato og en slutdato for at følge for at holde en ordentlig tempo, kan du få adgang gange du har lyst i løbet af denne periode tid er ubegrænset, så længe du kan bo på campus, denne måde kan du se forstærke de erfaringer, du har brug for flere gange.

Placeringer

 • Barcelona

  Carrer de Floridablanca, 18-20 , 08015, Barcelona

 • Spain Online

  Spain Online, Spanien

  Spørgsmål